Youtube Reklamsız Aboneliğe 22 Kasım'da Başlıyor! (Anket Mevcut)

Sponsorlu Bağlantılar

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
Youtube Reklamsız Aboneliğe 22 Kasım'da Başlıyor! (Anket Mevcut)


Youtube'un bu projeye başlayacağı planlarını ortaya çıkmıştı. Fakat abonelik detaylarıyla ilgili bilgi gün yüzüne çıkmamıştı. Youtube Red'in gelişiyle bu da konuya dahil olmuş olacak. Bazı raporlamalara göre Youtube abonelik servisini 22 kasım'da başlatmış olacak. Aboneliğin 10 dolar (aylık) olmasını beklenirken Youtube içine dahil edilen bütün reklamların kaldırılmasına karşılık olarak Google Play Müzik servisini sınırsız kullanılabileceği belirtiliyor. (Ülkemizde henüz mevcut değil.

Rumor yıllar içinde premium servis opsiyonlarının şekiileneceğinden , ilk raporlara göre ise kısmen abone servisinin yüzeyselleşeceğini söylüyor, bu yüzden Youtube Music Key ön plana çıkacak. Rumors en erken bu yıl Youtube Partner şartlarının değiştireceğini aktardı. Youtube şartları en son 15 Haziran'da güncellemişti.

Bu projenin zamanla kullanıcı üzerinde olumsuz etki yaratacağı konuşulurken, muhtemelen Youtube Red aboneliği Google 'ın 29. da ki etkinliğinde duyurulacak. Bu Google'a ayrıca yeni Chromecast beklenirken abonelik sistemine büyük bir fırsat vermesini izin veriyor, Google'ın Chromecast üzerinden yeni hizmetine kampanya sunacağı söyleniyor.

Siz gelse alır mıydınız?
 
Son düzenleme:


Jus7ice

Jus7ice

Üye
almazdım bence Türkiyede tutmaz :hmmm
 
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Gereksiz seyler...
 
  • Beğen
Tepkiler: kaankulahli


Üst Alt