Yumruk yedim

Konu Sahibi
Yumruk yedim
merhaba arkadaşlar. evde annecağızım perdeleri yıkamış ve takmak için beni görevlendirdi. perde takmanın zorluğunu çok iyi bildiğimden içimden "lanet olsun" demek geçti. ama ben annemi çok seviyordum ve onun verdiği görevi yerine getirmeliydim. sandalyeyi alır almaz cama doğru yaklaştım. perdeyi elime aldım ve ruletleri teker teker takmaya başladım. birden bire başım döndü düşecek gibi oldum. dengemin bozulmaması için annem, üstünde bulunduğum yorganları tutuyordu. sonra anneme "sıkı tut başım dönüyor" dedim. o ara kapının önünde babam duruyormuş. birdenbire bir espiri patlattı. dünya dönüyor senin başın dönmüş çok mu dedi. 3-5 saniye duraksadım. gülmedim, gülemedim. o kadar itici bir espiri yaptı ki sayesinde bu yaz sıcaklarında serinlemiş olduk. sonra ruletlerden biri koptu. annem bana dışarıya çıkıp rulet almamı söyledi. ben yine hüzünlendim, yıkıldım. bir iş yaparken ikinci işin ortaya çıkması beni çıldırtıyordu. üstümü isteksiz bir şekilde giyindim ve dışarıya çıktım. perdeciye eriştim. rulet verir misin abi dedim. artık heyecan ritmimin günden güne azaldığını hissediyordum. gün geçtikçe kendimle gurur duyuyordum. çünkü konuşurken heyacan durumumda bir azalış vardı. sonra eve dönerken bir tane adam beni durdurdu. benden sigara istedi. ona sigara kullanmadığımı ve sigaranın sağlığımıza zararlı olduğunu söyledim. adam o anda adam suratıma okkalı bir yumruk geçirdi. elmacık kemiğim uğradığı en büyük darbeyle karşı karşıyaydı. ben kendime değil, en çok elmacık kemiğime üzülmüştüm. adı oldukça sempatik geliyor bana. arkadaşlar ne yapmalıyım? elmacık kemiğim çok felaket şişti. şişliği indirmek için neler yapmalıyım? önerilerinizi bekliyorum.

pr0

Üye
buz koyabilirsin

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Az bile yapmış, seni bi güzel dövdürmek lazım ...

tragedie

Emekli Yönetici
adamın eline bir şey olmadı inş

JayJayyy

Üye
sigaranın zararları işte

Praetor

Emekli Yönetici
Elmacık kemiginin ganı yerde kalmasın ogul!..
Git sen de patlat bir dane...

Tepkiler: spy ghost
Güzel değildi performans düşüklüğü görüyorum sende

mcnpl4

Üye
o da güzel yiye yie alışırsın....

--------------- Ekleme ---------------

sana bi önerim var brak burda konu açmayı her ke gibi güzel konulara cevaplar ver, sohbet etmeye çalış...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Dayak yemek, olsun güzel o da ... Başka bir şey yemekten iyidir

birdenbire bir espiri patlattı. dünya dönüyor senin başın dönmüş çok mu dedi. 3-5 saniye duraksadım. gülmedim, gülemedim. o kadar itici bir espiri yaptı ki sayesinde bu yaz sıcaklarında serinlemiş olduk

elmacık kemiği adına üzüldüm adı sempatık gelıyor dıye üzüldüysen diğer adını kullan zigomaticum.. belkı ozaman üzülmezsın bukadar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu arada rahat olun hiç rütbe yükseltemeyecek sayemde

Konu Sahibi
tamam arkadaşlar. ben gereken cevapları alamasam da gerçekten gidiyorum. hâlâ bana yardımcı olan arkadaş yok. herkese mutlu günler.

Nadir

Emekli Yönetici
evet bir tane de sen patlatırsan ağrın geçer.