Yuh Yani Kapkaççılar Azdı şok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

S1FR3K1R1C1

Üye
    Konu Sahibi
Yuh Yani Kapkaççılar Azdı şok
YUH YANİ!.. KAPKAÇÇILAR AZDI!..

Ankara'da bir belediye otobüsünü durduran kapkaççılar, bir bayanın çantasını alarak kaçtı.
28 Ocak 2006 Cumartesi 00:05

BAYAZIT CEBECİ
ANKARA - Ankara'da bir belediye otobüsünü durduran kapkaççılar, bir bayanın çantasını alarak kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Altındağ İlçesi Gültepe Şehit Talip Yener Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, belediye otobüsünün camına taş atarak durmasını sağlayan 15 yaşlarındaki bir grup genç, zorla otobüse bindi. Otobüse giren kimliği belirlenemeyen gençler yolculardan Jale Ç. ismindeki bir bayanın elindeki çantayı kaptı. Kapkaççılar daha sonra içinde bulunan 200 YTL civarındaki parayı aldıkları çantayı attıktan sonra kaçtı. Kapkaççıların saldırısına uğrayan Jale Ç., Seğmenler Karakolu'na giderek şikayetçi oldu.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

habervitrini

hidayet

hidayet

Üye
tek anlamadığım şey koskoca belediye otobüsüne 15 yaşlarındaki çocuklar biniyor ve ellerini kollarını sallayarak kadının çantasını alıp kaçıyorlar bunları hiçkimse durduramamışmı hayret ettim doğrusu

S1FR3K1R1C1

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(hidayet &#064; Jan 30 2006, 10&#58;17 AM) [post=267089]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
tek anlamadığım şey koskoca belediye otobüsüne 15 yaşlarındaki çocuklar biniyor ve ellerini kollarını sallayarak kadının çantasını alıp kaçıyorlar bunları hiçkimse durduramamışmı hayret ettim doğrusu
[/b][/quote]ßende anlamadım ya şöför olsun diğer yolcular olsun armutmu topluyorlarmış

cllgr

cllgr

Üye
emegine sağlık arkadaş,hakikaten bu adamlar azdı vede dur diyecek kimse yok.herkez kendinden korkuyor,kendini düşünüyor.kapkaçcılarda bunu bildiğinden istediklerini yapıyorlar.zaten hepsi uyuşturucu kullanıyor vede kaybedecek bişeyleri olmadıgından her şeyi göze alıyorlar..

barabelli

barabelli

Üye
yuhhhh yanı bunlr organıze gıbı gelıyor

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Teksas gibi olmuş memleket...

spook

spook

Üye
bu kadar da olmaz denilecek bir olay yani...türkiyenin gelecegi bana göre hiç iyi gelmiyor

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yuh Yuh Yuh....

gknky

gknky

Üye
yazık ya açlık önsafhada malesef birilerinin buna dur demesi şart

ouSahin

ouSahin

Üye
yorum yapmam tek cümle yeter rezillik ön planda

seyfofen

seyfofen

Üye
bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diye diye yılanların istilasına uğradık.?

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
serfsizler abi bunlar yarın bugun bizede yaparlar serfsiz ler west west turkey oldu walla

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Bu kapkaççılar ellerine bir bıçak alınca herşeyi yaparız zannediyorlar ve kimse karşı gelemeyincede yapıyorlar.Otobüstekilerde tam korkakmış be

boka

Üye
yuh wallahi

RockFord Fosgate

Üye
kımsede bı yardım etmemıs hasorsan herkes delıkanlı walla&#33;&#33;&#33;ınsanıyet olmus+rezıllık dız boyu&#33;&#33;yakında evlerıde basarlar&#33;&#33;

amedian

amedian

Üye
istanbuldayım haftaiçi gunduz saat 1 insanlar yemekten işlerine donuyor o sizlerin tv de izledigi 5 kişi birarada bi itişme oldu adamı gupe gunduz caddenin kalabalıgın ortasında soydular. bana sorarsanız tek ve kesin çözüm yolu : bu hırsızlara şeriat duzeni uygulayacaksın hırsızlık yapaınnn elini kolunu bi kes tv de insanların gozu onunde bidaha birisi oyle bi .ok yiyomu yoksa bu milletin hali iyi deil. yanlış anlasılmasın yorumum sadece kapkaç ve hırsızlar içindir

abcde

Üye
Yuh yani bi bu şerefsiz mahlukatlar eksikti başımıza...Ama anlayamadığım bişey var nedense yakalansalar dahi kısa bi süre sonra gene serbest bırakılıyolar(basından duyduğum kadarıyla).Sanki birileri bu milletin huzurlu ve sakin bir kafayla yaşamasından korkuyo.Yahu bu ülkede huzuru ve istikrarı sağlayabilecek sağlam bir kurum yokmudur allah aşkına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...