' KalendeR '
Üye
-
Konu Sahibi
-
kesin girersinyagmurlu bı gundu.dşarı cktm.bakkaldan sakız alcktm.bakkala gttm.50tl uzattm,baktm kasaya yönelip paramızı bozuyo,yıkıldım..
Bünyem altüst oldu.başım dönuyordu.mideme bir ağrı saplandı.yoksa hamilemydm? Babamın elektrik faturası ıcın verdği parayı sakıza vermştm.vicdanım daha fazla dayanamadı.geri döndu.bakkaln kapısnı açamadm.ve not gördum.:
Namazdaym.birazdan dönerm. Yıkıldm..hayat birkere daha feleğn sillesinı çakmştı.oysa yasaklar çğnenmek icindi.sakızda çiğnenmek içindi.o zaman sakızda yasaktı! Bakkal amcayı ihbar ettim.sizce hapse girermiym?
Hocam izin Vermediği İçin Donuma Pisledim
Ben çok saygılı bir insanımdır,taa ilkokuldan beridir hocalardan hep korkmuşumdur.Universite 4.sınıf olmama rağmen parmak kaldırmadan ve ayağa kalkmadan konuşamam.dün anneme pişirmiş olduğu pırasaları bana zorla zihnim açılsın diye yedirmemesi için o kadar ısrar ettim.Derste aniden titredim ve tuvalete kacmam gerekıyordu,hocaya hocam dedim tuvalete gidebilir miyim ? O da bana dedi ki gitme de sınıfa pisle istersen, bunu derken yüzünde şu ifade vardı: :O ifadeye anlam verememiştim,ama çok kötüydüm ve üstelik hoşlandığım kız bizim sınıftaydı..Aradan geçen son 10 dk sonrasında ortalıktan fena bir koku geldiğini söylüyorlar.Şu an telden bağlanıyorum ve sınıftayım,herkes benden şüpheleniyor bu kabustan nasıl kurtulabilirim yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?