Yurt dışından iphone 4s getirmek!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Dostcan90

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışından iphone 4s getirmek!!!!
Arkadaşlar başlıktanda anlayacagınız gibi macaristandan iphone 4s getirmek istiyorum babamın pasaportuna kayıt yapılacak daha önce pasaporta telefon kayıdı yapılmadı ama aklımda bir kaç soru oluştu
Maxicep.com - Yurt dışından iphone 4s getirmek!!!!!1.)telefonu sim free limi almak gerekiyo
2.)bu gevey sim nedir kayıt yaptırınca buna gerek kalcakmı
3.)telefonun kullanımdan sonra kapanma durumu olcakmı
4.)birde ben ios5 e güncellediğim zaman sim okumama durumu oluyomuş böyle bir durum olurmu olursa ne yapmam gerekecek. Konuları inceledim ama aradığım cevapları bulamadım sizlerden yardım bekliyorum
iyi günler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
maxicepte aynı konuyu bir daha açmak çok eğlenceli sanırım :hmmm

Dostcan90

Üye
    Konu Sahibi
aynı konuyu açtıgımın farkındayım her iki taraftanda bilgi almak için sanırım herşeye muhalefet olmakta eglenceli bişey :alkis

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
eğlenmeyi severim ama foruma aynı konudan açmamak faideli bir iştir sanki moderatörler iki konu açtığını görünce çok mutlu oluyolar ve dans ediyolar tamam uçtum biraz ama dediğim gibi işte

----------Eklendi @ 20:45:59 ---------- Yazıldı @ 20:45:33 ----------

kısacası moderatörler de hoşlanmaz iki konu açılmasından

celikmstfa

Üye
Arkadaşlar başlıktanda anlayacagınız gibi macaristandan iphone 4s getirmek istiyorum babamın pasaportuna kayıt yapılacak daha önce pasaporta telefon kayıdı yapılmadı ama aklımda bir kaç soru oluştu
Maxicep.com - Yurt dışından iphone 4s getirmek!!!!!1.)telefonu sim free limi almak gerekiyo
2.)bu gevey sim nedir kayıt yaptırınca buna gerek kalcakmı
3.)telefonun kullanımdan sonra kapanma durumu olcakmı
4.)birde ben ios5 e güncellediğim zaman sim okumama durumu oluyomuş böyle bir durum olurmu olursa ne yapmam gerekecek. Konuları inceledim ama aradığım cevapları bulamadım sizlerden yardım bekliyorum
iyi günler

Dostum öncelikle kafanın rahat olması için simfree alman lazım(simfree almazsan örneğin sadece avea hat ile çalışan telefon almış gibi olacaksın ve gevey denen kart ile uğraşman gerekecek, cidden değmez paraya kıy al derim ) , simfree alındığından emin olmak için de özellikle applestore dan almak lazım çünkü applestore dışından simfree diye alınıp simfree olmayan telefonlar çıkabiliyor.
Eğer simfree alırsan telefonu geveyle hiçbir şekilde işin olmayacak
Sim kartını türkiyede telefona taktıktan sonra 30 gün içinde pasaporta kayıt yaptırtman lazım. 30 gün sonunda kayıt yaptırılmamışsa telefonun kapanır. Pasaport kaydından sonra hiçbir şekilde kapanmaz telefonun.
Ios5.1 sim okumama muhabbetleri ise kesilen simkartlar için bunu engellemek için gidiceksn operatörünün bayisine micro sim istiyorum arkadaş ben iphone da kullanıcam diceksin vericekler yeni sim kart sana hiçbi sorun yaşamadan kullanacaksın.

DenizSerdengec

Üye
Arkadaslar Amerikadan, alisveris yapmak ve satin almak istediginiz hersey bu sitede mevcut,

eger aradiginiz urun yoksa site yonetimine mail atiyorsunuz ,sizin icin bulup en uygun fiyata

satisa koyuyorlar.

Üst Alt