youtubbe videoların acılmıyor....

Sponsorlu Bağlantılar

researcher

Üye
    Konu Sahibi
youtubbe videoların acılmıyor....
youtube videolarını tıklayonca

Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. .

mesajı alıyorum...javayı da flash playeride hepsini 2 defa yukledim firefoxu yeniden kurdum gene olmadı....ama embed edilmis videoları seyredebiliyorum...

java script hatası alıyorum...java yı da kaldırıp kurdum yine olmadı....

bi fikri olan varsa.....

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye

bu linkten flash playeri masaüstüne kaydet sonra tarayıcını kapat ve programı kur. sonrasında izleyeceksin.

researcher

Üye
    Konu Sahibi
flash player ı zaten 2 kez kurdum.....dedigim gibi embed edilmis videolar calısyıor ayrıca explorer da da calısıyor ama firefox da calısmıyor....java script hata listesi veriyor ...

yasirarslan

yasirarslan

Üye
ben de mozilla firefox kullanıyom ama bende sorun yok

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Flash Player Yükle!

researcher

Üye
    Konu Sahibi
flash player yukle den baska fikri olan varsa....

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
firefox tan araçlar sekmesine ---> seçenekler -----> içerik ---> jacascript eklentisini etkinleştir ---> tarayıcını kapat ve yeniden açtığında videolarını izleyebilceksin.

yine olmazsa OLMADI de ama ben biliyorum ki SORUNUN ÇÖZÜLDÜ.

POWER

POWER

Üye

Kontrol et bakalım sende de mavi ile içine aldığım yerler öylemi?

researcher

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar dediklerinizin hepsi yapılmıstı ama olmuyordu....nedenini bi turlu anlayamadım bende....firefozu gıncelleyince duzeldi tesekkurler.....

cechsipahi

cechsipahi

Üye
adobe flash player de yüklü javada yüklü bana şu hatayı verio hata:An error occurred.please again later anlamadım gitti yhaaaaaaaaa hatta flash playeri kaç defa yükledim

--------------- Ekleme ---------------

flash playeri tekrar yükledim ama hiç birşey farketmedi

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
youtube bildiğim kadarı ile java kullanmıyo activex kullanıyo adobenin sitesinden indir kurmadan önce tarayıcılarını kapat düzelir