youtube an error occurred please try again later hatası yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
youtube an error occurred please try again later hatası yardımı
arkadaslar benım youtube falan acılıyor cogu video da izlenebiliyor ama bazen actıgım bıkac video da "An Error Occurred Please Try Again Later" hatası alıorum bu hatayı aldıgım bazı videolarda sayfayı yenıle yapınca vıdeo acılıo ama bazılarında ıse yaramıo buna bı cozum var mıdır

Lacrymosa

Üye

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
ustat ordakileri yapipta youtube u actim zaten ama dedigim gibi cogu wideoda bu hatayi werio bikac kez sayfayi yeniliorum ancak o zaman acilio ama bazi wideolara ne yaparsam yapayim o hata gitmio

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Sayfayı yenilemek bu tür durumlarda bazen çözüm olabiliyor.Eğer sürekli yapıyorsa DNS numaranı ve Hosts dosyasını değiştirmeyi deneyebilirsin.

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
hocam artık cogu video yu acmıyo dns de host da degistirdim artık cogu video da aynı hatayı verio

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
:aha: ustad o dedıgın yerdekılerın bırebır aynısını yaptım ama bu sefer de hıc acılmıo youtube eskısı gıbı oldu kendı ayarlarımıda saklamamıstım oylecene kaldım sımdı

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Ozaman DNS ayarını OpenDns Yap :

208.67.222.222
208.67.220.220

Sonrada aşağıdaki sunucuların herhangi birinden hosts dosyasını indir ve C:\Windows\System32\Drivers\etc klasörüne kopyala.Değiştirilsin mi derse evet de.

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
ok tamamdır saol

cruel37

Üye
bazen hata veriyor haklısınız

--------------- Ekleme ---------------

edit: sorunsuzmuş saol

Üst Alt