• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

YouTube Mobil Açıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
YouTube Mobil Açıldı
[imga=right]http://www.maxicep.com/forums/imagehosting/thum_24677b4d690cbe.jpg[/imga]
Youtube'un mobil versiyonu olan "m.youtube.com" hizmete girdi.

Her geçen gün kullanıcı kitlesi ve popüleritesi artan video paylaşım sitesi youtube'un mobil versiyonu olan m.youtube hizmete açıldı. Sitenin youtube'dan farkı ise youtube kadar geniş ve çeşitli verilerin yer almıyor olması. m.youtube.com'a giriş yaptığınızda, m.youtube'un veri ağırlıklı bir site olduğu ve sınırsız veri tarifelerini kullanmıyorsanız yüklü miktarda bağlantı ücreti ile karşılaşabileceğiniz belirtiliyor.
m.youtube'da bir dakikalık gezinti ve 1-2 video izlemek ortalama 1MB veri transferi yapıyor.

POWER

POWER

Üye
m.youtube'un veri ağırlıklı bir site olduğu ve sınırsız veri tarifelerini kullanmıyorsanız yüklü miktarda bağlantı ücreti ile karşılaşabileceğiniz belirtiliyor. e önemli bi faktör ben kullanmam walla çok yiyor...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
hiç grek yok bence youtube den indir cep telefonuna gönder bu daha mantıklı

UndeRqRo.uNd

Üye
Türkiye'de kullanılmayacak bir hizmet .

psycopat7

psycopat7

Üye
wireless uyumlu telefonun varsa sorun deil :D:D
my phone n80

MagNum

MagNum

Üye
tabi psp n varsada sorun yok :)

POWER

POWER

Üye
Yaw işte yok bizde wireless...

The_Punisher

The_Punisher

Üye
m.youtube'un veri ağırlıklı bir site olduğu ve sınırsız veri tarifelerini kullanmıyorsanız yüklü miktarda bağlantı ücreti ile karşılaşabileceğiniz belirtiliyor.:oku

:sinir:sinir:sinir

:vur:vur:vur

:box:box:box

Salihyet

Salihyet

Üye
psp de çalışırmı diye denedim çalışmıyor :(

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
kontürü cok olan girsin :D

ohadiyorum

Üye
Vatana millete hayırlı olsun :)

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
eskimiş bu haber

xxxooo

xxxooo

Üye
2 ay bedeva k0ont gitmez dimi

saw1982

saw1982

Üye
mobil youtubeye nerden girebilirim ve nasıl video indirebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt