Youtube

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buket-

Üye
    Konu Sahibi
Youtube
Yha ben neden youtube videolarını real playerden izliyorum :(

mstf_l

mstf_l

Üye
soruyu anlamadım herkes real player dan izliyor zaten youtube programı kullananlar dısında

'h716043'

'h716043'

Üye
adresi kopyala coreplayer ile izleyebilirsin

deforze

deforze

Üye
adobe flash player symbyandan desteği çektiği için hazirandan bu yana telefonun browserindan izlenme oluyor ama başka sitelerde halen izlenme imkanı var

buket-

Üye
    Konu Sahibi
ya ama pc moduna geçtiğimde bilgisayar gibi videolar açılıyor

bayon

Üye

buket-

Üye
    Konu Sahibi
tskler onu biliyorum ama uzun süreli videoları açmıyor

buket-

Üye
    Konu Sahibi
off arkadaşın teli acıyor ama

'h716043'

'h716043'

Üye
o siteden kaynaklanıyor part part olanı vardır onlarla idare etmen gerek

----------Eklendi @ 00:34:37 ---------- Yazıldı @ 00:33:46 ----------

arkadaşın reallemi izliyor

buket-

Üye
    Konu Sahibi
hayır telefonundan izliyor sorunsuz bende aynı şekilde izliyordum teli tamire verdim ondan sonra açamadim

'h716043'

'h716043'

Üye
baglantı ayarı diyeceğim ama bilmiyorum olurmu dns adresini 8.8.8.8 8.8.4.4 yap öyle bi dene realplayer ayarındaki dns yi yap

onurahmet03

onurahmet03

Üye
Real One player internette ayarları var telefonun symbian o ayarları yap youtube gir.Videonun üstüne tıkla sonra bağlantı kurulyor diyor ve sonra açılıyor.

----------Eklendi @ 00:57:32 ---------- Yazıldı @ 00:53:20 ----------

Yada Ayarlardan Bağlantı Erişim Noktasını İnternete Bağlandığın Ayar İle De Kullanabilirsin VEYA Hattının mms sini seç bağlantı noktasına.

bayon

Üye
Arkadaşlar bilindiği üzere youtube türkiyede yasak ama dns değiştirerek girebiliyoruz... Bizde şimdi bunu telenfonda yapacaz öncelikle bunun için herhangi bir uygulamaya ihtiyacımız olmayacak çok kolay bir şekilde telefonda youtube'ye bağlanıp video izleyebilecez anlatıma başlayayım en iisi... Arkadaşlar telefonda ayarlar bölümüne geliyoruz ve sırasıyla bunları yapıyıruz bağlantı > hedefler > internet > ve kullandığınız bağlantı yani erişim noktası bunları yaptıktan sonra seçenekler > düzenle > tekrar seçenekler > gelişmiş ayarlar > IPv4 ayarları ve DNS adreslerine tıklıyoruz orda kullanıcı tanımlı olan yere tıklıyoruz ve üste 8.8.4.4 altada 8.8.8.8 yazıp kaydediyor...Sonra telefonu açıp kapatıyoruz bu kadar artık istediğiniz gibi youtubeden video izleyebilirsin....
diyor arkadasın biri denemelisin bence

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...sh-playerle-nasil-mi-cevabi-burda-411830.html

yine olmadıysa flaşh player yuklemelisin telefona knularda arastır bulabilirsin

buket-

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun ya tsk ederm yorumlarınıza ama ne yaptıysam bi türlü olmadı kafayı yiyecem .S

deforze

deforze

Üye
çok sağolun ya tsk ederm yorumlarınıza ama ne yaptıysam bi türlü olmadı kafayı yiyecem .S

youtube zaten 1 hafta önce versiyon değiştirdi mobil sürümde rtsp yayına geçti bu yüzden real player açılıyor mesela a girersen flash mp3 player den şarkıları dinleyebilirsin.

buket-

Üye
    Konu Sahibi
youtube zaten 1 hafta önce versiyon değiştirdi mobil sürümde rtsp yayına geçti bu yüzden real player açılıyor mesela a girersen flash mp3 player den şarkıları dinleyebilirsin.

tsk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt