Yurt Dışında Yaşanlar Buraya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Yurt Dışında Yaşanlar Buraya
Eurovision yarı finali şuan. Bu konuyu yazmak için geç ama herkes oy atabilirmi? Ben üç telden birden atıcam ve kaç oy hakkı var ?

• Beğen
Tepkiler: yutkun

Eykul

Eykul

Üye
Insanlari zorlamasana :D ben sarkiyi begenmedim mesela belki onlarda begenmemistir :D

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
nasıl atıyoruz ne ücret kesiyor

Eykul

Eykul

Üye
Cok pahali atma sakin :D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Gerekirse yirtdisina cikarim :ehe

nub

nub

Üye
gectik

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
abla yapma ya ama hollanda berbattı gelecek sene o yetenek yarışmasına ben katılacam ciddiyim güzel tarafı şu şarkıcı olmana gerek yok

---------- Eklendi @ 23:11:15 ---------- Yazıldı @ 23:09:27 ----------

abla örnek al furkanımı :D

:alkis

Eykul

Eykul

Üye
abla yapma ya ama hollanda berbattı gelecek sene o yetenek yarışmasına ben katılacam ciddiyim güzel tarafı şu şarkıcı olmana gerek yok

---------- Eklendi @ 23:11:15 ---------- Yazıldı @ 23:09:27 ----------

abla örnek al furkanımı :D

(Ben sana ablayi gostertirdim simdi ama :p)
Sarki berbatti. Oteki sarkilarindan alip tercume etseymis ya.. Ama bu sarkiya oy vermezdim...

Furkan kim ya ben kimseden ornek almam :D hem konusmak ve yapmak arasinda bir fark var :D yapmayacagin seyi yapamayacagin seyi soylemeyeceksin dimi :D hem sacma bir yarisma olmasaydi baska turkleri desteklemek icin birseyler yapardik Pondusss un dedigi gibi yurt disina cikmak gibi... Ama herkez biliyor ki sadece diplomatik arkadasliklari gosteren bir yarisma :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Sarki berbatti. Oteki sarkilarindan alip tercume etseymis ya.. Ama bu sarkiya oy vermezdim...

Furkan kim ya ben kimseden ornek almam :D hem konusmak ve yapmak arasinda bir fark var :D yapmayacagin seyi yapamayacagin seyi soylemeyeceksin dimi :D hem sacma bir yarisma olmasaydi baska turkleri desteklemek icin birseyler yapardik Pondusss un dedigi gibi yurt disina cikmak gibi... Ama herkez biliyor ki sadece diplomatik arkadasliklari gosteren bir yarisma :D

Abla haklisin san kibristayim bu yarisma yuzunden rum kismina gecemiyorum

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

örnek almayabilirsin ama hakaret edemezsin.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Yaşanlar
Yaşanlar
Yaşanlar
Yaşanlar
Yaşanlar

x-scarface

x-scarface

Üye
eurovısıon lobisinin o yıl atadığı ülke haricinde kimse ağzıyla kuş tutsa uçarak sôylese birınci olamaz bunlar bize bu balı bi kez yedirdiler bi daha yedirmezler :) şarkıya gelince şarkı güzel ama yeterli değil bence :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt