yöneticilerin aktifliği hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
inanın bende:)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
arkdaşların şikayetçi oldukları mevzularda başta negative olmak üzere tüm yönetcilerin dikkate alması ve düşünemesi gerekir. alperenin dediği gibi "niyet üzüm yemekse başka" ifadesi açıkca bi suçlamadır muhalif sesler rahatsızmı ediyorki altında başka şeyler arıyorsunuz. yöneticilerden beklenen aktifleğin ne olduğunu araştırmak yerine kendinizi temize çekmeye çalışırsunuz. bu klasik siyasettir. modasının geçtiğide genel seçimlerde açıkca görülmüştür. ortada bir memnuniyetsizlik var. Benimde geçtiğimiz günlerde bazı yöneticilerimizin tez canlılığı sayesinde aldığım bir ceza vardı. görüyorumki chawrash ve nega eleştirilere cvp veriyor diğerleri alkışlıyor. Tavsiyem tüm yönetimin kendini gözden geçirmesidir. Eğer bir yerde eleştiri varsa bunda art niyet aramakda eleştirilenlerin gerçekden bir yanlışı olduğuna işarettir.

Kendimizi temize çekmeye çalışmıyoruz Kurtoğlu. Yönetici arkadaşların neden uzun süreli veya bir süredir online olamadıklarını belirttik. Bilgimizin olmadığı konuda sorulan sorulara cevap verilemeyişini açıkladım bir de, ama bunun da kendimizi temize çekmekle bir alakası yok.

Konunun ilk mesajına bakılırsa bu konudan "yöneticiler yardımcı olmuyor" anlamında bir suçlama geliyor. Keremerson ve Diablos'un yaptığı eleştirileri de sebepleri ile birlikte açıkladık ki bunu yönetim olarak yapmamız gerek. Yöneticiler üyelerin yaptığı eleştiriye haksız olmadığı sürece savunma yapmaz, direk açıklar; "şu şu sebeplerden bu durum var" gibisinden. Biz de ilgili arkadaşları savunmadık, "şu şu sebeplerden giremiyorlar" dedik ki bu bir savunma olamaz. Eğer siz böyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Benim forumda online olamayan yönetici arkadaşların bazılarıyla daha birebir irtibatım olmadı, fırsat bulamadık. Ama ben burda o arkadaşların neden online olamadıklarını açıklıyorum sizlere. Tanımadığım yöneticiyi neden savunayım, aksine bu konu üstünde dururum yönetim arasında, diğer yönetici arkadaşlar gibi ..

Üyelerin yapacağı her eleştiriyi yönetimde değerlendiririz ki yönetim kadrosu ben yönetici olduğumda konuşuluyordu, yönetici olduktan sonra da uzun süre konuşuldu, ama yönetimde ortak görüş bir süre daha beklemek. Belki bugün belki bir ay sonra olur fakat eninde sonunda bazı değişiklikler olacak.

Bizim de yönetim olarak eksiklerimiz vardır, kusursuz olduğumuzu hiç bir zaman söylemedik. Fakat "kusursuzlaşma" adına yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar zaman isteyen türden. Hop diye birden düzelmiyor hiç bir şey.

Sana en son uyarıyı ben verdim diye hatırlıyorum Kurtoğlu. Uyarı puanını verirken sana gönderdiğim PM'de de belirttim, Diablos ile girdiğin tartışmalar sonucu aldın sen o uyarıyı ve tezcanlılık ile verilmiş bir karar değildi. Aksine, hem sana hem de Diablos'a uyarı puanı vermeyi yönetimde konuştuk, miktarını da yönetimde belirledik. Tezcanlılık bunun neresinde iki gözüm?

tabiki bazı konular wardırki bu otorite sağlanmalıdır.. ama benim gözlemim yöneticiler her zaman böyle.. sürekli böyle bi tavır war..

benim yakındığım bu 2 şey.. yöneticilerin katılığı ve biraz ilgisizliği ..
kesinlikle isim wermek istemiyorum, yöneticiler bölümünden bazılarının profilleri incelenirse görülecektir..

çok haklısın kurtoğlu :oke::oke:

Hiç haberim yok; kimi astık, kimi kestik acaba? Mizah bölümünde aktif üyesin keremerson, yöneticilerin o bölüme girip bir gülücük çakmadan çıktığı olmuş mu?

Hem bu site hem de sizler değersiz olsaydınız burada her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatma çabasına girmezdim, bunu da bilin yani ..

keremerson

keremerson

Üye
Hem bu site hem de sizler değersiz olsaydınız burada her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatma çabasına girmezdim, bunu da bilin yani ..

bunun farkındayım saol teşekkrler

daha fazla konuşmaya gerek yok zaten ben sölüceklerimi söledim.. madem elinizden geleni yapıyosunuz huzursuzluk çıkarıp üstelemenin alemi yok..

dreamgirls

dreamgirls

Üye
alkışlamayı bırakıp biraz da olsa kendi yorumlarınızı yazsanız daha mantıklı olurdu.

aynı şekilde mantığa uygun hareketleri senden de bekleriz...
gerçek amacın belli. arkadaşlar gerekli açıklamaları yazmışlar, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmanın anlamı yok herhalde. yorumları beğendiğim için alkışlıyorum, yorum yapma gereği bile duymuyorum, sanırım bu suç değil. illa yorum yapılcak diye bi zorunluluk da yok. yönetimden şikayetçi değilim, ayrıca üst düzey bi yetkili de değilim. herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyo, kimse bütün gün ilgilencek diye bişi yok. yöneticiler yetkili oldukları için herşeyi bilmek zorunda da değiller. biraz araştırma yaparsan aradığın cevabı eminim bulabilirsin...
bu şekilde yöneticilere yüklenmek ne kadar da kolay demi...
yöneticilerimize katılıyorum, biz bir aileyiz...:oke: :maxicep:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
aynı şekilde mantığa uygun hareketleri senden de bekleriz...
gerçek amacın belli. arkadaşlar gerekli açıklamaları yazmışlar, aynı şeyleri tekrar tekrar yazmanın anlamı yok herhalde. yorumları beğendiğim için alkışlıyorum, yorum yapma gereği bile duymuyorum, sanırım bu suç değil. illa yorum yapılcak diye bi zorunluluk da yok. yönetimden şikayetçi değilim, ayrıca üst düzey bi yetkili de değilim. herkes elinden geldiğince yardım etmeye çalışıyo, kimse bütün gün ilgilencek diye bişi yok. yöneticiler yetkili oldukları için herşeyi bilmek zorunda da değiller. biraz araştırma yaparsan aradığın cevabı eminim bulabilirsin...
bu şekilde yöneticilere yüklenmek ne kadar da kolay demi...
yöneticilerimize katılıyorum, biz bir aileyiz...:oke: :maxicep:
Düşünceleri belirtmek senın fikirlerine göre mantıksızlıksa birşey diyemem.Gerçek amac belli derken siz neyi kastediyorsunuz....Burada olan şeyi söylemek zorundayız diye düşünüyorum...Nitekimde oluyor demi..bunda hemfikiriz..kimse aksini söylemiyor..

dreamboys69

dreamboys69

Üye
diablos hala neyin peşindesin yada amacın nedir?tartışma yaratmak içinmi uğraşıyorsun.bu şekilde hiç bir noktaya ulaşamazsın...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
diablos hala neyin peşindesin yada amacın nedir?tartışma yaratmak içinmi uğraşıyorsun.bu şekilde hiç bir noktaya ulaşamazsın...

o nerden çıktı arkadaşım..Öyle bir durum oldugu yok..Sadece olan bir şeyi kendimce ifade ettim..Söylediğim konuya da karşı çıkan yok zaten..Olan bir durum yani:) ..Herkes eleştiriye açık ise bazı seylerde soylenebilir demi....Bende bunu yaptım.

Söylediklerim yanlış anlaşıldıysa herkeZden tek tek özür diliyorum arkadaşlar...kendi fikrimi nacizane bir sekılde iletmeye çalıştım...Bu forumu ciddi anlamda seviyorum..Kimseyle asla kırgın olmak istemem..Hepinizi seviyorum...Lütfen daha fazla uzamasını istemiyorum...saygıLar

kurt bey

kurt bey

Üye
o nerden çıktı arkadaşım..Öyle bir durum oldugu yok..Sadece olan bir şeyi kendimce ifade ettim..Söylediğim konuya da karşı çıkan yok zaten..Olan bir durum yani:) ..Herkes eleştiriye açık ise bazı seylerde soylenebilir demi....Bende bunu yaptım.
ilkkez hak veriyorum arkdaşım sana eleştirel yaklaşımlara açık olmak gerek illaki art niyet aramak anlamsız:oke:

Ozan

Ozan

Admin
Bizim gibi yönetilen, sorun çıkarmayan üyeleri olan ve seviyeli kaç forum var acaba ama daha da didikliyoruz nedense :)

Elestiri, elestiri olarak kalsın, herkes alması gereken mesajı bizde almaktadır diye düşünüyorum arkadaslar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Mutlaka adminim..Maxicep le bağlan hayata:)

ouSahin

ouSahin

Üye
öncelikle aktif olamayıpta yardım edemedigim için k.bakmayın benim içinde üzücü bir durum ancak ailevi ve internet baglantısı sorunum oldugundan sitede aktif olamıyorum arada sırada komşumun bilgisayarından takip etmeye çalışıyorum beni bilen biliyor zaten

ben diger yönetici arkadaşlarım ve abilerimin görevlerini en hassas bir şekilde yaptıklarını biliyorum hepsi çok iyi insanlar ve her konuda yardım edebilecek insanlar...ndn sorun çıktı anlamadım...

umarım benle ilgili bir sorun yoktur ki umarım herşey yoluna girer saygılarımla...

kurt bey

kurt bey

Üye
sürekli olarak eski konular yeni gelen üyeler tarafında hortlatılıyo. Aradığı şeyi buluyo bakıyo link kırık. Konu bilmem ne tarihinde açılmış. Buna dikkat etmedği içinde tutup ağzına geleni yazıyo hepimize sövüp gidiyo. moderatörlerin işi bu tür konuları kapatıp bu durulara engel olmak değilmidir birazda. Hergün 3-5 konu incenlense bu kirlilik ortadan kalkar düşüncesindeyim. Şimdi bazı arkdaşlar bunuda art niyetli olarak değerlendireceklerdir eminim. Ama durum bu maalesef.

kutukola

kutukola

Üye
gayet güzel bir site olmuş ve başarılı:oke:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
sürekli olarak eski konular yeni gelen üyeler tarafında hortlatılıyo. Aradığı şeyi buluyo bakıyo link kırık. Konu bilmem ne tarihinde açılmış. Buna dikkat etmedği içinde tutup ağzına geleni yazıyo hepimize sövüp gidiyo. moderatörlerin işi bu tür konuları kapatıp bu durulara engel olmak değilmidir birazda. Hergün 3-5 konu incenlense bu kirlilik ortadan kalkar düşüncesindeyim. Şimdi bazı arkdaşlar bunuda art niyetli olarak değerlendireceklerdir eminim. Ama durum bu maalesef.

Bizim de hiç hazlanmadığımız durumlardan biri de küfürlü mesajlar. Ama bunları kontrol altında tutmak çok zor; yönetici hangi konuya girsin hangi mesaja baksın? Forumda dosyalar ile ilgili 30 kadar bölüm var, bu bölümlerde günde ortalama 100 konuya 500 mesaj yazılıyor. Hangisini kontrol edelim?

Yöneticiler bazı görevlerini üyelerle ortak gerçekleştirirler. Şikayet raporu gönderme olayından bahsediyorum ki bizim her mesajı inceleme gibi bir durumumuzun olamayacağından iş biraz da siz üyelere düşüyor. Bunu sen biliyorsun zaten ama ben yine de bir hatırlatayım dedim üye arkadaşlara.

Dosya indirmek için mesaj yazma şartını kaldırdık, saçma ve küfürlü mesaj yazma oranı çok düştü. Eskisi kadar çok rapor almıyoruz bu konuda. Bir de, küfür içerikli mesaj yazılan konuyu kapatmayı değil üyeyi sonsuza kadar banlamayı tercih ediyoruz. Mesaj zaten siliniyor.

İyi forumlar. ;)

ouSahin

ouSahin

Üye
Hasan abim güzel açıklamış şikayet et butonunu göremeyen üye varsa bize pm atsın öle şikayet etsin...

ama site içerisinde Şahsi konuşuyorum..

Açılan bir konu yanlış yere yada yanlış açılmışsa veya Kural dışı bir konuysa Konuyu açan kişiye açtıgınız konu şu bölüme taşınmıştır yada uygunsuz bir konu oldugundan konunuz silinmiştir veya düzenlenmiştirr diye bildiri mesajı yolluyorum ki diger yönetici arkadaşlarımda böle yapıyolardır:)

yani bir sorun yok..büyültülcek bir sorun yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt