Yönetimimize;

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Yönetimimize;
Öncelikler Herkeze İyi Forumlar.
Forumda KEndi Düşündüklerimizi Açıklaya Bileçeğimiz.
Gerekirse Siyaset Konuşabileçeğimizi bir yer olsa nasıl olur?
Sonra Türkiyeye Destek Hele BugünleredE?

xkadir61

xkadir61

Üye
pek siyaset yapmayı sevmem ama. iyi birşey olacaksa, istekler doğrultusunda uygun görülürse, zannedersem olabilir.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben destekliyorum.
gerçi ''Maxinin Kankaları'' adlı grupta konuşulabiliyordu izin alınmıştı yanlışım yoksa..

Pure Life

Pure Life

Üye
bana kavga olur gibi geliyor

Nazy

Nazy

Üye
Sosyal Gruplar Oluşturarak istediğiniz konuları tartışabilirsiniz
İstediğiniz Konular derken; Seks,Korku, Pskolojik Bulanım gibi +18 konular hariç tabi
Özetle Her Yaştan ve cinsten üyenin incelemesinde sakınca olmayacak konuları siyasi olsa bile tartışabilirsiniz.
Ayrıca Açtığınız grup taki kişileri belirliyebildiğiniz için kavga çıkarabilecek üyeleri grup dışında bulundurabilirsiniz.

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Dj Airmax™;1080995' Alıntı:
bana kavga olur gibi geliyor

Yerinde bir tespit...

Bizim ülkemizde değil vatandaşın siyaset tartışması..daha, siyasetçiler bu konuyu tartışmayı bilmiyor ne yazıkki.. geçmişten tecrübelerimize bakarsak her zaman bu forumda açılan siyaset konularının çoğunda sonu kavga ile biten tartışmalar oldu..
Forum kurallarımızın 6cı maddesi gereği siyasi konu ve içerik yasaktır.... Hiç kimsenin olası bir tartışma sonucunda maxicepten uzaklaşmasına gönlüm razı olmadığından, bu forumun cep ve teknolojileri üzerine kurulduğunu ve zaten yeteri kadar extra konulara yer verildiğini dolasıyle ''bu forumda siyaset de olmayaversin'' diye düşüncesindeyim. Bu konu yönetimde gündeme gelirse benim fikrim kesinlikle ''hayır'' dır.. :hmmm

Ozan

Ozan

Admin
Siyaset, yüz yüze konusulmadıkça iyi birşey değildir..

Bence olay budur ..

Nazy

Nazy

Üye
Yerinde bir tespit...

Bizim ülkemizde değil vatandaşın siyaset taartışması.. siyasetçiler bu konuyu tartışmayı bilmiyor ne yazıkki.. geçmişten tecrübelerimize bakarsak her zaman bu forumda açılan siyaset konularının çoğunda sonu kavga ile biten tartışmalar oldu..
Forum kurallarımızın 6cı maddesi gereği siyasi konu ve içerik yasaktır.... Hiç kimsenin olası bir tartışma sonucunda maxicepten uzaklaşmasına gönlüm razı olmadığından, bu forumun cep ve teknolojileri üzerine kurulduğunu ve zaten yeteri kadar extra konulara yer verildiğini dolasıyle ''bu forumda siyaset de olmayaversin'' diye düşüncesindeyim. Bu konu yönetimde gündeme gelirse benim fikrim kesinlikle ''hayır'' dır.. :hmmm
Forum içerisinde kesinlikle yasak zaten.
Ama Grup üyelerinin kontrolü Grub u kuran üyenin üzerinde olduğu için şikayet gelmdeiği sürece
siyasi konulara izin verebiliyoruz, diye hatırlıyorum
yanlışmı gatırlıyorum:)

ouSahin

ouSahin

Üye
Siyaset, yüz yüze konusulmadıkça iyi birşey değildir..

Bence olay budur ..

:oke:

ayrıca forumda siyasi konuLardan çıkan tartışmalarda alınan yaralarıda biliyoruz:) sag sol görüşlü üyeLer sinirLerine hakim oLamadıgından kavgaLar kaçıLnmaz oluyor..

bence böyLe bir böLüme gerek yok:)nega yada katılıyorum:oke:

Pure Life

Pure Life

Üye
kavga olur arkadaşlar şimdi çok sevdigimiz insanları görüş farklılıgından dolayı onlardan soguya bılırız bırakalım boyle kalsın bölünmeler olur ülke içersinde bile oluyor

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Siyaset daha önce serbest bırakıldı, sonucunda aramızdan çok arkadaş ayrıldı; kalpler kırıldı. Kısaca, kesinlikle serbest kalamaz.

Böyle iyi ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt