Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yüksek çözünürlüklü video oynatıcısı..?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ciwan__47
Üye
Konu Sahibi
yüksek çözünürlüklü video oynatıcısı..?
arkadaşlar yüksek çözünürlukteki videolari açmak için önerebileceginiz bi program yada öneri var mi..? Misal çözünürlüğü 1080 olan video'da hem ses hem görüntü olsun.. Bazen sadece görüntü oluyor bilgilerinize..
Tyrann
Üye
Benim bildiğim c7 1080p video açmıyor,sadece sesi duyuluyor.Ama 720p video açar.
gayette açıyor ne sallyosn birader n8 de izleyp c7 de izleyemedğin hiçbşey olamaz.
repredon
Üye
Arkadaslar Nokia nin hic bir modelinde 1080p video izleyemiyorsun sadece 720p var butun modellerinde nokia sitesine gir ve kontrol edebilirsiniz....
tozmetal_1934
Üye
video boyutunu 4 gb a kadar açıyor 0,1 geçse bile açmaz
Re13eL
Üye
arkadaşın dediği gibi 1080 olmasın dediğiniz gibi 720 p de olur varmı video açan program flv felanda açsın ama bide signed olsun
gece gece çok şey istedim ama varmı kullandığınız güzel bi pro?
Flagellvm.Dei
Üye
720p videoyu zaten nokia kendi oynatıcısı ile açıyor..ben tüm videolarımı youtube'dan 720p olarak indiriyorum, direk telefona atıp açıyorum
arkadaşlar bende çok denedim olmadı program yükledim çeşit çeşit ama yine de sonuç olumsuz.. Program yada başka önerisi olan yokmu.. Imkansız değildir herhalde..