fatihmenteş
Üye
Ben eski versiyonu sandım. Bir ara indirir bakarım. 😊Benim sunmuş olduğum versiyonda öyle bişey yapmanıza gerek yok sadece önce microG sonra youtube u yükleyip giriş yapmanız yeterli
Boyutu neden bu kadar yüksek yaw. Önceki daha düşüktüÖncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Sürümden kaynaklanan apk imzalama da hata oluşturduğu için şuan için çevirme yapamadık ancak imza sorununu çözdüğümüz anda orijinal logo lu versiyon eklenecektir takipte kalın teşekkürler...
Edit:
Orijinal logolu versiyon başlığa eklenmiştir, bağlantıdan indirebilirsiniz.
Link1:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben eski versiyonu sandım. Bir ara indirir bakarım. 😊
Mesaj birleştirildi:
Boyutu neden bu kadar yüksek yaw. Önceki daha düşüktü
İndirdim. Maalesef açılmıyor bile sürekli kapanmaya zorluyorÇünkü her yeni versiyonda biraz daha geliştirilip özellikleri daha fazla arttığı için haliyle boyutuda artıyor maalesef bizim elimizde olan birşey değil
İndirdim. Maalesef açılmıyor bile sürekli kapanmaya zorluyor
Önceki versiyonu sildiniz mi? Temiz kurulum deneyin isterseniz micro-G yide silin youtube da silin sonra benim başlıkta verdiğim micro G yi kurun sonra Youtube apk yı kurun çalışması lazım test edildi çünkü bir sorunla karşılaşmadım, bu arada android versiyonunuz nedir?
Dediklerini harfiyen uyguladım ama açılmadan direk kapanıyor. Neyse eski versiyona devam. Onda bir sıkıntı yok.
Sürüm 8.0.0
Hepsini tek tek denedim. Programa giriyorum 3 saniye sonra kapanmaya zorluyorÇok tuhaf olmaması lazım aslında ama herhangi bir hata veriyor mu yoksa direk mi atıyor birde şöyle deneyin; micgro G yi silip uygulamayı açmayı o şekilde bir dener misiniz eğer açılırsa aşağıdaki bağlantıdan eski micro g sürümünü bi kurup deneyin
Link1:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Vanced Settings bölümünün altındaki sürümleKonuda belirttim zaten YouTube Vanced'in kendi sitesinde ki versiyondan daha güncel bir sürüm, böyle bir sürüm yok dediğiniz olayı da açıkladım bu versiyon çıkmış olan youtube vanced'in v15.05.54 sürümünden alıntı değildir! Orijinal versiyonda ki sürümden alınıp düzenlenmiştir o yüzden sadece sürüm numarası değişikliği söz konusu bile değil, yenilikleri uygulamayı yükleyip bakabilirsiniz sırf oynatıcıdan bile anlarsınız, sizin baktığınız sürümler vanced sürümleri şu anda youtube un kendi resmi uygulamasında v15.30.36 versiyonu mevcut o yüzden bilip bilmeden iftira atmayalım lütfen!
Verilen linklerdeki dosyalar eklenti halinde konuya eklenmiştir, teşekkürler.KONU; ORJİNAL YOUTUBE İKONLU VE TAMAMEN TÜRKÇE BİR ŞEKİLDE SON SÜRÜME GÜNCELLENMİŞTİR.
(Adminler tarafından ekli dosyanın kaldırılması veya güncellenmesi gerekiyor. O eklenti son sürümle çalışmamaktadır).
teşklrGüvenebilirsin bi sıkıntı çıkmaz
KONU; ORJİNAL YOUTUBE İKONLU VE TAMAMEN TÜRKÇE BİR ŞEKİLDE SON SÜRÜME GÜNCELLENMİŞTİR.
(Adminler tarafından ekli dosyanın kaldırılması veya güncellenmesi gerekiyor. O eklenti son sürümle çalışmamaktadır).
Eklentiyi kurarsanız evetvideo indire bilirmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?