YouTube İngilizi dinledi, Türkler beklemede!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
    Konu Sahibi
YouTube İngilizi dinledi, Türkler beklemede!

Türkiye'deki sorunu bir türlü halledemeyen YouTube, İngiltere'nin ricasını kırmadı!

Geçtiğimiz günlerde YouTube, İngiltere'nin hassasiyetlerini göz önünde bulundurarak şiddet içerikli bazı videoların engellendiğini açıkladı.
YouTube'un İngiltere'de böyle bir yasaklamaya gitmesinin ana nedeni ise İngiltere'de son yılarda artan cinayet oranlarının ülke çapında büyük endişeye yol açması ve şiddet içeren hemen her faktörün İngiliz hükümetince titizlikle incelenmesi.
Google'dan bu konuda yapılan açıklamada, İngiltere'nin bazı hassasiyetlerini dikkate alarak bazı video içeriklerinin engellendiği dile getirilirken, İngiliz hükümetinin ilgili kanadından yapılan açıklamada ise, YouTube da dahil olmak üzere bu tür internet sitelerinin şiddetin önüne geçmek için daha fazla çalışması gerektiğinin altı çizildi.
YouTube'un şiddet içerikli görüntüleri engellemesinin son derece önemli bir adım olduğunu dile getiren İngiliz parlamenter Jacqui Smith, diğer sitelerin de YouTube'u örnek alması gerektiğini söyledi.
YouTube'un ilk kez bu tür video içeriklerini engellediğini ifade eden üst düzey bir Google yetkilisi, İngiltere'de son yıllarda artan cinayetler neticesinde ülkenin bu konulara son derece duyarlı hale gelmesinden ötürü bu sansür kararını aldıklarını sözlerine ekledi.
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Bizi tınlayan kim.. :kop:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt