yöneticilerin aktifliği hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
yöneticilerin aktifliği hakkında
forumda dolasıyorum vee yardım edebılıcek birilerini arayıp duruyom onlarda aktif olmuyor nedense sebebi nedir.neden aktif degıl yönetici arkadaslarımız.

özellikle wav mp3 bölümünde bir uzaklık ve isteksizlik görmekteyim..

saygıLar DiabLos

keremerson

keremerson

Üye
ne yalan söyleyim bende görüyorum.. yani kendimden örnek weriyim günde en az 4-5 saat online oluorum fakat bazı yöneticilerin profiline bakıyorumki son aktivitesi 4-5 gün önce (haftalardır girmeyenler bile oluyo)

yani açıkcası bi binbaşı bile hergün girip dolaşıyosa sitede bi yöneticinin kusura bakmayın ama her saniye sitede olması gerek.. yok şimdi derseniz way efendim işte iş güç falan filan o zaman işi gücü olmayan siteyle gerçekten ilgilenebilecek yönetici alın.. sonuçta eften püften bi site değil, günde 1000 üye kayıt oluyo dioruz az bi rakam değil, e buna göre de gerçekten iyi yöneticiler seçmek gerekiyo..

Ozan

Ozan

Admin
Yöneticilerin görevi sadece yardım etmek degildir, bu kavram çok eskide kalan bir kavram artık, ve yöneticilerin aktifliklerinde biraz olumsuzluklar oldugunu kabul ediyorum ancak kimseyi bu konuda yargılayıp, hesap sorma hakkımız da yok sonuc olarak burası hobi amaclı yasattıgımız ve büyüttügümüz bir site ve zaman içerisinde yöneticileri seçmekteyiz, bu arkadasları seçerken kriterimiz saygılı olusu ve bize güven vermesi, konuyla ilgili de az çok bilgi sahibi olması. Seçtikten sonra da, aktifliklerinde bir sorun yaşarlarsa, hemen yöneticilikten alacak bir davranıs hiçbir zaman sergilemedik

Her yöneticinin kendi kararını bekledik ve saygı duyduk, yine öyle olacagiz sonucta mevcut arkadaslar durumları hakkında kararları kendi verir, ne biz verelim ne de üyeler versin .. Hepimiz üye isek, kimse kimseye neden sorusunu sormamalı.

Ayrıca her çok online kalan arkadası yönetici yaparsak, yaklasık 1000 yöneticimiz olurdu su an ancak zaman içinde bir sekilde denk geliyor ve seviyeli, saygılı ve güven veren üyeleri gerek de varsa kadroya alıyoruz. Bunun da muhabbeti , kimse kimseyle konusarak degil, en üst yönetimin görüşleriyle ara sıra yapılan degerlendirmelerle alınmakta.

Sanırım bahsi geçen konulara deginmis oldum.

Mevcut yöneticilerin aktif olamadıklarını biliyoruz, bir kısmının eğitimi, bir kısmının işi bir kısmının internet erisim problemleri derken çıkmaza girdigimiz zamanlarda oluyor ama özellikle "Sikayet Mesajları" nı her yöneticinin izlemeye calistigini da görüyorum.

Sorunlu bölümleri, mesajları, baslıkları ve üyeleri lütfen her mesajın sağ üstündeki "Sikayet Et" butonu ile yönetime bildiriniz, bu konuda göstereceginiz olumlu sikayet ve duyarlılıklarla, ilgili bölümlerde yetkiler verilebilir.

İyi Forumlar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Yöneticilerin görevi sadece yardım etmek degildir, bu kavram çok eskide kalan bir kavram artık, ve yöneticilerin aktifliklerinde biraz olumsuzluklar oldugunu kabul ediyorum ancak kimseyi bu konuda yargılayıp, hesap sorma hakkımız da yok sonuc olarak burası hobi amaclı yasattıgımız ve büyüttügümüz bir site ve zaman içerisinde yöneticileri seçmekteyiz, bu arkadasları seçerken kriterimiz saygılı olusu ve bize güven vermesi, konuyla ilgili de az çok bilgi sahibi olması. Seçtikten sonra da, aktifliklerinde bir sorun yaşarlarsa, hemen yöneticilikten alacak bir davranıs hiçbir zaman sergilemedik

Her yöneticinin kendi kararını bekledik ve saygı duyduk, yine öyle olacagiz sonucta mevcut arkadaslar durumları hakkında kararları kendi verir, ne biz verelim ne de üyeler versin .. Hepimiz üye isek, kimse kimseye neden sorusunu sormamalı.

Ayrıca her çok online kalan arkadası yönetici yaparsak, yaklasık 1000 yöneticimiz olurdu su an ancak zaman içinde bir sekilde denk geliyor ve seviyeli, saygılı ve güven veren üyeleri gerek de varsa kadroya alıyoruz. Bunun da muhabbeti , kimse kimseyle konusarak degil, en üst yönetimin görüşleriyle ara sıra yapılan degerlendirmelerle alınmakta.

Sanırım bahsi geçen konulara deginmis oldum.

Mevcut yöneticilerin aktif olamadıklarını biliyoruz, bir kısmının eğitimi, bir kısmının işi bir kısmının internet erisim problemleri derken çıkmaza girdigimiz zamanlarda oluyor ama özellikle "Sikayet Mesajları" nı her yöneticinin izlemeye calistigini da görüyorum.

Sorunlu bölümleri, mesajları, baslıkları ve üyeleri lütfen her mesajın sağ üstündeki "Sikayet Et" butonu ile yönetime bildiriniz, bu konuda göstereceginiz olumlu sikayet ve duyarlılıklarla, ilgili bölümlerde yetkiler verilebilir.

İyi Forumlar

MaxiCep Forum - Forum-Görevlileri :deal:

Yukardaki Linkten İstenilen Yöneticiye Pm Yoluyla İrtibata Geçilebilir :sn:

keremerson

keremerson

Üye
Ayrıca her çok online kalan arkadası yönetici yaparsak, yaklasık 1000 yöneticimiz olurdu
ben her online olanı yönetici yapın demedim, sadece yöneticilerin BENCE forumda daha aktif olmaları gerektiğini, fakat bazılarının pek aktiflik göstermediğini belirttim.. tabiki bunu yargılamak yada sorgulamak falan bana düşmez.. ben sadece konuya görüşümü, kendi fikrimi belirttim..

ve ayrıca şöyle bi gözlemim war.. forumda "saygılı" olarak bahsettiğiniz şey bence çoğu zaman "resmi, fazla samimi olmayan, katı, astığım astık kestiğim kestik, soğuk" kişiler oluyo.. BENCE bu asla böyle olmamalı saygı dediğimiz şey bu değil..

demek istediğim kısaca şu: "bu forum sıradan bi forum değil, ve buna göre de yöneticiler daha aktif ve daha online bulunmalılar"

sakın benim sözlerim yanlış anlaşılmasın ben sadece KENDİ FİKİRLERİMİ söylüyorum tabiki isteyen katılıııırr isteyen katılmaz..

site bence her zaman için eleştiriye de açık olmalıdır :oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Amaç Uzüm Yemek Olduğu Sürece Yapılan Ve Yapılacak Olan Site Için Faydalı Olacak Sitenin Gelişiminde Katkıda Bulunacak Yapıcı Eleştiriler Elbette Olmalıdır. Ama Dediğim Gibi Amac Uzüm Yemekse Mesele Olmaz.

keremerson

keremerson

Üye
Amaç Uzüm Yemek Olduğu Sürece Yapılan Ve Yapılacak Olan Site Için Faydalı Olacak Sitenin Gelişiminde Katkıda Bulunacak Yapıcı Eleştiriler Elbette Olmalıdır. Ama Dediğim Gibi Amac üzüm Yemekse.
başka ne amaç olabilirki kardeş.. ne bi yöneticiyle sorunum war ne bi çekememezliğim..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
forumda dolasıyorum vee yardım edebılıcek birilerini arayıp duruyom onlarda aktif olmuyor nedense sebebi nedir.neden aktif degıl yönetici arkadaslarımız.özellikle wav mp3 bölümünde bir uzaklık ve isteksizlik görmekteyim..saygıLar DiabLos

Konularını arattım, taş çatlasa 5 kere yardım istemek amacıyla konu açmışsın, yazdığın mesajlar da pek yardım isteme amaçlı değil. Ne için böyle bir ifade kullandın?

Sitede üyelere yardımcı olabilecek kişiler sadece yöneticiler değildir. Sorununu forumda konu açarak yazarsan cevabını diğer üyelerden de alabilirsiniz ki bu yardım isteme amaçlı açtığın konularda gerçekleşmiş bir durum.

ne yalan söyleyim bende görüyorum.. yani kendimden örnek weriyim günde en az 4-5 saat online oluorum fakat bazı yöneticilerin profiline bakıyorumki son aktivitesi 4-5 gün önce (haftalardır girmeyenler bile oluyo)

yani açıkcası bi binbaşı bile hergün girip dolaşıyosa sitede bi yöneticinin kusura bakmayın ama her saniye sitede olması gerek.. yok şimdi derseniz way efendim işte iş güç falan filan o zaman işi gücü olmayan siteyle gerçekten ilgilenebilecek yönetici alın.. sonuçta eften püften bi site değil, günde 1000 üye kayıt oluyo dioruz az bi rakam değil, e buna göre de gerçekten iyi yöneticiler seçmek gerekiyo..

Her saniye sitede olmak mı? Biz de insanız keremerson, unuttun mu? Özel hayatımız var, özelliklede okul çağındakilerin bir gelecek kaygısı var. Bunların peşinde koştur dur, zevkimizden mi siteye girmiyoruz? İşi gücü olmayan adama boş adam derler, misal olarak soruyorum senin hiç mi uzun süreli işin çıkmıyor keremerson?

Evet, bazı yönetici arkadaşlarımızın siteye uzun süre giremediği zamanlar olmuştur, olacaktır da; hayat bu ne zaman ne olur belli olmaz. Bu gün siteye giremeyen yönetici arkadaşlarımızın kimisinin cenazesi var idi, kimisi dersleriyle boğuşuyor, kimisi ise ailevi sorunlarla uğraşıyor. Bu arkadaşlara, "senin ailevi sorunların var siteye giremezsin seni yöneticilikten aldık" mı diyelim? Bir cevap verin bakalım bu soruya.

Benim 3 tane internet sitem var, 3 ay oldu daha bu sitelerle uğraşıyorum. 2 aydır da MaxiCep'de yöneticiyim. MaxiCep ile uğraştığım kadar sitelerimdeki sorunları çözmek için uğraşsaydım sitelerim çoktan yayına girmişti. Bunun yanında ÖSS'yi saymıyorum bile.

Maxicep yöneticilerinin hiç birisi kötü yönetim göstermiyor. Yaptıkları apaçık ortada. Foruma geldiklerinde ise yapacaklarını izleyin ..

keremerson' Alıntı:
ve ayrıca şöyle bi gözlemim war.. forumda "saygılı" olarak bahsettiğiniz şey bence çoğu zaman "resmi, fazla samimi olmayan, katı, astığım astık kestiğim kestik, soğuk" kişiler oluyo.. BENCE bu asla böyle olmamalı saygı dediğimiz şey bu değil..

Kimi konular vardır, samimilikle çözülmez. Ortaya bir otorite konması gerekir ki bu da ciddiyet ister. Hangi yönetici mesajlarını sürekli astığım astık, kestiğim kestik manasıyla yazıyor?

Amaç Uzüm Yemek Olduğu Sürece Yapılan Ve Yapılacak Olan Site Için Faydalı Olacak Sitenin Gelişiminde Katkıda Bulunacak Yapıcı Eleştiriler Elbette Olmalıdır. Ama Dediğim Gibi Amac Uzüm Yemekse Mesele Olmaz.

Gözümsün Alperen ..

dreamboys69

dreamboys69

Üye
forumda dolasıyorum vee yardım edebılıcek birilerini arayıp duruyom onlarda aktif olmuyor nedense sebebi nedir.neden aktif degıl yönetici arkadaslarımız.

özellikle wav mp3 bölümünde bir uzaklık ve isteksizlik görmekteyim..

saygıLar DiabLos
hangi konuda yardım almak istiyorsan yöneticilere pm atarak en kısa sürede yardımcı olunur,burada herkeze yardımcı oluyoruz.
janberg söylediğinin aksine bu aralar dahada aktif duruyor,melodiler bölümü gayet güzel ve güncel!

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Cravrash yardım istemem icin illaha konumu açmam gerekir? Kesinlikle hayır.Belki acil belki o an olması gereken durumsa..Belki basit bir durum..herseferinde konu acılmıs olsa kazancı koskoca bir sıfırdır.asıl söylemek istediğim wav mp3 bölümünde çok nadir eklenti yapılmakta ve gayet az sayıda ilgi görmekte...birkaç kişinin yardımıyla bu işin yürüyeceğine inanmıyorum.Bunu söylemek istiyorum..
Forum online olmayan yonetıcinin forum icinde ne gibi esprisi olabilir? Koskoca bir hiç...Tabiki zamanı olmayıp girebilir ozel sorunları vs vs gibi problemler herkesde olabilir ve olacaktırda...Ama uzun bir süre olmamalı. Değil mi?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Cravrash yardım istemem icin illaha konumu açmam gerekir? Kesinlikle hayır.Belki acil belki o an olması gereken durumsa..Belki basit bir durum..herseferinde konu acılmıs olsa kazancı koskoca bir sıfırdır.asıl söylemek istediğim wav mp3 bölümünde çok nadir eklenti yapılmakta ve gayet az sayıda ilgi görmekte...birkaç kişinin yardımıyla bu işin yürüyeceğine inanmıyorum.Bunu söylemek istiyorum..
Forum online olmayan yonetıcinin forum icinde ne gibi esprisi olabilir? Koskoca bir hiç...Tabiki zamanı olmayıp girebilir ozel sorunları vs vs gibi problemler herkesde olabilir ve olacaktırda...Ama uzun bir süre olmamalı. Değil mi?

Yardım almak için konu açılması en mantıklısı. Açılacak konu en azından diğer üyelerede yardımcı olması açısından hem üyelere hem de foruma faydalı olur. Acil bir şey olduğunda da yine konu olarak açarsınız, konu görüldümü bilgi dahilinde cevaplanıyor zaten. Yok ben illaha özelden soracağım diyorsanız forumda onlarca online üye varken sadece yöneticilerden yardım beklemek saçmalık.

Her seferinde konu açılmasına gerek yok zaten, mobil telefonlarda karşılaşılan sorunlarının en azından %80'inin çözümü forumlarda soruldu ve cevaplar verildi. Cevaplanmayan sorulara konu açmak gelişmeyi hızlandırır. Yeni teknolojilerle donatılmış mobil telefonlarda yaşanan sorunların çözümleri de yavaş da olsa forumda çözülmeye başladı. Bu yavaş cevaplanma forumda yöneticilerin online olmamasından değil, tamamen bilgisizlikten ve yeni teknolojiyi tam tanıyamamış olmaktan kaynaklanıyor. Bu konuda Negative'i örnek gösterebilirim; yeni teknolojiyi yalamış yutmuş ve uzun yıllardır bu işin içinde. Hal böyle olunca da cevap vermekte gecikmiyor ama herkes onun gibi değil işte. Demirel zamanında "Petrol vardı da biz mi içtik" demiş, bizimki de o hesap; bilgimiz varda saklıyor muyuz?

Senin asıl söylemek istediğini seninle özelden konuştuk. Yönetimde de konuştuk ve biz bir eksiklik görmüyoruz. Eksiklik olduğunu düşünseydik, tıpkı diğer bölümlerdeki gibi o bölümdeki eksikliği doldurmaya çalışırdık.

İnsanlar bir sorunla karşılaştığında, sorunun ne zaman çözüleceğini veya biteceğini kendisi seçemiyor. Ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. Kim bilir, belki bu gün çıkagelir.

dreamgirls

dreamgirls

Üye
BRAVO ChavRash...:alkis:alkis:alkis
tebrikler... çok güzel açıklamışsın...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
BRAVO ChavRash...:alkis:alkis:alkis
tebrikler... çok güzel açıklamışsın...

alkışlamayı bırakıp biraz da olsa kendi yorumlarınızı yazsanız daha mantıklı olurdu.

anlaşılan cravrash tekrar msnde konusmalıyız :oke: burda uzadıkca uzuyor.

kurt bey

kurt bey

Üye
arkdaşların şikayetçi oldukları mevzularda başta negative olmak üzere tüm yönetcilerin dikkate alması ve düşünemesi gerekir. alperenin dediği gibi "niyet üzüm yemekse başka" ifadesi açıkca bi suçlamadır muhalif sesler rahatsızmı ediyorki altında başka şeyler arıyorsunuz. yöneticilerden beklenen aktifleğin ne olduğunu araştırmak yerine kendinizi temize çekmeye çalışırsunuz. bu klasik siyasettir. modasının geçtiğide genel seçimlerde açıkca görülmüştür. ortada bir memnuniyetsizlik var. Benimde geçtiğimiz günlerde bazı yöneticilerimizin tez canlılığı sayesinde aldığım bir ceza vardı. görüyorumki chawrash ve nega eleştirilere cvp veriyor diğerleri alkışlıyor. Tavsiyem tüm yönetimin kendini gözden geçirmesidir. Eğer bir yerde eleştiri varsa bunda art niyet aramakda eleştirilenlerin gerçekden bir yanlışı olduğuna işarettir.

keremerson

keremerson

Üye
Kimi konular vardır, samimilikle çözülmez. Ortaya bir otorite konması gerekir ki bu da ciddiyet ister. Hangi yönetici mesajlarını sürekli astığım astık, kestiğim kestik manasıyla yazıyor?

tabiki bazı konular wardırki bu otorite sağlanmalıdır.. ama benim gözlemim yöneticiler her zaman böyle.. sürekli böyle bi tavır war..

benim yakındığım bu 2 şey.. yöneticilerin katılığı ve biraz ilgisizliği ..
kesinlikle isim wermek istemiyorum, yöneticiler bölümünden bazılarının profilleri incelenirse görülecektir..

çok haklısın kurtoğlu :oke::oke:

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Forumlar; üyeleri birbirine yardım etsin faydalı olsun diye ihtiyaçtan kurulmuştur.. Chavrash arkadaşımın dediği gibi forumda yönetici olmak, uzun süre online olmayı gerektirmezki.. Eğer yardım isteniyorsa konu açılır.. bilen birisinden cevap beklenir.. bu konuda sabırlı olmak gerekir.. cevap geç gelebilir veya hiç kimse yardımcı olmayabilir...
bir örnek; bana yeni bir üyemiz bir pm atmış... "hey admin, bu java oyunları telefona nasıl yükleyecem söyle" diye.... tarzını boşverdik.. bu forumun her tarafı cep telefonuna nasıl oyun yüklenir bununla dolu...
ben pmden forumu araştır bulursun diye cevap gönderdim... araştırınca daha aramadığı çok şeyi bulacağına da hatta devamlı bir üye ve arkadaşımız olacağına eminim..
tekrar pm geldi " niye cevap vermiyorsun araştır diyorsun.. sen bu sitede adminsen cevap vermeye mecbursun"

gerçekten mecburmuyum...? burası teknik servis değilki.. bende teknik eleman değilim ki... olsam bile her üyeye özelden cevap vermek mümkünmü..? özelden cevap verilirse verilen cevaptan bir başkasının faydalanma şansı ne olacak..? ayrıca bu şekilde yardım için yönetici denilen kişinin özelinde hiç bir iş yapmaması, oturup bilgisayarının başında yardım bekleyen üyeye cevap vermesi gerekir.. bu mümkünmü...(aslında mümkün.. burası herşeyin paraya dayandığı yapılan işin ücret karşılığı yapıldığı bir yerse olur tabiiki neden olmasın.... o zaman iş olur... mecburiyet doğar..)

Bu forumun sahibide dahil herkesin özel bir hayatı var herkes birbirine karşılıksız yardım ve fayda için burada.. temel amaç bu... bu amacın dışında beklenen her extra hizmet ve eleştiri haksız ve gereksiz yere yapılmış olur... :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Site hakkında bölümünde üst konular arasında "Dosya ekleme yetkisi isteyen üyeler" diye bir baslık gördünüz mü acaba ?

İşte orada, kendi adınızı yazarak, sorumluluk almayı kabul eden üyelerimize dosya ekleme yetkisi veriyoruz böylece bölümlere güzel ve yararlı dosyalar eklemek için yönetici olmak gerekmiyor, bu sorumlulugu alan ve gerçekten ara sıra da olsa güncel ve yararlı baslıklar açan dosyalar paylasan 1 elin parmaklarını gecmeyecek kadar üyemiz de var. Belki siz göremiyorsunuz ama onaylanacak konular benden geçtiginden çok iyi biliyorum emin olun.

Arşiv yetersiz, dosya yetersiz , güncelleme sorunlarını bu yüzden kabul etmiyorum, yetersiz ise yetkiyi alın sizleri de görelim dememiz gerek.

Hepinizi seviyorum :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt