youtubeye programsız webden kendi ana sitesine girme %100 denenmistir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SavinMe

Üye
    Konu Sahibi
youtubeye programsız webden kendi ana sitesine girme %100 denenmistir
arkadaslar bir cok kisinin sorunu youtube'den video izleme anlatcagım seyleri yaptıktan snra rahatlıkla youtube'nin kendi anasitesine girebilir ve video izleyebilirler .. şimdi öncelikle ayarlar-baglantı-hedefler-internet- internet ayarınız hangisiyle giriyoruz sonra gelişmiş ayar diyoruz Ağ türü:IPv4 - Telefon IP adresi: Otomatik - DNS adresleri : birinci 8.8.8.8 ikinci : 8.8.4.4 - Yakın kopya sunucu adr : yok - Yakın kopya potno : 0

ewet bunları yaptıktan sonra telefonunuzun kendi web browserinden youtubeye girebilir ve istediginizi yapabilirsiniz...

Tepkiler: celibar, Evilblood, OğuzcanAbi ve 1 kişi daha

JayJayyy

Üye
güzel paylaşım sağol.imza süper bu arada

denemedim ama deyenlere bi sorum olcak kesin çalışıo mu dns

SavinMe

Üye
    Konu Sahibi
denemedim ama deyenlere bi sorum olcak kesin çalışıo mu dns

arkadasım dene göreceksin bende sorunsuz bir sekilde oluyor bi dene denemekten zarar cıkmaz dimi

--------------- Ekleme ---------------

46.kişi bakmıs konuya bi deneyen yapan yada yapamayan yok mu ya ?

sado826

Üye
ben denedim valla billaha çalışıyor dili hollanda dns ama dili degiştirebilrsiniz

birader saol dedim çatır çatır giriyo ama video açmmıo

inanmıyorum gerçekten çalıştı harikasın dile gerek yok arama kutusunun yanında search butonu var bunuda bilmeyen yoktur herhalde bide nerden download edebiliriz yani ediliyomu

SavinMe

Üye
    Konu Sahibi
ben denedim valla billaha çalışıyor dili hollanda dns ama dili degiştirebilrsiniz
sevindim kardes (: iyi günlerde kullan

birader saol dedim çatır çatır giriyo ama video açmmıo

Kardes bazen öyle oluyor ama henüz sorunu cözemedim bnde sabahtan berli giriyorum baze acılmıo ama cogu zaman acılıo gnede cözeblrsem paylasacagım

inanmıyorum gerçekten çalıştı harikasın dile gerek yok arama kutusunun yanında search butonu var bunuda bilmeyen yoktur herhalde

İyi günlerde kullan kardes

celibar

Üye
youtube'a girmektedir.vatana, millete ve maxicep'e hayırlı olsun.

SavinMe

Üye
    Konu Sahibi
inanmıyorum gerçekten çalıştı harikasın dile gerek yok arama kutusunun yanında search butonu var bunuda bilmeyen yoktur herhalde bide nerden download edebiliriz yani ediliyomu

malesef download yok sadece online izlemek icin cünkü baska bi site3 yada program degil bu sadece normal pc'deki gibi izleyebilirsin

akula

Üye
e71 işe yaramadı malesef

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...