Yurt dışı telefonlarına türkçe belleyi yükledik gelen güncellemeleri nasıl yükleyeceğiz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

painkler

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışı telefonlarına türkçe belleyi yükledik gelen güncellemeleri nasıl yükleyeceğiz?
Merhaba arkadaşlar aklımda bir soru var,yurt dışı çıkışlı bir telefona belle çıktıktan sonra türkçe belleyi yükledik diyelim ileriki zamanlarda yeni güncellemeler gelecek bu güncellemeleri nasıl yükleyeceğiz?Sonuçta telefondan yüklesek tekrar ingilizce olur televizyon yada varmı bir çıkar yolu

cyber

cyber

Üye
telden yapılan küçük güncellemelerde dil gitmiyo

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşım memesis ile Telefonun product kodunu değiştireceksin. Ondan sonra istediğin kadar yükle istersen carla yükle. Güncellemeler bundan sonra tr olur.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
BEnim telefonum yurddışı çıkışlı. Senin sorununu bende yaşadım. Türkçe belleyi yükledikden sonra telefonun dili ingilizc oldu. Şimdi diyelim yni bir güncelleme geldi. Bu güncellemeyi oviden yüklersen tlefonun dili ingilizce olur. Yalnız oviden küçük güncellemelerde türkçe dil gitmez. Ve sen yeni güncellemeyi yüklemek istiyorsan yüklemek istediğin sürümün türkçe olanının çıkmasını bekleyeceksin. Diğer türlü kurtuluşun yok. Üstteki arkadaş gibi product değiştirme felan uğraşma derim.Saygılar..

painkler

Üye
    Konu Sahibi
ƒℓα[χ]ℓу;4291350' Alıntı:
BEnim telefonum yurddışı çıkışlı. Senin sorununu bende yaşadım. Türkçe belleyi yükledikden sonra telefonun dili ingilizc oldu. Şimdi diyelim yni bir güncelleme geldi. Bu güncellemeyi oviden yüklersen tlefonun dili ingilizce olur. Yalnız oviden küçük güncellemelerde türkçe dil gitmez. Ve sen yeni güncellemeyi yüklemek istiyorsan yüklemek istediğin sürümün türkçe olanının çıkmasını bekleyeceksin. Diğer türlü kurtuluşun yok. Üstteki arkadaş gibi product değiştirme felan uğraşma derim.Saygılar..
Çok sağol biladerim sorumun yanıtını tam anlamıyla anladım

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ƒℓα[χ]ℓу;4291350' Alıntı:

aslında uğraşacak bişey yok ama kendi bilir.

cyber

cyber

Üye
product kodu değiştirme kesin çözüm olmaz mı ama

TheMadness

TheMadness

Üye
kesin çözüm product kod değiştirme

zeex2005

Üye
nokia 701 de Product kod değiştirme işe yarar mı?

bozkurt955

bozkurt955

Üye
nasıl ne ile değiştiriyoruz biraz acklarmısınız bende araştırayım benim ki sede yurt dışından alındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt