yüklenen temalar bi bakın arkadaşlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
yüklenen temalar bi bakın arkadaşlar
sevgili ve çok saygı değer maxicep üyeleri bir sorunum var . Telefonda yüklü temaları silmek için yüklü uygulamalara girdigimde yüklü olan temalar gözükmüyor bunları nasıl silebilirim ? Şimdiden teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪

polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum görünmesi lazm bska türlü silemezsn

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
ptoblemde o gözükmüyor :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sevgili ve çok saygı değer maxicep üyeleri bir sorunum var . Telefonda yüklü temaları silmek için yüklü uygulamalara girdigimde yüklü olan temalar gözükmüyor bunları nasıl silebilirim ? Şimdiden teşekkürler

annadamısın bellede

---------- Eklendi @ 20:38:53 ---------- Yazıldı @ 20:37:30 ----------

telın orjınal temalarıysa görünmezler bilgin olsun

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
belledeyim annadan kalan temalar bu gözükmeyenler :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hafıza kartınamı yüklemiştin ?

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
evet hafıza kartına yüklemiştim

najanaja

najanaja

Üye
temalar annadan kalmaysa kurulu halde görünmezler çünkü üzerine yazılım çektin aynı temaların orjinallerini bul tekrar yükle sorun kalmaz yüklü uygulamalarda görebilirsin.

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler najanaja senin tema bölümünde yaptığın çalışmaları çok beğeniyorum bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
teşekkürler najanaja senin tema bölümünde yaptığın çalışmaları çok beğeniyorum bu arada :)

rica ederim kardeşim ben teşekkür ederim umarım temaların yedekleri vardır yoksa da artık isimlerine bakıp tek tek bulacaksın :)

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
şu an tek tek arıyorum senin arşivlerden :(

najanaja

najanaja

Üye
sen sen ol herşeyinin yedeğini bulundur pc de benim anna dan kalmada olsa herşey pc de netten aramam eskilerimi hatta n82 yi sattım ama uygulamaları hala duruyo :) bi ara temizlicem.

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
ben annada hiç yedekleme yapmadım bellede yükledigim her dosyanın yedegi var ama :)

---------- Eklendi @ 22:39:05 ---------- Yazıldı @ 22:26:38 ----------

senin en begendiğin tema ne bu arada ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye

görünmeyen temalar şu klasörde olması lazım
e/
private/"1020711
burdan silebilirsin

candost38tr

candost38tr

Üye
xplore programını kullanarak nereye kurduysan buyuk ıhtımal e dedır private/"1020711 klasorunden sılebılırsın.klasoru acamıyorsan telın haclı degıldır rom patcherden sıstem klasorlerını acman gerekecektır.yanı aktıf edeceksın.

theposies

theposies

Üye
    Konu Sahibi
tel hackli sorunumu hallettim ilginize teşekkürler

yavuz580

yavuz580

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt