Yönetim, Hagiye tepkili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gokhan43

Gokhan43

Üye
    Konu Sahibi
Yönetim, Hagiye tepkili
Yönetim, Hagi'ye tepkili!
Denizlispor maçı bitmiş, gözler G.Saray Teknik Direktörü Hagi'ye çevrilmişti. Basın toplantısında söze oyuncularını kutlayarak başlayan Rumen hocanın ağzından şu cümleler döküldü: "Şu andan itibaren G.Saray'ın teknik direktörü değilim. Benim bu takımla işbirliğim sona erdi. Bunu G.Saray'ın menfaati için yapıyorum. Her şeyin açık ve net olması gerekiyor, maalesef... Görevimi yaparak, kafam dik olarak ayrılıyorum. Çünkü bazıları böyle istedi."

Anlaşılması zor biri

Hagi'nin bu sözleri, sarı kırmızılı yöneticilerin tepkisine neden olurken kulüp başkanı Özhan Canaydın, yönetimin kararını beklemeden görevi bırakan Rumen hoca için, "Düzelir diye çok bekledik, ancak olmadı" yorumunu yaptı. Gheorghe Hagi'nin istifasını yorumlayan Özhan Canaydın, "Biz, maçtan önce kendisiyle pazartesi günü (bugün) görüşeceğimizi söylemiştik. O, bu görüşmeyi beklemeden bu açıklamayı yaptı. Hayırlı olsun" dedi. Canaydın, şunları söyledi: "Hagi, kafasının dikine giden, anlaşılması zor bir insan.

Dört alternatif var

Kendisi, zaman zaman gereksiz çalışmalar yaptı. Ben, hep 'düzelir' diye çok bekledim ama o bir türlü düzelmedi. Artık bundan sonra 'hayırlı olsun' demekten başka söylenecek bir şey yok." Hagi'den boşalan teknik direktörlük için 4 alternatifleri bulunduğunu anlatan Canaydın, "Dört teknik direktör adayımızdan biri Gerets'tir. Diğer alternatifleri de değerlendireceğiz. Pazartesi günü (bugün) bu alternatiflerden her birini değerlendireceğiz ve biri ile anlaşmaya varacağız."

Yöneticiler öfkeli

Hagi'den boşalan Özhan Canaydın, Hagi ile ilgili bu açıklamaları yaparken, sarı kırmızılı yöneticiler de Rumen hocaya sert eleştirilerde bulundu: "İstediği bütün oyuncular alındı. Song, Tomas ve Conceiçao'yu aldık. Ribery ile Hasan Kabze geldi. Bunlar transfer değil mi? İbrahim'i aldıran Hagi değil mi? Bu kadar çok istediği bu oyuncuyu neden 2 hafta sonra gönderme gereğini hissetti. Hangi yabancı antrenörle konuştuysak, bize Hakan Yakın'ı soruyorlar.

İstediklerini aldık

'Hagi, böylesine kaliteli bir oyuncuyu neden oynatmıyor?' diyorlar. Hagi'nin futbolcu seçiminde nasıl karar verdiği ortada. Ümit Karan gibi bir golcüden yararlanmak yerine, kiralanmasını istedi. Biz, ona gerekli malzemeyi verdik. Ancak o bizi suçladı." Bu arada teknik direktör arayışlarını sürdüren sarı kırmızılıların, Wolfsburg'dan istifa eden Belçikalı Eric Gerets ile 1 yılı opsiyonluk olmak üzere 3 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi.

Yöneticiler podyuma çıkınca futbolculara madalya kalmadı

Hagi'nin F.Bahçe'yi 5-1 yenip, zafer kazandıkları kupa finalinden sonra, "Kupayı biz aldık, şovu yöneticiler yaptı" açıklamasının ardında yatan gerçek ortaya çıktı. Hagi'nin isyanına

neden kupa töreni sırasında yöneticilerin podyuma çıkıp madalyaları aldıkları, o kargaşa sırasında bazı futbolculara madalya kalmadığı öğrenildi. Futbolculara verilmesi gereken madalyaları yöneticilerin almasına tepki gösteren Rumen hocanın, kızgınlıkla bu sözleri söylediği ifade edildi.
___________________________________________________________________

Galatasaray'daki parçalanmanın belirtileri... :D
 


Quattro

Quattro

Üye
Bunlar klasik olaylar her iki tarafta birbirini suçluyor. Galatasarayı bu hale getiren bunlar sonra o bunu yaptı şu bunu dedi geçecekler bu işleri adam gibi çıkıp hatalıyız demesini bilecekler................
 
seriFBurak

seriFBurak

Üye
bence hagi haklıda yonetimin cabası yok buyuk basarı beklio!hagi en iisni yaptı!
 

wincih

Üye
Originally posted by serifburak@May 30 2005, 05:05 PM
bence hagi haklıda yonetimin cabası yok buyuk basarı beklio!hagi en iisni yaptı!
[post=68410]Quoted post[/post]​


doğru söze ne denir adam bu kadro bu olanaksızlıkta+ parasızlıkta hem alt yapıdan oyuncu çıkarttı hemde uefaya yolladı fener bence gs ye bilmeden iyilik yaptı çübnkü uefa da vbaşarılı olma şansları daha yüksekgerets mi idi ne idi onu alsalar bile istediği takımı nasıl oluşturacaklar muamma parayı nereden bulacaklar muamma her şey muamma iken hagi başarılı idi şimdi işte asıl her şey muamma
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Gelecek o wolsburglu hocada bişey yapamayacak... :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt