yurdum insanı (yeni fotolar)
yesrip2 Üye tşkl ----------Eklendi @ 09:22:49 ---------- Yazıldı @ 09:17:51 ---------- bu resimdekiler hiç yurdum insanına benzemiyorlar japon insanı gibi geldi bana
tşkl ----------Eklendi @ 09:22:49 ---------- Yazıldı @ 09:17:51 ---------- bu resimdekiler hiç yurdum insanına benzemiyorlar japon insanı gibi geldi bana
SHS Üye Konu Sahibi yesrip2' Alıntı: tşkl ----------Eklendi @ 09:22:49 ---------- Yazıldı @ 09:17:51 ---------- bu resimdekiler hiç yurdum insanına benzemiyorlar japon insanı gibi geldi bana Genişletmek için tıkla ... yurdumun japon insanlarına ait dikkatli bakmadım bunu düşünse düşünse Türk düşünür dedim
yesrip2' Alıntı: tşkl ----------Eklendi @ 09:22:49 ---------- Yazıldı @ 09:17:51 ---------- bu resimdekiler hiç yurdum insanına benzemiyorlar japon insanı gibi geldi bana Genişletmek için tıkla ... yurdumun japon insanlarına ait dikkatli bakmadım bunu düşünse düşünse Türk düşünür dedim
SHS Üye Konu Sahibi CarpeDiemm19o5' Alıntı: kasap o tavukları hangi akla hizmet o şekle soktu acep Genişletmek için tıkla ... uzun eşşekk oynatmış
CarpeDiemm19o5' Alıntı: kasap o tavukları hangi akla hizmet o şekle soktu acep Genişletmek için tıkla ... uzun eşşekk oynatmış
sublieutenant Üye yesrip2' Alıntı: tşkl ----------Eklendi @ 09:22:49 ---------- Yazıldı @ 09:17:51 ---------- bu resimdekiler hiç yurdum insanına benzemiyorlar japon insanı gibi geldi bana Genişletmek için tıkla ... 2 kişiden japon olduklarını anladın ya helal olsun ama bence taylandlı çünkü onlar daha ufak yaşta manita yapar
yesrip2' Alıntı: tşkl ----------Eklendi @ 09:22:49 ---------- Yazıldı @ 09:17:51 ---------- bu resimdekiler hiç yurdum insanına benzemiyorlar japon insanı gibi geldi bana Genişletmek için tıkla ... 2 kişiden japon olduklarını anladın ya helal olsun ama bence taylandlı çünkü onlar daha ufak yaşta manita yapar