yüklü olan uygulamaların güncelleme bildirimi

Sponsorlu Bağlantılar

serkan410

serkan410

Üye
    Konu Sahibi
yüklü olan uygulamaların güncelleme bildirimi
yüklü uygulamarın güncelleme olduğu bilgisi neden gelmiyo benim teldemi bi sorun var yoksa genel bi sorunmu bu

respection123

Üye
Bazen geliyor ama.Sanırım bi konu vardı forumda bu durum için.

ERKAN1907KAYA

ERKAN1907KAYA

Üye
sürekli internete bağlımı telefonun? daha doğrusu, lumia tüm güncelelemelerini ve öncesinde güncelleme bildirimlerini ''genelde'' wifiye bağlı olduğunda yapar. masa üstündede store uygulamanı sabitlediysen görebilirsin. masa üstünde yoksa store uygulaman, günceleme uyarılarını zaten göremezsin. bunları zaten olupta hala günceleme göremiyorsan, detaylı bilgisi olan bir arkadaş bilgilendirsin bizi

serkan410

serkan410

Üye
    Konu Sahibi
masaüstünde magaza var güncellenen bi uygulama olsa bildirim gelmiyor wifiden bağlanıyorum anlamadım ben bu telefonu ilk aldığım zaman gelmişti sonrada gelmemeye başladı maxicepte magaza güncellemelerini takip edip linklerden baktığımda güncelleme var diyor bilidirim gelmiyor

ERKAN1907KAYA

ERKAN1907KAYA

Üye
sanırım, zamanla telefonunu kullanırken, uygulama yüklerken, farkında olmadan bişeler engellenmiş kapatılmış olabilir. emin olamıyorum ama bi ihtimal bu şekilde. telefonunda problem yok yani. bence bi telini sıfırla derim. düzelecektir. emin ol

serkan410

serkan410

Üye
    Konu Sahibi
sıfırladım telefonu güncelleme bildirimi hala gelmiyor lumia updaterle yapıyorum bu arada sıfırlamadan sonra pro cam uygunsuz diyor bi anlam veremedim bu işe

themardinli

themardinli

Üye
Kardeşim ana ekrandaki pinli uygulama sayısını 20nin altına düşür telefonu kapat aç sonra mağazayı da ana ekrandan kaldır sonra geri ekrana koy tekrar kapat aç. Wi-fi ayarlarından da kilit ekranı halinde açık yap 2 gün içinde tekrar almaya başlarsın.

serkan410

serkan410

Üye
    Konu Sahibi
pinli uygulama derken ? wifi dediğin gibi yaptım . pro cam işi nasıl olcak peki öncede çalışan uygulama şimdi yuklenmiyor

themardinli

themardinli

Üye
Yani ana ekrana sabitlediğin uygulamaların sayısını 20'nin altına düşür. Pro Cam için ise ülke ve bölgeyi ABD yap bir de öyle dene.

ERKAN1907KAYA

ERKAN1907KAYA

Üye
app highlight uygulaması varmı, yani telefonunda var zaten, sen kaldırdın mı?

themardinli

themardinli

Üye
Çözdün mü sorunu kardeşim?

serkan410

serkan410

Üye
    Konu Sahibi
ERKAN1907KAYA app highlight uygulaması duruyor kaldırmadım hiç.
themardinli fazla uygulama yüklü değil herhangibi güncelleme olduğu zaman anlıcaz artık :D

mesutcinik

mesutcinik

Üye
bendede uygulama güncellemeleri 10 yada 15 tane falan birden geliyor yani o kadar da büyük sorun değil yani bence..

Üst Alt