You Tube Kapatıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
You Tube Kapatıldı
Youtube adlı siteyi bilmeyen yoktur zaten!!.. mahkeme kararıyla siteye giriş kapatılmış istanbul mahkemesi tarafından alınan karar türk telekom tarafından bugünden itibaren yürülüğe girmiş bulunmakta arkadaşlar ama nedenini tam olarak bilmiyoprum ama!!!..

Sanırım Türklüğü Aşşalığan bi videonun kaldırılması istenmiş ama site yöneticileri kaldırmamış videoyu!!.. oyüzden die duydum ama bilen varsa sölesin!!..

İyi forumlar

jöly

Üye
nedeni nedir bilmiyorum ama güzel bir siteydi üzüldüm..:(

cllgr

cllgr

Üye
atatürk ve türklere hakaret eden videolar yüzünden kapatılmış.yüzlerce tepki maillerine ragmen yayınlamaya devam edince telekom vasıtasıyla yayın durdurulmuş.olay yunanlı bir takım zıpır çocukların yayınladıkları videolar yüzünden olmuş.söz konusu videolar yayından kaldırılınca akşam saatlerinden itibaren yasakda kaldırılmış.

BOSCH

BOSCH

Üye
yaw you tube kapatılmadı beyler bayanlar
Türkiyeden siteye giriş
engellendi
yani
Türkiye
dışındaki her
yerden siteye
girilebiliniyor

Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir !...

zaten haberlerde de bunu belirttiler
site hala çalışıyor
ama Türkiye den giriş yapılamıyor

irun

irun

Üye
söz konusu video çok çirkindi ve hepimizi çok kızdırdı evet ama, çözüm bu olmamalıydı.. videoya yönelik bir uygulama yapmak gerekirken, siteye erişimi toptan engellemek, kurunun yanında yaşıda yakmak olmuyomu biraz..:cool

Exalans

Exalans

Üye
iyi olmuş

MagNum

MagNum

Üye
bence Türk halkı olarak bu siteyi kapattırmakla çok büyük bir hata yaptık çünkü kendimizi cezalandırmış oluyooruz şu anda elimize geçen birşey yok diğer bütün dünya bütün videoları ve Atatürk'ün videolarını izleyebiliyor sadece Türkiyede sitenin bloke edilmesinin anlamı yok hatta yanlış neyseki iş yargıya intikal etti youtube yakın zamanda videoyu silecektir inşallah o zaman ttnet erişimi açar.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Ewet erişim engellendi ben lafın gelişi kapatıldı dedim zaten...

Ama ndeni yunanlıların Atatürk ve silah arkadaşları hakkında yayımladıkları video nun kaldırılmamasıymış...

Bence zaten ortam gergin Yunanlılarla bence bu kararı Türkiye'nin değilde Yunanistanın alması daha uygun olurdu!!..

Yunanistanda böle bir şeye göz yumuyorsa zaten sonunda neler olacağı belli olmaya başladı!!.. Site yönetimininde yayımlamaya devam etmesi beni :sinir: ediyor!..

thebora

Üye
yotube,en çok ziyaret ettiğim siteydi.Ama yapılan hakaretler ve bunlara göz yumulması kesinlikle hazmedilemez.

Exalans

Exalans

Üye
kapanma sebebi migh night express adlı filmin sitede yayınlaması ve bizim kaldır dememiz onlarda karşı gelince telekom affetmedi tabiki

Altun.

Altun.

Üye
tawşan dağa küsmüş dağın haberi yok bu ne ya sadece biz göremiyoruz ama dünya izliyor. umarım o video kaldırılmıştır bende gazeteden okumu8ştum atatürk e hakaretten yayımı engellenmiş.

irun

irun

Üye
Hiç bir yanlış sonsuza kadar sürmez.. Youtube a erişim yasağı kaldırıldı..
Bu karar o çirkin videoyu ekleyenleri değil, Türk halkını cezalandırmak olmuştu zaten..

a21a

a21a

Emekli Yönetici
youtube ye erişim açıldı..

fakat kapanma sebebine hepimizin duyarlı olması gerekir.. bazen bir video izlediğimde altında alternatif videolar çıkıyor ve gerçekten hep bu tarz videolar. hepsi hakaret dolu.. üyeliğiniz varsa yorum kısmına protesto mesajınızı yazınız..

UndeRqRo.uNd

Üye
16 mart 2007 saat 13:30
Youtube yeniden kapatıldı.

Not: Youtube 'a sorunsuz erişmek için

1.yol tarayıcınızdan:
veya
adreslerini çağırın.

2. yol
windows vista = c:\windows\system32\drivers\etc
windows xp = c:\windows\system32\drivers\etc
windows 2k = c:\winnt\system32\drivers\etc
win 98/me = c:\windows
dizinlerinde bulunan hosts dosyasını notepad veya herhangi bir text editörü ile açarak :

208.65.153.243 youtube.com
208.65.153.253 youtube.com
208.65.153.243
208.65.153.253

satırlarını eklemek.

prince14

prince14

Üye
you tube kapandı:haha::zong:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...