Necmati Üye zaza' Alıntı: necmi bu hayat güzel değil gel biz atlayalım hadi ver elini Genişletmek için tıkla ... biz gidersek kim bu forumu ayakta tutacak
zaza' Alıntı: necmi bu hayat güzel değil gel biz atlayalım hadi ver elini Genişletmek için tıkla ... biz gidersek kim bu forumu ayakta tutacak
zaza Üye Necmati' Alıntı: biz gidersek kim bu forumu ayakta tutacak Genişletmek için tıkla ... oda var dimi
zaza Üye Necmati' Alıntı: o bizsiz hiç yav Genişletmek için tıkla ... bu yorumları görse kalpten gider hani diyorlar ya ben ölürsem facebook ma ne olur diye bizde mert ölürse hasabına ne olacak deriz
Necmati' Alıntı: o bizsiz hiç yav Genişletmek için tıkla ... bu yorumları görse kalpten gider hani diyorlar ya ben ölürsem facebook ma ne olur diye bizde mert ölürse hasabına ne olacak deriz
_SiyabeNd_ Üye Bende binanın damından bakarken ayaklarımın bağı çözülüyor sanki tepe aşağı düşecekmişim gibi
Necmati Üye zaza' Alıntı: bu yorumları görse kalpten gider hani diyorlar ya ben ölürsem facebook ma ne olur diye bizde mert ölürse hasabına ne olacak deriz Genişletmek için tıkla ... o şakadan anlar diğerlerine benzemiyor
zaza' Alıntı: bu yorumları görse kalpten gider hani diyorlar ya ben ölürsem facebook ma ne olur diye bizde mert ölürse hasabına ne olacak deriz Genişletmek için tıkla ... o şakadan anlar diğerlerine benzemiyor
_SiyabeNd_ Üye Starsley' Alıntı: adrenalin yüksekte olmak güzeldir.. Genişletmek için tıkla ... Bide yükseklik korkusu olmasa Mustafa abi dediğin doğruda yükseklik korkusu var
Starsley' Alıntı: adrenalin yüksekte olmak güzeldir.. Genişletmek için tıkla ... Bide yükseklik korkusu olmasa Mustafa abi dediğin doğruda yükseklik korkusu var
zaza Üye Necmati' Alıntı: o şakadan anlar diğerlerine benzemiyor Genişletmek için tıkla ... ama o şakaları fazla abartılı yani senin benim gibi kaldıramıyor bir şaka uzadımı siniri tepesine vuruyor acaba bu gitar sevenlerde genetikmi
Necmati' Alıntı: o şakadan anlar diğerlerine benzemiyor Genişletmek için tıkla ... ama o şakaları fazla abartılı yani senin benim gibi kaldıramıyor bir şaka uzadımı siniri tepesine vuruyor acaba bu gitar sevenlerde genetikmi
zaza Üye Praetor' Alıntı: Açıklaması çok mantıklı Demek ki aşağı bakmamak gerekiyor gerçekten de Genişletmek için tıkla ... ata abi öyle diyorsunda ya milletin gözü kayarsa genelde bizim millet yapma denileni yapar
Praetor' Alıntı: Açıklaması çok mantıklı Demek ki aşağı bakmamak gerekiyor gerçekten de Genişletmek için tıkla ... ata abi öyle diyorsunda ya milletin gözü kayarsa genelde bizim millet yapma denileni yapar
Reşwan Emekli Yönetici aynen hareket bu bakmam diyorsunuz ama illaki bi göz açıp bakar insan işte o an dengeler alt üst oluyor..
aynen hareket bu bakmam diyorsunuz ama illaki bi göz açıp bakar insan işte o an dengeler alt üst oluyor..
zaza Üye Starsley' Alıntı: aynen hareket bu bakmam diyorsunuz ama illaki bi göz açıp bakar insan işte o an dengeler alt üst oluyor.. Genişletmek için tıkla ... bide şöyle bişey var o korkuları yenmek için uğraş vermiyorlar
Starsley' Alıntı: aynen hareket bu bakmam diyorsunuz ama illaki bi göz açıp bakar insan işte o an dengeler alt üst oluyor.. Genişletmek için tıkla ... bide şöyle bişey var o korkuları yenmek için uğraş vermiyorlar
Sidretül Münteha Üye Praetor' Alıntı: Açıklaması çok mantıklı Demek ki aşağı bakmamak gerekiyor gerçekten de Genişletmek için tıkla ... Aşağı Bakmamayı Gectım Gecmesınede Ben Yukarda Olucagımı Hıssedıcemm Yıene Yapamazdımmm
Praetor' Alıntı: Açıklaması çok mantıklı Demek ki aşağı bakmamak gerekiyor gerçekten de Genişletmek için tıkla ... Aşağı Bakmamayı Gectım Gecmesınede Ben Yukarda Olucagımı Hıssedıcemm Yıene Yapamazdımmm