arkdaşların şikayetçi oldukları mevzularda başta negative olmak üzere tüm yönetcilerin dikkate alması ve düşünemesi gerekir. alperenin dediği gibi "niyet üzüm yemekse başka" ifadesi açıkca bi suçlamadır muhalif sesler rahatsızmı ediyorki altında başka şeyler arıyorsunuz. yöneticilerden beklenen aktifleğin ne olduğunu araştırmak yerine kendinizi temize çekmeye çalışırsunuz. bu klasik siyasettir. modasının geçtiğide genel seçimlerde açıkca görülmüştür. ortada bir memnuniyetsizlik var. Benimde geçtiğimiz günlerde bazı yöneticilerimizin tez canlılığı sayesinde aldığım bir ceza vardı. görüyorumki chawrash ve nega eleştirilere cvp veriyor diğerleri alkışlıyor. Tavsiyem tüm yönetimin kendini gözden geçirmesidir. Eğer bir yerde eleştiri varsa bunda art niyet aramakda eleştirilenlerin gerçekden bir yanlışı olduğuna işarettir.
Kendimizi temize çekmeye çalışmıyoruz Kurtoğlu. Yönetici arkadaşların neden uzun süreli veya bir süredir online olamadıklarını belirttik. Bilgimizin olmadığı konuda sorulan sorulara cevap verilemeyişini açıkladım bir de, ama bunun da kendimizi temize çekmekle bir alakası yok.
Konunun ilk mesajına bakılırsa bu konudan "yöneticiler yardımcı olmuyor" anlamında bir suçlama geliyor. Keremerson ve Diablos'un yaptığı eleştirileri de sebepleri ile birlikte açıkladık ki bunu yönetim olarak yapmamız gerek. Yöneticiler üyelerin yaptığı eleştiriye haksız olmadığı sürece savunma yapmaz, direk açıklar; "şu şu sebeplerden bu durum var" gibisinden. Biz de ilgili arkadaşları savunmadık, "şu şu sebeplerden giremiyorlar" dedik ki bu bir savunma olamaz. Eğer siz böyle düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Benim forumda online olamayan yönetici arkadaşların bazılarıyla daha birebir irtibatım olmadı, fırsat bulamadık. Ama ben burda o arkadaşların neden online olamadıklarını açıklıyorum sizlere. Tanımadığım yöneticiyi neden savunayım, aksine bu konu üstünde dururum yönetim arasında, diğer yönetici arkadaşlar gibi ..
Üyelerin yapacağı her eleştiriyi yönetimde değerlendiririz ki yönetim kadrosu ben yönetici olduğumda konuşuluyordu, yönetici olduktan sonra da uzun süre konuşuldu, ama yönetimde ortak görüş bir süre daha beklemek. Belki bugün belki bir ay sonra olur fakat eninde sonunda bazı değişiklikler olacak.
Bizim de yönetim olarak eksiklerimiz vardır, kusursuz olduğumuzu hiç bir zaman söylemedik. Fakat "kusursuzlaşma" adına yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar zaman isteyen türden. Hop diye birden düzelmiyor hiç bir şey.
Sana en son uyarıyı ben verdim diye hatırlıyorum Kurtoğlu. Uyarı puanını verirken sana gönderdiğim PM'de de belirttim, Diablos ile girdiğin tartışmalar sonucu aldın sen o uyarıyı ve tezcanlılık ile verilmiş bir karar değildi. Aksine, hem sana hem de Diablos'a uyarı puanı vermeyi yönetimde konuştuk, miktarını da yönetimde belirledik. Tezcanlılık bunun neresinde iki gözüm?
tabiki bazı konular wardırki bu otorite sağlanmalıdır.. ama benim gözlemim yöneticiler her zaman böyle.. sürekli böyle bi tavır war..
benim yakındığım bu 2 şey.. yöneticilerin katılığı ve biraz ilgisizliği ..
kesinlikle isim wermek istemiyorum, yöneticiler bölümünden bazılarının profilleri incelenirse görülecektir..
çok haklısın kurtoğlu 
Hiç haberim yok; kimi astık, kimi kestik acaba? Mizah bölümünde aktif üyesin keremerson, yöneticilerin o bölüme girip bir gülücük çakmadan çıktığı olmuş mu?
Hem bu site hem de sizler değersiz olsaydınız burada her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatma çabasına girmezdim, bunu da bilin yani ..