Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüklediğim tl ler nereye gidiyor ??
Sponsorlu Bağlantılar
RowneSM
Üye
Konu Sahibi
Yüklediğim tl ler nereye gidiyor ??
Ya arkadaşlar 20 tl yüklüyorum 12 tl sine sms yapıyorum geri 8 tl kalması gerekıyo. Eyw o kalıyo aradan 10 dk geçıyo bi bakmışım -8 e inmiş bunun sebebi nedir kafayı yicem ya .
marist
Üye
Kardeşim öncelikle her ay telsiz kullanım ücreti alıyorlar, eger bir ay tl yoksa birikir öyle alınır, ama sen nedenini öğrenmek için m.hizmetlerini ara.
byjxsura
Üye
PAKETLERİM yaz 2222 ye gönder gelen mesajda abone oldugun paketler kulüpler vs olacak, ona göre müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirebilirsin.
Ya arkadaşlar 20 tl yüklüyorum 12 tl sine sms yapıyorum geri 8 tl kalması gerekıyo. Eyw o kalıyo aradan 10 dk geçıyo bi bakmışım -8 e inmiş bunun sebebi nedir kafayı yicem ya .
düşüm yapıldığında herhangi bir sms ussd menü falan gelmiyor mu? kullanım tutarı şu kdr kullanım bedeli şu kdr diye
Anußis
Üye
online işlemlerden nelere kesildiğini görebilirsin . ben sürekli takip ediyorum ama faturasız olunca bi şekilde kesinti oluyor bu sebeple 1 yıldır faturalıya geçtim aşım olacagı zamanda mesaj geliyor sıkıntı yaratmıyor bu tl işi çok sıkıyor insanın canını