yüklenen temalar bi bakın arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
yüklenen temalar bi bakın arkadaşlar
sevgili ve çok saygı değer maxicep üyeleri bir sorunum var . Telefonda yüklü temaları silmek için yüklü uygulamalara girdigimde yüklü olan temalar gözükmüyor bunları nasıl silebilirim ? Şimdiden teşekkürler

Tepkiler: polluxea♪
dostum görünmesi lazm bska türlü silemezsn

Konu Sahibi
ptoblemde o gözükmüyor

[ENGİN]

Üye

annadamısın bellede

---------- Eklendi @ 20:38:53 ---------- Yazıldı @ 20:37:30 ----------

telın orjınal temalarıysa görünmezler bilgin olsun

Konu Sahibi
belledeyim annadan kalan temalar bu gözükmeyenler

hafıza kartınamı yüklemiştin ?

Konu Sahibi
evet hafıza kartına yüklemiştim

najanaja

Üye
temalar annadan kalmaysa kurulu halde görünmezler çünkü üzerine yazılım çektin aynı temaların orjinallerini bul tekrar yükle sorun kalmaz yüklü uygulamalarda görebilirsin.

Konu Sahibi
teşekkürler najanaja senin tema bölümünde yaptığın çalışmaları çok beğeniyorum bu arada

Tepkiler: najanaja

najanaja

Üye
teşekkürler najanaja senin tema bölümünde yaptığın çalışmaları çok beğeniyorum bu arada

rica ederim kardeşim ben teşekkür ederim umarım temaların yedekleri vardır yoksa da artık isimlerine bakıp tek tek bulacaksın

Konu Sahibi
şu an tek tek arıyorum senin arşivlerden

najanaja

Üye
sen sen ol herşeyinin yedeğini bulundur pc de benim anna dan kalmada olsa herşey pc de netten aramam eskilerimi hatta n82 yi sattım ama uygulamaları hala duruyo bi ara temizlicem.

Konu Sahibi
ben annada hiç yedekleme yapmadım bellede yükledigim her dosyanın yedegi var ama

---------- Eklendi @ 22:39:05 ---------- Yazıldı @ 22:26:38 ----------

senin en begendiğin tema ne bu arada ?

görünmeyen temalar şu klasörde olması lazım
e/
private/"1020711
burdan silebilirsin

xplore programını kullanarak nereye kurduysan buyuk ıhtımal e dedır private/"1020711 klasorunden sılebılırsın.klasoru acamıyorsan telın haclı degıldır rom patcherden sıstem klasorlerını acman gerekecektır.yanı aktıf edeceksın.

Konu Sahibi
tel hackli sorunumu hallettim ilginize teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...