"Yönetim Kadrosu" Kendini Toparlamalı ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
"Yönetim Kadrosu" Kendini Toparlamalı ...
Arkadaslar Selam,

Tam 4.5 saattir aralıksız mevcut konuları onaylamakla ve her bölümü tek tek gezip, en azından ilk 2 sayfaya bakarak, yanlıs yerde olan konuları taşımakla, geçersiz saçma olan konuları da çöpe tasımakla urastım.

Ancak bunları yaparken, uzun zamandır ardısık ve çok sayıda baslıkların hatalı yerlerde oldugunu gördüm.

Yöneticilerin görevi sadece Sikayet Mesajlarına bakıp bişeyler yapmak degildir.

Neden herkes, (özellikle genel yönetici iseniz ) her bölümü şöyle ara sıra 10 dk sını ayırıp gezmiyor merak ediyorum. Üyeden ne farkımız kalıyor saçma sapan konular, saçma sapan yerlerde oluyorsa ? Üstelik az kişi de degiliz.

Bence yönetim kendini toparlamalı .

Cep için pc programları bölümünde, nokia yardım baslıgı,
Yararlı bilgiler bölümünde, buyrun arkadaslar java programlar baslıgı,
Symbian Destek bölümünde, e250 samsung tema var mı baslıgı ,
Gsm Operatörlerinde, Nokia telefon satılık baslıgı ,
Sony Ericsson bölümünde, Sony Ericsson oyunları burada baslıgı,
S60 Internet uygulamaları kısmında, şu programı arıyorum baslıgı
En Güncel Teknoloji Haberleri kısmında, köpeğiniz itina ile kopyalanır
.....
.....
......
............

bunları listelesem bugun uyuyamam, artık uyumam gerek simdilik çıkıyorum.

Kategori yöneticileri de en azından sorumluluk aldılarsa, kendi kategorilerinde olumsuz durumları sıklıkla kontrol etsinler lütfen ! Spam mesaj atan, rahatsız üyeleri , genel yönetici odasında belirtmeleri için bu oda var, çözemedikleri ve yetkileri olmayan bölümdeki olayları bildirmeleri için bu bölüm var.. Ama hiçbir faaliyet göremiyoruz.

Yöneticiler arasında işbirligi ve kenetlenme de göremiyorum ayrıca, yetkiniz olmayan yerde diger yetkili kisilerle derhal iletisime geçmek de bir sorumluluktur. Sonucta site genelinde huzur sağlamak, arıza durumların olusmasını engellemek, olustuysa da gidermek herkesin görevi.

Konu onaylayan arkadaslara da birşeyler söylemek istiyorum,
Sırf konu onaylansın diye konu onaylayacaksanız hiç ellemeyin daha çok bozuluyor.

Son zamanlarda gördüm ki bazı yönetici arkadaslar, En guncel teknoloji haberleri bölümüne açılmıs Uzayda ufo göründü gibi baslıkları bile direk mevcut saçma resimleri ile onaylamakta. Keza dosyalarda öyle. S60 Internet Uygulamalarında, cepte msn isteyenler bana mesaj atsın baslıgı bile onaylanmış.

Lütfen diyorum ve göreve çağırıyorum. Herkes duyarlı olmalı. Burada hepimiz hobi amaçlı bir yapıtı yürütmeye calisiyoruz ve gerçekten ilgilenmek, sahiplenmek gerekiyor. Zaten yönetici budur.

Simdiye kadar kimseye, genel de olsa bu sekilde uyarı yapmadım ama sitemizin iyiligi için yapmak zorundayım artık, ve gerekirse daha ciddi ve site lehine kararlar almak durumundayım.

Tüm Yönetici arkadaslara güvenim tam olmustur ki almışımdır, almışızdır, ve severiz de.
Ama bu degildir ki yönetimde olayım, sikayet mesajlarına arada bakarım, sitede yazısırım böyle gider.
Yönetici olurken herkese, aldıgın sorumluluk için tesekkurler derim, işte bu sorumlulugu yerine getirmek gerekiyor.

Getirenlere sonsuz tesekkurler, getiremeyenlere yada getirmeyenlere ise bu bir uyarıdır diyebiliriz.

İyi Forumlar, Görevinizde Kolay Gelsin.
Ben çok yoruluyorum ... :(

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum Dediğim Gibi Benim Pek Vaktim Olmuyor Ancak Hafta Sonları İlgilenebiliyorum Siteyle Ama (Kendi Adıma Söylüyorum) Eğer Memnun deiliseniz tabiki önemli olan site ben yöneticiikten ayrılabilirim bunu yanış algılama konuyu şahsieştirmiyorum ama bu konuda ben elimden geleni yapıyor yeterince vaktim yok o yüzden zaman ayıramıyorum eğer ki bu durumdan rahatsız olursanız bunu bana söyleyin :oke: iyi çalışmalar herkese :oke: :maxicep:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Eğer kişi kendisi gerçekten yukarıda yazdıklarımdan sonra, zamanım bu kadar ama elimden geleni yapıyorum diyebiliyorsa, ayrılma kararı gibi birşey söz konusu olamaz .

Aslında yoruma açık bir yazı da degil,
birçok yönetici cevap verirken çekinecek yada birşey söyleyemeyecektir.

Bunu sadece, maxicep.com için iyi niyetli bir elestiri olarak anlayıp, hatalarınızı ve eksiklerinizi bu yazıyı okuduktan sonra anlayabiliyorsanız ne mutlu. Eğer zaten görevimi iyi bi sekilde yapabiliyorum diyorsanız, aynı yolda başarılar zaten ..

Ama ben forum genelinde bir karısıklık gördügümü söyleyebilirim ..
Benim kadar performans göstermenizi beklemiyorum çünkü ben artık işim gibi sahiplendim ama benim 1/10 kadar bile forum düzenine katkı saglasanız, tesekkur ederim. Katkı sağlayanlara ediyorum, ederim de zaten.. Daha fazlasını beklemiyorum kimseden inanın arkadaslar.

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Eğer kişi kendisi gerçekten yukarıda yazdıklarımdan sonra, zamanım bu kadar ama elimden geleni yapıyorum diyebiliyorsa, ayrılma kararı gibi birşey söz konusu olamaz .

Aslında yoruma açık bir yazı da degil,
birçok yönetici cevap verirken çekinecek yada birşey söyleyemeyecektir.

Bunu sadece, maxicep.com için iyi niyetli bir elestiri olarak anlayıp, hatalarınızı ve eksiklerinizi bu yazıyı okuduktan sonra anlayabiliyorsanız ne mutlu. Eğer zaten görevimi iyi bi sekilde yapabiliyorum diyorsanız, aynı yolda başarılar zaten ..

Ama ben forum genelinde bir karısıklık gördügümü söyleyebilirim ..
Benim kadar performans göstermenizi beklemiyorum çünkü ben artık işim gibi sahiplendim ama benim 1/10 kadar bile forum düzenine katkı saglasanız, tesekkur ederim. Katkı sağlayanlara ediyorum, ederim de zaten.. Daha fazlasını beklemiyorum kimseden inanın arkadaslar.

Alakasız konular fazlasıyla açılıyor. Ben taşırken kafayı yediğimde olmuştu ve hala oluyor. Aslında kendi kategorimde her konuyu elimden geldiğince okumaya çalışıyorum ve bu durumda oldukça uzun zaman alıyor ve yoruyor. Yetki verilen kategori sayısının artması daha çok uğraşacağım anlamına geliyor.
Mobil Multimedya, Smartphone : Symbian bölümlerinde uğraşmak konuları taşımak zaten zaman alırken bir de diğer bölümler eklendi. İslami Yaşam konusunu yürütebilirim ancak Cep Telefonları Destek,Sorunlar ve Yenilikler, bölümleri oldukça arap saçına dönmüş ve yetkili olduğum için bu bölümlerle de ilgilenmek durumunda kalacağıma ve bazı şeylere zaman ayıramayacağım anlamına gelebilir. Bu yüzden Ozan Mobil Multimedya, Smartphone : Symbian, İslami Yaşam bölümleri olsa 2 bölümü benden alsan iyi olur aslında.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Onemli olan yetkili bölümlerin fazla az olması degil de, bana şöyle geliyor sanki görülen şeye dikkat dahi edilmiyor, müdehale edilmiyor. Yani sonucta bir kisi, symbian destek e girdiginde e250 yardım baslıgını göremiyorsa problemi yaratan bu. Yada konuyu onaylıyor ama konu nerede daha ona bakmıyor direk onaylıyor, yani konuların bulundugu yerlerin bilincinde olmamız gerekiyor.

Onun dısında, senden o kategorileri alsam, sen o kategorilerde zaten geziyorsun birşey oldugunda sikayet mesajı göndereceksin, yine bir sekilde duyarlı oldugunun göstergesi bu da, öyleyse yetkini almak yerine, zaten gördügünde bu kisi düzeltiyor diyebiliyorsak zaten sorun yok.

Mesela dosyalar da yararlı bir konu görmüşümdür, link rapidshare linkidir ama güzel ve faydalı bir programdır, 3-4 mb bişeydir ama daha sonra link kırılabilecegi için, onu bilgisayarıma çekip mesaja eklenti olarak eklerim bu benim 2 dk mı alıyor ama maxicep güzellesiyor ..

Ben yetki almak, yetki vermek pesinde degilim
İsterseniz bu düzeni koruyacaksanız hepinize tam yetki vereyim, yetki hiç problem degil ama onemli olan yetki olunmayan bölümlerde bile yönetici duyarlı olup sikayet mesajını gönderiyosa, bu siteyi sahiplendiginin göstergesidir. Diger türlü yapılan yöneticilik sadece hobi dir.

Çok şey mi istiyorum acaba bilmiyorum ama ben yöneticinin, yönetici islevlerini kullanmasını istiyorum.

Herkesin mesela dosyalarla ilgilenmesini de bekleyemem ama en azından boş bir zamanda 10 dk, s60 sistem araçları bölümüne girip ilk sayfasına baktıgınızda, nokia xx yardım baslıgını gördügünüzde, bu durumu raporlamanız yada yetkiniz varsa kaldırmanız çok da zor degil.

Kategori yöneticileri de en azından, kendi bölümlerini max. seviyede korumak zorunda, zaten 1-2 bölümde yetki var oralar en azından sorunsuz olmalı ki diger sorunlu yerlere de sıçrayıp, ters durumları raporlayabilmeli. Gerekirse zamanla yetkisi zaten arttırılır.

Genel yöneticiler de madem genel yönetici, ilgi alanları dısında diger alanlara da ara sıra nadir de olsa bakmalı. Düşünün herkes bi günde 5 dk göz gezdirse, 17 yönetici tüm forumu modere etmis zaten olur :)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
haklısın ozan bu hepimiz için geçerli ama elimizden geleni yapıyoruz bunu bilin

ouSahin

ouSahin

Üye
:utanGündüzleri siteye giremiyorum haftaiçi

Konu Dışı bölümünde çok konu açıyolar Konu dışı bölümüyle alakasız onları taşıyoruz...Gülesin olsun ugur olsun ben olim üyelerimize yakın olup onlarla iletişimi daha kolay saglamaya çalışıyoruz..

yani haklısın Ozan abi Ama gerekeni yapmaya çalışıyoruz...ve bu uyarıdan sonra bence daha ciddiyetle yapmalıyız Kategori yönetici olarak

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Konuları onayladıktan sonra bazen yanlış yere taşıyorum bazen de hiç dikkat etmiyorum konunun nerde olduğuna. :ah: Bundan sonra pür dikkat. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt