yükleme yapılamıyor hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
yükleme yapılamıyor hatası
anna yükledikten sonra bir sorun yoktu ama bugün denedim ve telefona tema harici bi uygulama yükleyemiyorum. Yüklüyor sonra yüklemeye hazırlanıyor diyor sonrada yüklenmedi hatası alıyorum... Nasıl düzeltebilirim. Önceden bu sorunla karşılaştığımda geri yükleme yapmıştık düzelmişt. Ama şimdi yapınca olmadı

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
anna yükleyenlerin hepside aynı sorundan şikayetçi ama telefonun dilini ıngilizce yapıp yükleme yapılıyormuş bi dene o kadar şikayet gördükten sonra ben annayi yüklemedim

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
ama başta yüklüyodu birden gitti.. Bide dili nerden ingilizce yapabilirim?

Suyaka

Suyaka

Üye
Bahsettiğin problem, QT tabanlı bir uygulamayı yükledikten sonra mevcut Qt sürümüyle uyuşmadığından ya da yükleme sırasında yüklemenin iptal edilmesinden kaynaklanıyor. Nasıl düzeltebileceğin hususunda bildiğim kadarıyla yardımcı olayım. Teknik yöntem bilmiyorum ama kendimce şu şekilde çözüyorum: Telefonu kapat, bataryayı ve simkartı çıkar. 1 dakika kadar bekle ve sadece bataryayı tak, hatsız şekilde aç telefonu. Açıldıktan sonra 'Dosya yöneticisi'ni aç ve telefon hafızasına basılı tutarak 'Detaylar' ya da 'Bilgiler' gibi birşey olacak ona tıkla. Mevcut hafızadaki uygulamaların boyutlarını yazarsa eğer problem çözülmüş demektir. Yok yazmaz da, 'Hafıza taranıyor' yazısı kalırsa ekranda problem devam ediyor demektir. Kolay gelsin.

nadir_89

nadir_89

Üye
telefonu pc ye bağlayıp çektiysen olabilir ovi store a gir geri çık sonra yüklemeyi dene

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
deneyeceğim ama baska öneri varsa iyi olur

Suyaka

Suyaka

Üye
Dene, çözülmezse eğer diğer alternatifleri değerlendiririz.

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
ya bitek ingilizceyken yükleniyor... Ama ingilizce kullanmak istemiyorum.. Denedim olmadı baska önerisi olan? Arıca dosya yöneticisindn boyutları hepsinin gözüküyo qma yüklenmiuo

zenci2323

Üye
bende ingilizcedeykende yüklemiyo :(

Suyaka

Suyaka

Üye

----------Eklendi @ 17:58:49 ---------- Yazıldı @ 17:50:12 ----------

bende ingilizcedeykende yüklemiyo :(

Görev yöneticisini aç bakalım, uygulamaları görebilecek misin. Göremiyorsan, bi kaç satır yukarıda bahsettiğim işlemi uygula.

RedColt

RedColt

Üye
    Konu Sahibi
ya olmuyot nasıl çözücez

gama58

Üye

----------Eklendi @ 23:38:39 ---------- Yazıldı @ 23:38:01 ----------

Arkadaşlar bendede bu hata cıkıyor yardımcı olursanız sevinirim

Suyaka

Suyaka

Üye
Refurbish'e basmadan evvel, aynı pencerenin solunda altında Options'a tıkla ve kırmızı renkli, dosyayı sil. Tekrar dene.

badokaptan

Üye
telefonun saat ayarlarından bulunduğunuz ülkeyi ingiltere olarak değiştirin. telefonun dilinide ingilizce yapın. ben buşekilde kurulun hatası veren programları kurdum.

cyber

cyber

Üye
arkadaşlar bende QT yok nerden edinebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt