Youtube Ve Benzeri Sitelerde Video Açan Tarayıcı Varmıdır ?

Sponsorlu Bağlantılar

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
    Konu Sahibi
Youtube Ve Benzeri Sitelerde Video Açan Tarayıcı Varmıdır ?
Mrb. Arkadaslar Bir Sorum Olacak.
Ben Yaklaşık 1Haftadır Bolt Browser 2.31 Programını Kullanıyorm.Rahatlıkla Donma Olmadan İnternette Gezebiliyorum.Bugün Biraz Araştırma Yaptım Nasıl Video İzleyebilirm Diye.Bir Konu BUldum Ve Uyguladım İlk Basta Çalıştı Fakat Sonra Bozuldu Ve Dahada Çalışmıyor.
Bana Önerebileceğiniz Video Oynatan Bir İnt. Tarayıcısı Varsa Paylasırsanız Sevinirim..(Telefonum Samsung Geno C3510)

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Banada Lazım

samsungsa

Üye
m.youtube.com

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye
Kardesım bolt un 2.50 surumu var sıtedede bulabılırsınız rahatlıkca hem facebook hemde youtube vıdeolarınızı ızleyebılırsınz ben sahsen kullanıyorum kolay gelsın.

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Kardesım bolt un 2.50 surumu var sıtedede bulabılırsınız rahatlıkca hem facebook hemde youtube vıdeolarınızı ızleyebılırsınz ben sahsen kullanıyorum kolay gelsın.

Teşekurler.Telefonuma İndirdim Kurdum.İnt. İçin İzn Verdim 2.31 Deki Gibi Acept Diye Bir Sayfa Gelmedi Ve Loadingde Takılıyo.Sendekinin Linkini Bana Verebilirsen Sevinirim.

mehmetopuz

mehmetopuz

Üye

Kardes yukarıda verdıgım lınkten ındırebılırsınız bolt un 2.5 versıyonunun hem jar hemde jadını barındırmaktadır yukarıdakı 240x400 boyutunda asagıdakıde 240x320 boyutundadır saygılar ıyı gunler.

umarım ısınızı gorur saygılar.

N£RoN

Üye
Opera mini veya bolt kullanın.

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye

Kardes yukarıda verdıgım lınkten ındırebılırsınız bolt un 2.5 versıyonunun hem jar hemde jadını barındırmaktadır yukarıdakı 240x400 boyutunda asagıdakıde 240x320 boyutundadır saygılar ıyı gunler.

umarım ısınızı gorur saygılar.

240x320 Olanın Linki Kırık Yenileyebilirseniz Sevinirim.

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye
Teşekurler Kardeşim

free

free

Üye
Opera mini youtube ve dailymotion izlemede bolttan cok daha iyi.
m.youtube.com
m.dailymotion.com
facebook video sadece boltla izlenir

Berk.Ozarslan

Berk.Ozarslan

Üye

areste5

Üye
bolt 2.50 240x320 link verir misiniz kırıık ya :S

mehmetxx99

Üye
arkadaslar bolt browseri unutun artik cünkü sirket iflas etti artik boltu kullanamazsiniz !

ibyahim

ibyahim

Üye
Nacizane Nokia 6300 içinde geçerli olurmuki acaba bunlar ? : )

Üst Alt