İmkansız rootlu rootsuz farketmez tekrar deneyin derim orninal youtubeyide kaldırmanıza gerek yok problem nedir pek anlayamadım tekrar deneyin Teşekkür ederim.
arkadaşlar oturum açmak için ek indirmeniz lazım ikincisi Wifi değilde telin internet paketini kullanın zaten en başta oturum açmak için indirmeniz gereken dosyanın adı var
PRO 6s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düzenleme kısmını gördüm sitemizde YouTube den indirme yapan uygulamalar yasaktır. Bu konudan da yorum yapan veya soran kullanıcılarımıza cevap vermek isterim.
Düzenleme kısmını gördüm sitemizde YouTube den indirme yapan uygulamalar yasaktır. Bu konudan da yorum yapan veya soran kullanıcılarımıza cevap vermek isterim.
Arkadaşım konuyu ve yorumları okumuyorsunuz belirttik orda iki tane apk var birinden biri mutlak uyar rootlu veya rootsuz cihaza farketmez giriş yapamazsanızda giriş için micro eklentiyi indireceksiniz Tekrar deneyin derim.
Arkadaşlar note 3 kitkat sürümüne yükledim. Hesabımla giriş yaptım problem yok. Acaba videoları belli bir çözünürlükte izleme ayarı var mı? Aşağıdaki bölüm ne işe yarıyor? Videoyu youtube'a yüklemek için mi çözünürlük ayarı istiyor yoksa izlemek için mi?
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi