DiaBLoS
Moderator
Yöneticilerin görevi sadece yardım etmek degildir, bu kavram çok eskide kalan bir kavram artık, ve yöneticilerin aktifliklerinde biraz olumsuzluklar oldugunu kabul ediyorum ancak kimseyi bu konuda yargılayıp, hesap sorma hakkımız da yok sonuc olarak burası hobi amaclı yasattıgımız ve büyüttügümüz bir site ve zaman içerisinde yöneticileri seçmekteyiz, bu arkadasları seçerken kriterimiz saygılı olusu ve bize güven vermesi, konuyla ilgili de az çok bilgi sahibi olması. Seçtikten sonra da, aktifliklerinde bir sorun yaşarlarsa, hemen yöneticilikten alacak bir davranıs hiçbir zaman sergilemedik
Her yöneticinin kendi kararını bekledik ve saygı duyduk, yine öyle olacagiz sonucta mevcut arkadaslar durumları hakkında kararları kendi verir, ne biz verelim ne de üyeler versin .. Hepimiz üye isek, kimse kimseye neden sorusunu sormamalı.
Ayrıca her çok online kalan arkadası yönetici yaparsak, yaklasık 1000 yöneticimiz olurdu su an ancak zaman içinde bir sekilde denk geliyor ve seviyeli, saygılı ve güven veren üyeleri gerek de varsa kadroya alıyoruz. Bunun da muhabbeti , kimse kimseyle konusarak degil, en üst yönetimin görüşleriyle ara sıra yapılan degerlendirmelerle alınmakta.
Sanırım bahsi geçen konulara deginmis oldum.
Mevcut yöneticilerin aktif olamadıklarını biliyoruz, bir kısmının eğitimi, bir kısmının işi bir kısmının internet erisim problemleri derken çıkmaza girdigimiz zamanlarda oluyor ama özellikle "Sikayet Mesajları" nı her yöneticinin izlemeye calistigini da görüyorum.
Sorunlu bölümleri, mesajları, baslıkları ve üyeleri lütfen her mesajın sağ üstündeki "Sikayet Et" butonu ile yönetime bildiriniz, bu konuda göstereceginiz olumlu sikayet ve duyarlılıklarla, ilgili bölümlerde yetkiler verilebilir.
İyi Forumlar

n:ben her online olanı yönetici yapın demedim, sadece yöneticilerin BENCE forumda daha aktif olmaları gerektiğini, fakat bazılarının pek aktiflik göstermediğini belirttim.. tabiki bunu yargılamak yada sorgulamak falan bana düşmez.. ben sadece konuya görüşümü, kendi fikrimi belirttim..Ayrıca her çok online kalan arkadası yönetici yaparsak, yaklasık 1000 yöneticimiz olurdu

başka ne amaç olabilirki kardeş.. ne bi yöneticiyle sorunum war ne bi çekememezliğim..Amaç Uzüm Yemek Olduğu Sürece Yapılan Ve Yapılacak Olan Site Için Faydalı Olacak Sitenin Gelişiminde Katkıda Bulunacak Yapıcı Eleştiriler Elbette Olmalıdır. Ama Dediğim Gibi Amac üzüm Yemekse.
forumda dolasıyorum vee yardım edebılıcek birilerini arayıp duruyom onlarda aktif olmuyor nedense sebebi nedir.neden aktif degıl yönetici arkadaslarımız.özellikle wav mp3 bölümünde bir uzaklık ve isteksizlik görmekteyim..saygıLar DiabLos
ne yalan söyleyim bende görüyorum.. yani kendimden örnek weriyim günde en az 4-5 saat online oluorum fakat bazı yöneticilerin profiline bakıyorumki son aktivitesi 4-5 gün önce (haftalardır girmeyenler bile oluyo)
yani açıkcası bi binbaşı bile hergün girip dolaşıyosa sitede bi yöneticinin kusura bakmayın ama her saniye sitede olması gerek.. yok şimdi derseniz way efendim işte iş güç falan filan o zaman işi gücü olmayan siteyle gerçekten ilgilenebilecek yönetici alın.. sonuçta eften püften bi site değil, günde 1000 üye kayıt oluyo dioruz az bi rakam değil, e buna göre de gerçekten iyi yöneticiler seçmek gerekiyo..
keremerson' Alıntı:ve ayrıca şöyle bi gözlemim war.. forumda "saygılı" olarak bahsettiğiniz şey bence çoğu zaman "resmi, fazla samimi olmayan, katı, astığım astık kestiğim kestik, soğuk" kişiler oluyo.. BENCE bu asla böyle olmamalı saygı dediğimiz şey bu değil..
Amaç Uzüm Yemek Olduğu Sürece Yapılan Ve Yapılacak Olan Site Için Faydalı Olacak Sitenin Gelişiminde Katkıda Bulunacak Yapıcı Eleştiriler Elbette Olmalıdır. Ama Dediğim Gibi Amac Uzüm Yemekse Mesele Olmaz.
hangi konuda yardım almak istiyorsan yöneticilere pm atarak en kısa sürede yardımcı olunur,burada herkeze yardımcı oluyoruz.forumda dolasıyorum vee yardım edebılıcek birilerini arayıp duruyom onlarda aktif olmuyor nedense sebebi nedir.neden aktif degıl yönetici arkadaslarımız.
özellikle wav mp3 bölümünde bir uzaklık ve isteksizlik görmekteyim..
saygıLar DiabLos
Cravrash yardım istemem icin illaha konumu açmam gerekir? Kesinlikle hayır.Belki acil belki o an olması gereken durumsa..Belki basit bir durum..herseferinde konu acılmıs olsa kazancı koskoca bir sıfırdır.asıl söylemek istediğim wav mp3 bölümünde çok nadir eklenti yapılmakta ve gayet az sayıda ilgi görmekte...birkaç kişinin yardımıyla bu işin yürüyeceğine inanmıyorum.Bunu söylemek istiyorum..
Forum online olmayan yonetıcinin forum icinde ne gibi esprisi olabilir? Koskoca bir hiç...Tabiki zamanı olmayıp girebilir ozel sorunları vs vs gibi problemler herkesde olabilir ve olacaktırda...Ama uzun bir süre olmamalı. Değil mi?
BRAVO ChavRash...
tebrikler... çok güzel açıklamışsın...
burda uzadıkca uzuyor.Kimi konular vardır, samimilikle çözülmez. Ortaya bir otorite konması gerekir ki bu da ciddiyet ister. Hangi yönetici mesajlarını sürekli astığım astık, kestiğim kestik manasıyla yazıyor?

Site hakkında bölümünde üst konular arasında "Dosya ekleme yetkisi isteyen üyeler" diye bir baslık gördünüz mü acaba ?Cravrash yardım istemem icin illaha konumu açmam gerekir? Kesinlikle hayır.Belki acil belki o an olması gereken durumsa..Belki basit bir durum..herseferinde konu acılmıs olsa kazancı koskoca bir sıfırdır.asıl söylemek istediğim wav mp3 bölümünde çok nadir eklenti yapılmakta ve gayet az sayıda ilgi görmekte...birkaç kişinin yardımıyla bu işin yürüyeceğine inanmıyorum.Bunu söylemek istiyorum..
Forum online olmayan yonetıcinin forum icinde ne gibi esprisi olabilir? Koskoca bir hiç...Tabiki zamanı olmayıp girebilir ozel sorunları vs vs gibi problemler herkesde olabilir ve olacaktırda...Ama uzun bir süre olmamalı. Değil mi?

bende..Hepinizi seviyorum![]()

bendeHepinizi seviyorum![]()