Yurdışından İphone Getirttim Yardım Edin!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Yurdışından İphone Getirttim Yardım Edin!
Merhaba Arkadaşlar,

-Yurdışından İphone 5 Getirtdim.Bir Arkadaşımız Vasıtasıyla Bu Yüzden ELimde pasaport yok.

şimdi telefon yaklaşık 10 gün önce geldi ancak ben daha pasaporta kaydettirmeden 2 gün önce avea hattımı taktım

şimdi bu avea hattımı galiba 7-30 gün arasında kullanabiliyorum.ve bizim bi arkadaşımız var oda bana şöyle :

"telefona hat taktıkdan 1 ay sonra telefonu kaydettirmezsen 1 ay sonra o telefonu bir daha hiç bir zaman kullanamazsın hat

takamazsın"dedi. Bana mantıksız geldi ancak bi yandanda korkuyorum şimdi 1 ay içinde bulma ihtimalim %99 ancak %1 lik kısım

beni korkutuyor biraz araştırma yaptım ve buna dair bişey bulamadım yani şimdi size sorum bu telefonu 1 ay pasaport

kaydettirmezsem 1 ay 1 gün sonra bu telefonu bir daha hiç kullanamayacakmıyım? inş. anlatabilmişimdir anlamyan olursa

yorumda nereyi anlamadığını söylesin ben ona anlatırım. gerçekten çok önemli bi konu benim için bu konuyu gerçekten iyi bilen

birisi bana birşey söylese içim rahatlıyacak en azından işimi ona göre yapcağım bu duruma göre acele etmem gerekiyor ancak

ben acele istemiyorum bana gerçekten yardım edebilecek ve ciddi ciddi bu işten anlayan birisi varsa cevaplarsa sevinirim ...

-Şimdiden Teşekkür Ederim.

badmus

badmus

Üye
Bildigime Gore Telefon Kapandiktan Sonra Ne Zaman Kayit Ettirirsen Ettir Bi Sorun Olmuyor. Tekrar Hat Takip Kullanabiliyorsun :oke: Yine De Daha İyi Bilen Biri Gelip Cevaplarsa İyi Olur.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim kardeşim Genede gerçekten emin olan kişi varsa ondan rica ediyorum :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Bizim arkadaşın 1 ay doldu kapandıydı işte sonra gittik işlemleri yerine getirdik açıldı, hat filan çalışıyor her şey güzel gayet. Hiç bir sorun olmuyor kardeşim rahat ol :)

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim eminsin değil mi

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Istedigin gibi kaydettirebilirsin sorun cikmaz oyle. Yalniz kaydedilecek kisinin son 1 ay icinde giris yapmasi lazim turkiyeye

-efşan

-efşan

Üye
Hiç bir sorun olmaz.

AutoMManiak

AutoMManiak

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkür ederim arkadaslar baska bilen biri varsa veya karşı çıkan biri varsa söyleyebilir mi ?

- - - Eklendi - - -

Ha bide arkadaşlar tarihiyle yazarsanız iyi olur yani olan olayın ne zaman olduğunu belirtirseniz

phasan

phasan

Üye
Arkadasım telefon ömur boyu kapanmaz sen nezaman pasaport isletırsen ozamana kadar kapalı kalır

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yurt dışı cihazınızı istediginiz zaman kaydettirebilirsiniz. 1 aylık sure sonunda cihaz kapandiktan sonra da kayit işlemini yapip cihazi kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu konulardaki hurafelere itimat etmemenizi oneririm. Bu aciklamalara ragmen iciniz rahat etmiyorsa BTK'nın resmi internet sitesi danişma hattindan resmi bilgileri alabilirsiniz. :locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...