Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yüklediğim temalar yüklü uygulamalarda gözükmediği için silemiyorum ne yapmalıyım ????
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe
Üye
Konu Sahibi
Yüklediğim temalar yüklü uygulamalarda gözükmediği için silemiyorum ne yapmalıyım ????
arkadaşlar nokia x6 telefonuma yüklediğim temalar yüklü uygulamalarda göükmediği için silemiyorum ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz? ya da program silmeye yarayan program var mı bildiğiniz ??
ultrayer6
Üye
aynı sorun bende de var
rsm39
Üye
5800da e/private/10207114 bu klasorun içinde temalar isim farklı olabilir rompatcherden open all patchini aktif edip private klasorunde ara
aynı temayı tekrar bulup yeniden yükleyin gözükecektir sonra silersiniz normal şekilde
By_Casparov
Üye
silmek istediğin temanın dosyasını bul tekrar yükle gözükecektir... Bu arada temanın gözükmeme sebebi bayağı tema bulundurmandan kaynaklanır.. hem sana bi tiyo wereim '1 tane tema yükle ve o kullandıın temayı da tel hafızasına kur hızı farq et
fnldstntn
Üye
uninstaller king programını yükle işini görür sitede bulabilirsin...