Yükleyebileceğimiz Sorunsuz N8 Symbian Anna Mevcut mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Yükleyebileceğimiz Sorunsuz N8 Symbian Anna Mevcut mu?
Arkadaşlar bi kaç yerde Symbian anna var fakat wireless ile ilgili problemler mevcut galiba. Şuan indirebileceğimiz sorunsuz bir sürüm mevcut mu?... Sıkıldım artık beklemekten Nokia'yı

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende cin surumu bar sorunsuz calisiyor ama sadece ingilizce ve cince dilleri mevcut.. Ama onermem.. Biraz daha sabret nolcak..

ultrayer6

ultrayer6

Üye
nokia'yı beklemezsen symbian anna geldiğinde orijinalini yükleyemezsin çünkü çakmalar v22 olarak ama orijinal v21 olarak geçiyor. sonuçta sorunsuz symbian anna yerine sorunlu çin annasını yüklemiş olursun ve zarar edersin, yükleme...

mcnpl4

mcnpl4

Üye
v21 olayi hic belli olmaz bence..bnce v22 gelir.. Bide cin annasinda sorun yasamadim ben.. Yinede onermem yuklemeni..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
ben çin anna sini yükledim sonra bazı arkadaşlar türkçe yama yapti bide onla flash ladim türkçe olarak kullanıyorum tek sorun bağlantılar dan wifi ye giremiyor sun wignet olarak koydum wifi yi bu sekilde kullanıyorum

OzGuRKnowN

Üye
Bende sadece ingilizce olanı kullanıyorum ßirde türkçe yazma dili ekledim onu kullanıyorum şimdilik. Tamamen sorun Türkçeye çevirene kadar devam ßöyle

robert34

robert34

Üye
slm arkadaşlar çin anna yı nerden indirebilirim yardıöcı olurmusununz

BL@DE02

BL@DE02

Üye
v21 olayi hic belli olmaz bence..bnce v22 gelir.. Bide cin annasinda sorun yasamadim ben.. Yinede onermem yuklemeni..
bende de sorun yok bu vakte kadar yüklemediysen bencede yükleme çoğu gitti azı kaldı ama yüklesen de pişman olmazsın şu an üzerimden bir yük kalktı bekleme derdi :)

ultrayer6

ultrayer6

Üye

kardeş işte "bence" ile çözülmüyor olay, hatta bana kalsa direk v20 diye gelir, neden önce aram sürüm çıkarsınlar ki!?
ama bunu nokia çalışanı birisi açıklamıştı v21 gelcek diye

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
arkadaşım 4 gün daha bekle çinle wifiyle falan uğraşma ;)

pRime.

pRime.

Üye
nokia'yı beklemezsen symbian anna geldiğinde orijinalini yükleyemezsin çünkü çakmalar v22 olarak ama orijinal v21 olarak geçiyor. sonuçta sorunsuz symbian anna yerine sorunlu çin annasını yüklemiş olursun ve zarar edersin, yükleme...

Bu anna da orjinal.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya ben pr1.2 ye geri dönmüştüm ama annayı kullandıktan sonra tat vermedi ben tekrar annayı yükledim şimdi.

diaablo

diaablo

Üye
Annayı nokia yayınladı fakat daha ülkemizde yok bende bekliyorum sabırsızlıkla.1 hafta içinde türkiyede de yayınlanacağını okudum bir kaç yerden.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Orijinal Anna konusu olmadığı için konu kapalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt