' KalendeR '
Üye
Yumurta Kabuğu Hikayeleri
Kendisini bugünlerde çok özlediğimiz Yumurta Kabuğu'nun adına, başımıza gelen; aslında olmayan ama olmuş gibi göstereceğimiz hikayeleri buradan paylaşacak olan varsa buyursun.
Siftah benden:
Köpeğime Kediler Tecavüz Etmiş
Arkadaşlar geçen gün eve geldim ve artık yaşamama kararı aldım.Gördüğüm manzara beni hayattan soğutmaya yetti.Biricik köpeğim minnoşa mahallenin kedileri resmen çullanmıştı.Sayılarını tam olarak hatırlayamıyorum ama yaklaşık 7 tanelerdi.İçlerinde siyah benekli olanıyla sarı renklisi özellikle minnoşumun ensesine yapışmış açık ağızlarıyla gözleri dönmüş gibiydiler.Onları ilk gördüğümde coşkun ve oya aydoğan ikilisi aklıma geldi.köpeğimin piskolojisi çok bozuldu,babam onu öldür namusumuzu temizle diyor sizce ne yapmalıyım
Siftah benden:
Köpeğime Kediler Tecavüz Etmiş
Arkadaşlar geçen gün eve geldim ve artık yaşamama kararı aldım.Gördüğüm manzara beni hayattan soğutmaya yetti.Biricik köpeğim minnoşa mahallenin kedileri resmen çullanmıştı.Sayılarını tam olarak hatırlayamıyorum ama yaklaşık 7 tanelerdi.İçlerinde siyah benekli olanıyla sarı renklisi özellikle minnoşumun ensesine yapışmış açık ağızlarıyla gözleri dönmüş gibiydiler.Onları ilk gördüğümde coşkun ve oya aydoğan ikilisi aklıma geldi.köpeğimin piskolojisi çok bozuldu,babam onu öldür namusumuzu temizle diyor sizce ne yapmalıyım
:

O ifadeye anlam verememiştim,ama çok kötüydüm ve üstelik hoşlandığım kız bizim sınıftaydı..Aradan geçen son 10 dk sonrasında ortalıktan fena bir koku geldiğini söylüyorlar.Şu an telden bağlanıyorum ve sınıftayım,herkes benden şüpheleniyor bu kabustan nasıl kurtulabilirim yardım edin