Yükleme hatası alıyorum dostlar lütfen yardım edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

StigmatA

Üye
    Konu Sahibi
Yükleme hatası alıyorum dostlar lütfen yardım edin.
telefonu açıp kapadığımda YÜKLEME TAMAMLANILAMADI LÜTFEN YÜKLEMELERE GİRİNİZ tarzında bir uyarı veriyor her açtığımda fakat yüklemelere girdiğimde dosya boş ne yapıcam lğtfen yardım edin arkadaşlar kafayı çizmek üzereyim. yardım larınızı bekliyorum.

catdog136

catdog136

Üye
Belle yükledikten sonra mı başladı sorun?

Febris

Febris

Üye
Telefon kapanıp acıldıgında hafıza kartınızdaki uygulamaları tekrar yükler bütün uygulamalar tamsa sorun yook ;)

• Beğen
Tepkiler: StigmatA

StigmatA

Üye
    Konu Sahibi
belleden sonra başladı hatta mağazayada giremiyorum tıklıyorum açılmıyor bile. ve ben hafıza kartı kullanmıyorum yani haqrici hafıza kartı takılı değil. vamı bi çares dostlar.

StigmatA

Üye
    Konu Sahibi
anlaşılan derde çare yok:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım belle de bazı dosyaları hafıza kartına yazıyor mesela dcim dosyası bır hafıza kartı tak ve belleyı yeniden yükle sorununun gittigini göreceksin

• Beğen

StigmatA

Üye
    Konu Sahibi
desene ostum gidip bide hafıza kartına para vericez şimdi. deliricem mağazaya neden girmiyor bide mağaza sorunum var bide ilk başlarda telefon açılırken açılma sesi çıkıyordu şimdi oda çıkmıyor.

cyber

cyber

Üye
bazı uygulama ve oyunların save dosyaları güncelleme yüzünden silinmiş geri yüklemeye çalıştığında save dosyaları olmadıçı için yükleyemiyor önerim hard çek

• Beğen

StigmatA

Üye
    Konu Sahibi
galiba yolun sonu onu işaret ediyor dostum haklısın

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
desene ostum gidip bide hafıza kartına para vericez şimdi. deliricem mağazaya neden girmiyor bide mağaza sorunum var bide ilk başlarda telefon açılırken açılma sesi çıkıyordu şimdi oda çıkmıyor.

magazayı tarayıcıdan gırerek uygulama yukleye tikla o seni linke yônlendirecek eskı sürümü açar son sürumu guncellersin.açilış sesine gelınce tercıhlerden uyarı sesleri açık olsun arkadaşım

• Beğen

StigmatA

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol dostum şuan eşimin telefonundan sd kartı taktım senin dedğin gibi evet 1-2 uygulama yükledi fakat hala açıp kapatınca yüklenemeyen uyglama yüklemelre gidin uayrısını veriyor eğer başka bir yöntemin varsa bekliyorum onuda bir deneyim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ana ekran da ? soru işaretli vidget varmı ev ekranlarına bir bak

adanalı1

adanalı1

Üye
Navifirm den yazılımını ındır .. phoneıxden multıflash at . .. eksık dosyaları tamamlasın ..
Sorunun cozulecektır..

StigmatA

Üye
    Konu Sahibi
enign yok dostum. adanalı navirm ve phonix kullanmayı bilmiyorum teklfini için tşkler ama anamıyoum o işten en iysi 7370 sanırım:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen 7370 le format at sonra süitten yenıden yükleye tıkla

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt