Yurt disindan telefon getirecegim bunun hk da bilgi istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OxHy

Üye
    Konu Sahibi
Yurt disindan telefon getirecegim bunun hk da bilgi istiyorum
Ben Fransada yasiyorum 2 Hafta sonra tatile gelicegim turkiyeye ve kuzenime telefon hediye aldim . Kaçak telefonlar turkiyede artik direk kulanilmiyo .
Bildigim kadariyla havaalaninda girerken pasaport a kayit ettirecegim ama sonra ne yapicam hiç bir bilgim yok gumruk filan para oducekmiyim oduceksem ne kadar bunun hk da bilgi istiyorum . Birde telefonda Turkce dil seçenegi yok bu turkiyede eklenirmi ? Cevap bekliyorum simdiden tesekurler.

tapdk

tapdk

Üye
havaalanında degılde ulkeye gırdıkten sonra telefonu hergangı bır gsm operatorune goturuyorsun 5 ytl karsılıgı pasaportundakı bılgılere bakarak ıslemlerını yapıyorlar ama mesele senın pasaporta 1 tel kayıt edebılırsın eger yanında 1 den fazla getıreceksen 1 pasaport ıle hepsını yapamazsın sadece 1 tell yaparsın bıde getırecegın telefonlar eger sımlock lu ıse ayrıeten onları acman gerek telefonculara sor 20 ıla 80 arası ucret karsılıgı yapıyorlar .

OxHy

Üye
    Konu Sahibi
havaalanında degılde ulkeye gırdıkten sonra telefonu hergangı bır gsm operatorune goturuyorsun 5 ytl karsılıgı pasaportundakı bılgılere bakarak ıslemlerını yapıyorlar ama mesele senın pasaporta 1 tel kayıt edebılırsın eger yanında 1 den fazla getıreceksen 1 pasaport ıle hepsını yapamazsın sadece 1 tell yaparsın bıde getırecegın telefonlar eger sımlock lu ıse ayrıeten onları acman gerek telefonculara sor 20 ıla 80 arası ucret karsılıgı yapıyorlar .
Tamam tesekurler . Simlock u burada halledicem .
Birde Ben kendi kullandigim geri goturucegim telefonu turkiyede geçici olarak turkcel veya baska hat takinca direk çalisirmi ?

tapdk

tapdk

Üye
sanırım sımlockunu halledersen 10-15 gun kullanabılırsın

--------------- Ekleme ---------------

aynı olay benım basımda da varda ama ben yapamadım cunku bu aralar kayıt ıslemlerınde bı sorun var yapabıyorlar ama gecıcı dıyorlar benımde pasaportun suresı bıtınce kaldım ortada (bende fransadan getırtmısdım ::)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt