Yorumunu yaz, Cep telefon TL yüklemesi kazan! / akillifiyat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yorumunu yaz, Cep telefon TL yüklemesi kazan! / akillifiyat








Katılım Şartları Ve Koşulları:


* İş bu kampanyadan sadece üye olan kişiler faydalanabilir. Ancak Akillifiyat.com editörleri tarafından ard niyetli şahıslar kampanya kapsamına alınmazlar.
* Kampanyaya katılan herkes belirleyeceği süre içerisinde hediyelerini almaya hak kazanabilirler.
* Hediyelerinizi alabilmek için yazdığınız yorumların editörleri tarafından onaylanması gerekmektedir.
Kampanyaya katılmak isteyen üyeler, kampanya süresi bitinceye kadar akillifiyat.com 'da listelenen herhangi bir ürün için detaylı yorum yazmalıdır.
* Yazacağınız yorumların kendi tecrübelerinizi yansıtması zorunludur. Kendi tecrübelerinize dayanmayan bir başka yorumların kopyalanması ile oluşturacağınız yorumların editörlerimiz tarafından tespit edilmesi halinde tüm kazandığınız puanların sıfırlanacaktır. Yapacağınız yorumlarda, kişi ve/veya kurumları rencide eden, hakaret içeren ve kişilik haklarına saldırı niteliği taşıyan, suç unsuru taşıyan yorumlar yapılmayacaktır. Yapılan yorumların tüm hukuki ve cezai sorumluluğu üyeye aittir.
* Kopya yorumlar tespit edildiğinde kullanıcının kazandığı tüm puanlar sıfırlanacak, hesabı bloke edilecek, diğer yorumları da kampanyaya dâhil edilmeyecektir. Bu durumda, üyenin kampanya dahilinde daha önce kazandığı hediyeler var ise, bu hediyeler geçerli yorumlara dayanılarak kazanılmış olsa bile, akillifiyat.com'un bu hediyeleri geri isteme hakkı saklıdır.
* Kazandığınız puanların karşılığında hangi hediyeleri kazanacağınızı kullanıcı hesaplarından bakabilirisiniz.
* hediye değiştirme hakkını gizli tutar.
* Kazandığınız her hediye yalnızca sizin belirlediğiniz telefon numarasına 1 kere yükelenecektir.
* Kazanılan hediyelerin gönderilmesi sisteme kayıt edilen telefon numarasına yüklenecek ve başka bir telefon numarasına yükleme gerçekleştirilemeyecektir.
* Kampanyamız 20 Mayıs 2010 tarihinde başlayıp 31 Aralık 2010 Tarihinde Son bulacaktır. Kampanya bitiş tarihinden sonra hediye talepleriniz hiçbir şekilde karşılanmayacaktır.
* kampanya tarihlerinde değişiklik yapma hakkını kendinde saklı tutacaktır.
* Kullanıcılar üzerine girilen her türlü verinin üçüncü şahıslara doğuracağı cezai sorumlulukları kendilerine aittir.
* Kampanyamıza 18 yaşından küçükler katılamaz .
* Üyeler Bu kampanyaya katılarak, Kampanya koşullarını koşulsuz şartsız kabul etmiş sayılırlar
* Üyenin, kontör yüklenmesini istediği cep telefonu hattıyla ve/veya üyesi bulunduğu gsm operatörüyle ilgili, kontör yüklenememesi de dahil hiçbir problemden akillifiyat.com sorumlu değildir. Üye, bunlara dayalı sorunlardan dolayı akillifiyat.com'dan tazminat da dahil her ne ad altında olursa olsun hiçbir talepte bulunamaz.
* Üyeler, hediyenin teslimi için ve/veya başka sebeplerle akillifiyat.com'a bildirdikleri; telefon numarası, adres gibi her türlü bilgi ile üyelik bilgilerinin doğruluğu, tamlığı ve eksiksiz olduğu hususunda sorumludur. akillifiyat.com'un bu konuda hiçbir sorumluluğu yoktur. Üye, akillifiyat.com üzerinden bildirdiği her türlü bilginin, doğru, tam ve eksiksiz olduğunu kabul, beyan ve taahhüt etmektedir.
* akillifiyat.com, üye tarafından girilen bilgilerde yer alan; hangi sebepten kaynaklanırsa kaynaklansın, her türlü noksanlık ve/veya hata sebebiyle hak kazanılan hediyeyi bir kez teslim edemediğinde, hediye verme yükümlülüğü ortadan kalkar. Üyenin, bundan sonra, düzeltme yaparak ve/veya başka bir yolla hediyesinin teslimini isteme hakkı yoktur. akillifiyat.com'un da teslim etme yükümlülüğü bulunmamaktadır. Bu durumda akillifiyat.com'dan, tazminat da dahil her ne ad altında olursa olsun hiçbir talepte bulunulamaz.
* Kampanya kapsamında detaylı değerlendirmelerin sayısı, değeri ve bunlar karşılığında hangi hediyelerin seçilebileceği akillifiyat.com tarafından, akillifiyat.com verilerine ve istatistiklerine dayanılarak hesaplanacaktır. Üyeler, akillifiyat.com verilerinin ve istatistiklerinin doğru olduğunu, bu sonuçlara karşı herhangi bir itirazda bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt etmektedirler.
* akillifiyat.com, “Editörün Yorumu” seçimine ilişkin her türlü tasarrufta bulunmak hakkını haizdir. Üyeler, bu tasarruflara ve “Editörün Yorumu”ne karşı herhangi bir itirazda bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
* Kampanyaya FALEZ ELEKTRONİK ÜRÜNLERİ TİC.LTD.STİ./ akillifiyat.com çalışanları ve birinci derece yakınlarıyla, 18 yaşından küçükler katılamaz. Bu kişilerin kampanya süresince yapmış olduğu hiçbir yorum kampanyaya dâhil edilmez. Bu kişilerin kampanyaya katıldığı hediye verildikten sonra tespit edilse dahi, FALEZ ELEKTRONİK ÜRÜNLERİ TİC.LTD.STİ./ akillifiyat.com bu hediyeyi geri alma hakkına sahiptir
* Kampanya süresi, yorumun yayımlanma süresi ve kampanya kapsamındaki diğer her türlü karar ve uygulamalar akillifiyat.com 'un tasarrufundadır. akillifiyat.com, bu konularda üyelere duyurmak kaydıyla her türlü değişikliği yapma hakkına sahiptir.
 
  • Beğen
Tepkiler: ultrasrh, Mustafa1300 ve unalresul


ademoz05

ademoz05

Üye
Eyvallah hocam saolasın...
 
unalresul

unalresul

Üye
teşekkürler
 
Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
teşekkürler 100 er tane ile sınırlılar ecele edilmeli ^^
 
ademoz05

ademoz05

Üye
Uzunca güzel bi yorum yazdım hala kabul edilmedi :S
 

ultrasrh

Üye
70 kelimeden az yorum yazmayın sakın,puan getirmiyor.Yorumunuz onaylansa bile 70 kelimeden az olunca puan alamıyorsunuz ve yorumunuz güme gidiyor.Aman dikkat. :)
 
ademoz05

ademoz05

Üye
Ya benim yorum onaylanmadı bile puanı geçtim :s o kadar yazdık yav :D
 

^^Positive^^

Üye
Buraya yazdığımız yorumları o siteye yazsak Tirilyoner olmuştuk(: :kop:
 
etkiweb

etkiweb

Üye
deneyen oldu mu. bir de 70 kelime şartı var mı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt