Yumurta Kabuğu Hikayeleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Yumurta Kabuğu Hikayeleri
Kendisini bugünlerde çok özlediğimiz Yumurta Kabuğu'nun adına, başımıza gelen; aslında olmayan ama olmuş gibi göstereceğimiz hikayeleri buradan paylaşacak olan varsa buyursun.
Siftah benden:

Köpeğime Kediler Tecavüz Etmiş
Arkadaşlar geçen gün eve geldim ve artık yaşamama kararı aldım.Gördüğüm manzara beni hayattan soğutmaya yetti.Biricik köpeğim minnoşa mahallenin kedileri resmen çullanmıştı.Sayılarını tam olarak hatırlayamıyorum ama yaklaşık 7 tanelerdi.İçlerinde siyah benekli olanıyla sarı renklisi özellikle minnoşumun ensesine yapışmış açık ağızlarıyla gözleri dönmüş gibiydiler.Onları ilk gördüğümde coşkun ve oya aydoğan ikilisi aklıma geldi.köpeğimin piskolojisi çok bozuldu,babam onu öldür namusumuzu temizle diyor sizce ne yapmalıyım

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105, -efşan, Kobra_FighterTR ve 1 kişi daha

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
haha öldüm :ehe:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Senin hikayen de güzelmiş:ehe

Samsun55''

Samsun55''

Üye
:ehe:ehe

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
isa anca düştü jetonum:D

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
:kop::kop:

ultrayer6

ultrayer6

Üye
arabaların tekeri dönüyor

Herkes iki yüzlü bu hayatta. Herkes sözünden dönüyor. Baktım ki ne göreyim. Arabaların tekeri de dönüyor. Dünya da dönüyor. Bülent ersoy da dönüyor. Soğudum bu hayattan. intihar edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Masha

Masha

Üye
:ehe:ehe bi arada mahalledeki çocukların onu dövesinden korktuğunu yazmıştı :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yagmurlu bı gundu.dşarı cktm.bakkaldan sakız alcktm.bakkala gttm.50tl uzattm,baktm kasaya yönelip paramızı bozuyo,yıkıldım..
Bünyem altüst oldu.başım dönuyordu.mideme bir ağrı saplandı.yoksa hamilemydm? Babamın elektrik faturası ıcın verdği parayı sakıza vermştm.vicdanım daha fazla dayanamadı.geri döndu.bakkaln kapısnı açamadm.ve not gördum.:
Namazdaym.birazdan dönerm. Yıkıldm..hayat birkere daha feleğn sillesinı çakmştı.oysa yasaklar çğnenmek icindi.sakızda çiğnenmek içindi.o zaman sakızda yasaktı! Bakkal amcayı ihbar ettim.sizce hapse girermiym?

• Beğen
Tepkiler: -efşan, Kobra_FighterTR ve ' KalendeR '
'Patron

'Patron

Üye
yagmurlu bı gundu.dşarı cktm.bakkaldan sakız alcktm.bakkala gttm.50tl uzattm,baktm kasaya yönelip paramızı bozuyo,yıkıldım..
Bünyem altüst oldu.başım dönuyordu.mideme bir ağrı saplandı.yoksa hamilemydm? Babamın elektrik faturası ıcın verdği parayı sakıza vermştm.vicdanım daha fazla dayanamadı.geri döndu.bakkaln kapısnı açamadm.ve not gördum.:
Namazdaym.birazdan dönerm. Yıkıldm..hayat birkere daha feleğn sillesinı çakmştı.oysa yasaklar çğnenmek icindi.sakızda çiğnenmek içindi.o zaman sakızda yasaktı! Bakkal amcayı ihbar ettim.sizce hapse girermiym?
kesin girersin :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
:ehe:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Hocam izin Vermediği İçin Donuma Pisledim
Ben çok saygılı bir insanımdır,taa ilkokuldan beridir hocalardan hep korkmuşumdur.Universite 4.sınıf olmama rağmen parmak kaldırmadan ve ayağa kalkmadan konuşamam.dün anneme pişirmiş olduğu pırasaları bana zorla zihnim açılsın diye yedirmemesi için o kadar ısrar ettim.Derste aniden titredim ve tuvalete kacmam gerekıyordu,hocaya hocam dedim tuvalete gidebilir miyim ? O da bana dedi ki gitme de sınıfa pisle istersen, bunu derken yüzünde şu ifade vardı: ::dry: O ifadeye anlam verememiştim,ama çok kötüydüm ve üstelik hoşlandığım kız bizim sınıftaydı..Aradan geçen son 10 dk sonrasında ortalıktan fena bir koku geldiğini söylüyorlar.Şu an telden bağlanıyorum ve sınıftayım,herkes benden şüpheleniyor bu kabustan nasıl kurtulabilirim yardım edin

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2149105
mangdaşire

mangdaşire

Üye
arkadaşımı dövdüler

size başımdan geçen kötü bir olayı anlatacagım.bu gün arkadaşımla buluşacaktık.yolda giderken arkadaşım aradı.ve bana babasının onu dövdügünü moralinin çok bozuk oldugunu söyledi.hemen gelecegimi söyledim ve yürümeye devam ettim.yolda giderken belki bir kısayol bulurum diye bilmedigim bir yola girdim.ama bu girişimimin sonu kötü oldu ve kayboldum.nasıl yolu bulacagım diye aglamaya başlamıştım.sonra yoluma aglayarak devam ettim.sonunda bildigim bir yol gördüm,ve o yolu takip ederek evime döndüm.arkadaşım da dışarı çıkmış ve beni bir kafede oturmuş bekliyormuş.sonra kalkacagı zaman yanındaki parasını çaldırdıgını hissetmiş ve garsondan bu seferlik affetmesini istemiş ama maalesef ki çok şey yiyip içtigi için garson affetmemiş ve müdürüne söylemiş.müdür olayı duyunca benim arkadaşımı dövdürmüş.arkadaşım arayıp eve döndügünü,oturdugu kafede dayak yedigini söyledi.bende üzgün oldugumu söyledim.şimdi arkadaşımı yalnız bıraktıgım için çok pişmanım arkadaşımı dövdükleri için intihar etmeyi düşünüyorum.sizce intihar etmeli miyim?

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
:aha::aha::aha::kop::kop::kop::kop::kop:
çok güzel yaa
kendisi nerde acaba

----------Eklendi @ 20:08:35 ---------- Yazıldı @ 20:06:08 ----------

Hocam izin Vermediği İçin Donuma Pisledim
Ben çok saygılı bir insanımdır,taa ilkokuldan beridir hocalardan hep korkmuşumdur.Universite 4.sınıf olmama rağmen parmak kaldırmadan ve ayağa kalkmadan konuşamam.dün anneme pişirmiş olduğu pırasaları bana zorla zihnim açılsın diye yedirmemesi için o kadar ısrar ettim.Derste aniden titredim ve tuvalete kacmam gerekıyordu,hocaya hocam dedim tuvalete gidebilir miyim ? O da bana dedi ki gitme de sınıfa pisle istersen, bunu derken yüzünde şu ifade vardı: ::dry: O ifadeye anlam verememiştim,ama çok kötüydüm ve üstelik hoşlandığım kız bizim sınıftaydı..Aradan geçen son 10 dk sonrasında ortalıktan fena bir koku geldiğini söylüyorlar.Şu an telden bağlanıyorum ve sınıftayım,herkes benden şüpheleniyor bu kabustan nasıl kurtulabilirim yardım edin

bi kerede hocayı dinleme

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
TheMadness

TheMadness

Üye
Hort

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...