youtube video izleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
    Konu Sahibi
youtube video izleme
merhaba. Youtube den video izleme programı arıyorum bir tane buldum fakat tam ekran yapamıyor. Real playerım bozuk. Sağolun

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeş. Emtube hata veriyo şimdi diğerini indiriyorum

- - - Eklendi - - -

diğerinde de video ya tıklayınça video not found diyor :S

woo3

Üye
sağol kardeş. Emtube hata veriyo şimdi diğerini indiriyorum

- - - Eklendi - - -

diğerinde de video ya tıklayınça video not found diyor :S

Her iki programda bende de aynısı oluyor. Geçenlerde ben de bayağı bi aradım.Bir sürü program denedim. Google'nin Youtube prosu var, resmi sürüm ama o da dakikalarca bekliyor video açılmıyor. Çok nadiren açıyor. Anlayacağın adam gibi bir pro yok. Eskiden skyfire ve bolt vardı, artık Türkiye'de çalışmıyor. Gobrowser var. O da Çince. Java sürümünü İngilizceye çevirmişler ama o da nete hiç bağlanmıyor. Ben vtap kullanıyorum. Sadece youtube değil diğer siteleri de açıyor. Onda da şöyle bir sorun var. Türkçe karakter desteklemediği için kelimeyi arama kısmına yazarken mesela "aşık" yerine "asik" yazıyorsun çok az sonuç çıkıyor ya da bulunamadı diyor. Şimdilik operayla m.youtube'ye giriyorum. Real player ile açılıyor.

ŞUNU DENEDİN Mİ BENDE OLMADI:http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-kalite-de-open-video-hub-v1-00-a-335456.html

ŞİMDİLİK VTAP KULLANIYORUM:http://www.maxicep.com/symbian-s60v...-release-search-and-browse-videos-267584.html

MERTKILIC

MERTKILIC

Üye
    Konu Sahibi
tamam hemen bakıyorum sağol.

- - - Eklendi - - -

video hub önceden yüklemedigim halde güncelleme hatası verdi. Diğerine bakıyorum.

- - - Eklendi - - -

kusura bakmayın ama vtap da 'could not get media' hatası verdi

- - - Eklendi - - -

tamam vtap oldu çok sağol kardeş. Bunu tam ekran yapabiliyor muyuz?

- - - Eklendi - - -

tüm sorunlar çözüldü çok sağol arkadaşım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt