Yüksek gerilim Eboue ve Terim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yüksek gerilim Eboue ve Terim


[h=2]Maç sonunda takımı tribünlere götürmeye çalışan Eboue'ye Terim sert tepki gösterip, herkesin içeri geçmesini istedi. Hoca arkasını dönünce Eboue elindeki topu sinirle havaya fırlatıp, yine de arkadaşlarını alkışlattı[/h]Orduspor ve Braga yenilgilerinin ardından Eskişehir karşısında da puan kaybı yaşanması, Galatasaray’da sinirleri gerdi. Öyle ki, 90 dakika sonunda hiç de alışık olmadığımız görüntüler yaşandı. Eboue, takım arkadaşlarını toplayıp tribünlere götürmek istedi. Ancak teknik direktör Fatih Terim, bu manzaraya çok sinirlendi ve öfkeli el hareketleriyle herkesin içeri girmesini söyledi. Tecrübeli hoca arkasını döndükten sonra Eboue de aynı şekilde sinirlenip elindeki topu havaya dikti, ancak hedefinden vazgeçmedi. Takım arkadaşlarını yine bir araya toplayarak tribünlere götürdü. Bir grup taraftardan protesto sesleri yükselirken, tribün tarafından çağrılan Muslera’nın da morali bozuk bir şekilde soyunma odasına yürüdüğü gözlendi.

Futbolcuları fırçaladı
Terim’in maç sonu konuşmaları da normalden çok gecikti. Bunun nedeni, deneyimli teknik adamın tüm öfkesini soyunma odasından takımdan çıkarıyor oluşuydu. Takıma karşı sert ifadeler kullanan Terim, milli maç arasında herkesin kendisine gelmesini, aksi takdirde farklı önlemler almak zorunda kalacağını bildirdi.

‘Ne gerekiyorsa yaptık’
Fatih Terim, soyunma odasından çıktıktan sonra yaptığı açıklamada ise öğrencilerini dışarıya karşı koruyarak şunları söyledi: “Puan kaybı için çok üzgün olmalıyız. Eskişehir’in ilk şutu 30 küsürüncü dakikada, pozisyon verdiğimizi hatırlamıyorum ama çok pozisyona girdiğimizi biliyorum. Gol ofsayt mı değil mi bakacağız, bilmiyorum ama o saatte o dakikada yapmamamız gereken bir hataydı. Skorun haricinde hiçbir şey kötü değil. Ordu maçı dışında, Manchester ve Braga da dahil hepsinde iyi oynadık. Eskişehir de iyi takım, bana göre biz oynatmadık. 17 günde 5 maç oynadık, 2’si üst düzeyde, 2’si deplasman. Bugün de temposu hiç düşmeyen bir Galatasaray vardı, kolay bir şey değil. Ne oynanması gerekiyorsa onu oynadık. Seyredenler de mutlu ayrılmıştır ama skor bizim için iyi olmadı. Geçen sene de 7 maçta 14 puan aldık ama kötü durumdaydık. Futbol bu, bazen 2 fark önde olsanız bile yetmiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt