Yurt dışı HTC için gerekenler lütfen yardım edin...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Yurt dışı HTC için gerekenler lütfen yardım edin...
HTC yurt dışından getirtsem neler lazım olur , pasaport koşulları fln detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim , Yurt dıışına özel olan cihaz Türkiye de sorun çıkarır mı? DNA Droid için.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Türkiye pasaportu ile 100 tl yatırıp kayıt yaptırabilirsiniz ama son bir ay içinde giriş yapmış olmalı pasaport sahibi ile beraber timlerden veya diğer operatör merkezlerinden yapabilirsiniz.
Yabancı pasaportu ile türkcell müşteri hizmetlerini arar adrese sözleşme istersiniz sonra gider 100 tl yatırır sözleşme ve dekont ile time gider pasaport sahibi ile işlem yapabilirsiniz,yabancı pasaportta cihaz da sadece belirlediğiniz bir numarayı kullanabilirsiniz.

dedereis123

dedereis123

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye pasaportu ile 100 tl yatırıp kayıt yaptırabilirsiniz ama son bir ay içinde giriş yapmış olmalı pasaport sahibi ile beraber timlerden veya diğer operatör merkezlerinden yapabilirsiniz.
Yabancı pasaportu ile türkcell müşteri hizmetlerini arar adrese sözleşme istersiniz sonra gider 100 tl yatırır sözleşme ve dekont ile time gider pasaport sahibi ile işlem yapabilirsiniz,yabancı pasaportta cihaz da sadece belirlediğiniz bir numarayı kullanabilirsiniz.

peki garantiler burdada geçerli olur mu . Mesela DNA Droid sadece Amerika özel diyelim burda sorun olur mu yazılım olarak ve ıphone 5 sim kilit vs gibi için ne kadar ucret öderim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
peki garantiler burdada geçerli olur mu . Mesela DNA Droid sadece Amerika özel diyelim burda sorun olur mu yazılım olarak ve ıphone 5 sim kilit vs gibi için ne kadar ucret öderim

sim kilidi açık alırsın onun ücretini ben bilemem şimdi amerikada kimin varsa ona sordurucaksın,amerikadan getirttirirsen garantisi olmaz.

Uruloki

Uruloki

Üye
HTC yurt dışından getirtsem neler lazım olur , pasaport koşulları fln detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim , Yurt dıışına özel olan cihaz Türkiye de sorun çıkarır mı? DNA Droid için.

Burda kullanamazsin dostum onu istediğin kadar kaydet o cihaz verizon a özel cikacak yani sim kilitsiz olmayacak hemde çip i lte destekli onların sim kartı bile farklı alirsan burda ipod gibi kullanirsin o kadar yani cok almak istiyorsan htc dlx olarak dünyaya tanitilacak deniyor onu beklemen gerek

amcalu1

amcalu1

Üye
Dlx gelecek zaten sadece adı dna olmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt