YorumsuzOxford Mezunu Simitçi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
YorumsuzOxford Mezunu Simitçi

Oxford mezunu Hüseyin Akman şimdi yaşamını simit satarak sağlıyor.
Oxford Üniversitesi Sağlık Fiziği Bölümü’nde eğitim gördükten sonra Ankara Nükleer Araştırma ve Eğitim Merkezi (ANAEM) ile PTT’nin uydu haberleşmesi bölümünde çalışan Hüseyin Akman, şimdi Eskişehir Garı’nda simit satarak geçimini sağlıyor.

1950 yılında Antalya’da doğan Akman, NATO’da subay olarak görev yapan babası Albay Ertuğrul Akman’ın İtalya’daki görevi sebebiyle ilk çocukluk yıllarını burada geçirdi. Akman, o dönemde İtalya’daki okulların Türk çocuklarının eğitimi hususunda sorun çıkarması üzerine babası tarafından İngiltere’ye gönderildi. Burada başarılı öğrencilik dönemi geçiren Akman, daha sonra Oxford Üniversitesi Sağlık Fiziği Bölümü’ne girdi. Okula 2 yıl devam eden Akman, Türkiye’ye döndü. 2 yıl Atom Enerjisi Komisyonu’na bağlı ANAEM’de çalıştı. Akman, ANAEM’deki işini bıraktıktan sonra PTT Teknik İşler Müdürlüğü Uydu Haberleşmesi Bölümü’nde de 2 yıl çalıştı. Daha sonra askere giden Akman, askerlik dönüşü ailevi sorunlar dolayısıyla işini ve birikimlerini kaybedince Ankara’dan ayrılıp Eskişehir’e yerleşti. 1975 yılında Eskişehir’e geldiğini belirten Akman, garda yolculara simit ve poğaça satarak geçimini sağladığını kaydetti. Eğitimini İngiltere’de Oxford Üniversitesi’nde tamamladığı için herkesin kendisine “İngiliz Hüseyin” lakabını taktığını ifade eden Akman, hiç evlenmediğini ve tek başına hayat mücadelesi

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tv'de izlemiştim gerçekten ilginç..

isok

Üye
adam biraz sıyırmış galiba!!! iştende kendisi ayrılmış :S

RockFord Fosgate

Üye
hem yazık hemde garıp yanı!!!!

keano

Üye
ama adamin kendi salakligi, dogru duzgun kariyerini surdurmemi$... beceriksiz dingil... kumara falan cok kaptirirsan ne mezunu olursan ol hayatin coker... soonada bizim medyaya man$et olursun
NOT: bu haberi okudugumda adam kumarda kaybertmisti, bu haberde ise ailevi sorunlar diyo... ben bu medyanin yazdigi 1 seye bile inanmyorum yaa... bi havadurumu tarafsiz oluyo... o da genelde tutmuyo

night990

Üye
ilginç, adam ya boşluğa düşmüş çıkamamış,yada hayatın anlamını bulmuş......

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(keano &#064; Feb 5 2006, 12&#58;53 PM) [post=272148]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ama adamin kendi salakligi, dogru duzgun kariyerini surdurmemi&#036;... beceriksiz dingil... kumara falan cok kaptirirsan ne mezunu olursan ol hayatin coker... soonada bizim medyaya man&#036;et olursun
NOT: bu haberi okudugumda adam kumarda kaybertmisti, bu haberde ise ailevi sorunlar diyo... ben bu medyanin yazdigi 1 seye bile inanmyorum yaa... bi havadurumu tarafsiz oluyo... o da genelde tutmuyo
[/b][/quote]

Kumarda kaybettiyse iyi olmuş

troublesome

Üye
abi Türk filmiyle alay ediyoruz ama harbiden de o filmler de dendiği gibi.
Kumar ve Kadın..

Haberci

Haberci

Üye
Oxford&#8217;dan mezun Hüseyin Akman, simitçilik yaparak geçimini sağlıyor.. Neden mi?

Oxford Üniversitesi Sağlık Fiziği Bölümü&#39;nde eğitim gördükten sonra Ankara Nükleer Araştırma ve Eğitim Merkezi (ANAEM) ile PTT&#39;nin uydu haberleşmesi bölümünde çalışan Hüseyin Akman, şimdi Eskişehir Garı&#39;nda simit satarak geçimini sağlıyor.
<div align="center"></div>
Akman, askerlik dönüşü ailevi sorunlar ve kumar alışkanlığı nedeniyle işini kaybedince Ankara&#39;dan ayrılıp Eskişehir&#39;e yerleşti. İnsanların "İngiliz Hüseyin&#39;&#39; lakabını taktığı Akman yaşadıklarını şöyle anlattı:

&#8220;Beni bu hale getiren kumardır. Bugüne kadar hayattan kazandığım koca bir yalnızlık. Ümit etmeyi ve hayal kurmayı unuttum. Hızlı bir şekilde yaşamımı harcamaktan başka bir şey gelmiyor elimden...&#8221;

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Kendisi edip,kendisi bulanllardan...

kikaksk

kikaksk

Üye
kumar kumar kumar..illet onuda bulmuş...

troublesome

Üye
kumarbaz heriff&#33;&#33;&#33;kime hay&#305;r getirmi&#351; ki....

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
bide unv.oku diolar adam oxford u bitirmiş simitçi kimiside a yı b yi bilmio trilyonlarla oynuyo doganın dengesi sanırım yıllardır oku sonra simit sat wayyy beeee

troublesome

Üye
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Feb 6 2006, 01&#58;35 AM) [post=272907]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bide unv.oku diolar adam oxford u bitirmiş simitçi kimiside a yı b yi bilmio trilyonlarla oynuyo doganın dengesi sanırım yıllardır oku sonra simit sat wayyy beeee
[/b][/quote]
e işte okulda adam yıllarca "a"yı öğrenirken bunlar ufacıkken dala vereyi öğreniyolar..

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
acaba benim bu adamla akrabaglıgım warmı soracam aileye herifle soyadım aynı

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...