Yurt Dışından Cep telefonu. Ülke İtalya?

Sponsorlu Bağlantılar

check16

Üye
    Konu Sahibi
Yurt Dışından Cep telefonu. Ülke İtalya?
Arkadaşlar 10.06.2012 ayında akrabam it yaya gidicek. bende bir cep telefonu getirtmeyi planlıyordum.
Samsung Galaxy Note düşünüyorum ama fiyatları hakkında bir bilgim yok. son zamanlarda gidip alan veya fikri an varsa söyliyebilir mi acaba?

forever1907+

Üye
yurdışında sadece xperia arc s ve n8 fiyatı hakkında bilgim var
arc s=650 tl
n8=550 tl

---------- Eklendi @ 16:55:55 ---------- Yazıldı @ 16:55:11 ----------

bide iphone 4s 1400 tl

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Italya avrupanin en pahali ulkesi

franzliszt

franzliszt

Üye
italyadan üst segment telefonlar çok pahalı hatta ilk cihazlar çıkınca italya fiyatıyla karşılaştırılıyor en pahalı orası olduğu için :) tabi bu kıstas değil bakarsın ucuz görmüşsün ( yüzde 10 şans veriyorum)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aslinda italya da pahali olmasinin bir nedeni de Avrupanin liman kenti gibi olmasi. Her turlu kacakciligin en kolay yapilabilecegi avrupa ulkesi konumunda bu yuzden biraz pahali.

forever1907+

Üye
benım yurdışı dediğim slovakya kardes yanlış anlama italyada daha pahalı olabilir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

check16

Üye
    Konu Sahibi
beyler diğer avrupa ülkelerine göre mi pahalı yoksa türkiye fiyatları arasında birfark yokmu ?

Yeniçeri38

Yeniçeri38

Üye
italya benim bilgim çok uçuk olur :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Türkiye ile aynı diye biliyorumm .. Genelde telefon fiyatları İtalya ile kıyaslanır..Bence sen akrabalarına söyle Almanya ya gitsinler :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
o zaman yolda almanyada falan kaptan 2 dk dur işiycem desin alsın bitane dükkandan :) ne bileyim uçakla gitmyiyorsa yolda alır

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
türkiyeden pahalı olamaz bence galaxy s 3 aldır kardeş

Tabi ki Turkiye'den pahali olmaz ama mevzu o degil ki avrupadan telefon getirilicek en son ulke italyadir. Eger imkan varsa italyadan fransa hizli trenle iki saat gidip fransadan 120€ daha ucuza da alinabilir:oke:

mega2

mega2

Üye
arkadaşlar amazon.it sıtesındekı fıyatlarla aynımısıdr italyadakı mağzalardakı fıyatlar ?

Üst Alt