Yöneticilerden Bir İsteğim Olucak...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Yöneticilerden Bir İsteğim Olucak...
merhaba.siz yöneticilerden bir isteğim olucak.acaba yeni kategori açabilme imkanı varmi ?
içerik su sekilde olucak.

katogori baslıgı:FELSEFE

-Bilim Felsefesi
-Ahlak Felsefesi
-Din Felsefesi
-Sanat Felsefesi

bunlarda alt forum olabilir.

eğer isteğim onaylanırsa,bizzat kendim bu katogori ile hergün ilgileneceğim.söz veriyorum.

bir cevap bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: pRime., Paranoya ve kol@j

Revengeful

Emekli Yönetici
Egitim, liseler vs. Bölümler var. Konularını oraya açabilirsin.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
ayrı olması talebinde bulunuyorum.

OğuzcanAbi

Üye
walla bu maxicep e ne bölümü açsan gider

Burak

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

endometozon

endometozon

Üye
umarım ıstegın kabul olur kardesım :D

Burak

Üye
    Konu Sahibi
saolasın abla :) daha bir cevap gelmedi yönetimden.

kol@j

kol@j

Üye
filozaflara köşe açtıydım gelen olmadı... bu iş acaba o kadar tutar mı anlamak için bu konulara taşınabilecek konu sayılarına bakmak lazım...

ona göre ne kadar tutacağı anlaşılır

Burak

Üye
    Konu Sahibi
eğer açılırsa sizlerin desteği ile hit alan bir bölüme dönüştürebiliriz.hergün ilgeleneceğim sözünü vermiştim zaten.

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bence forum kirliliğine gerek yok, dediğin her kategori adlarına göre açılacak konu için forum mevcut :)

Burak

Üye
    Konu Sahibi
bunlar nelerdir ? nerelere açılabilir ?

Ozan

Ozan

Admin
Ben konu dışı bölümünün artık bu tarz konulara da fazlasıyla yetebildigini ve kategoriye sahip oldugunu düşünüyorum o yüzden yorumları takip ediyorum simdilik.

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Ozan abi kültür sanat bölümünün bir altınada olabilir.:hmmm
FELSEFE baslığında.

Paranoya

Paranoya

Üye
Benimde böyle bir düşüncem vardı istek konusunu açacaktım bir kaç gün içerisinde ama benden önce davranmışsın , teşekkürler .
Bence bu bölüme ihtiyaç var Felsefe bölümü bence forum kirliliği değildir eğer Felsefe bölümü açılmazsa o zaman forum kirliliği devam eder . Neden Felsefe konularını Felsefe bölümünde değilde başka bir konuda açalımki ? :hmmm

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Paronoya destek verdiğin için teşekkür ederim.Bakalım Ozan abi ne diycek :hmmm

Kaptan

Kaptan

Üye
Benimde böyle bir düşüncem vardı istek konusunu açacaktım bir kaç gün içerisinde ama benden önce davranmışsın , teşekkürler .
Bence bu bölüme ihtiyaç var Felsefe bölümü bence forum kirliliği değildir eğer Felsefe bölümü açılmazsa o zaman forum kirliliği devam eder . Neden Felsefe konularını Felsefe bölümünde değilde başka bir konuda açalımki ? :hmmm
...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Eğer ilgileneceksen sen düzenli bir şekilde ben onaylıyorum ve tam destek veriyorum.
Hatta bazı içinden çıkılması zor felsefi tartışmaları foruma taşıyarak çok kaliteli bir aktiflik bile sağlayabilirsin.

Kaybımız en kötü ihtimalle kategorideki tüm konuları konu dışına taşıyarak kategoriyi kapatmak olur. Ama kazancımız son derece aktif ve yararlı bir bölüm kazanmak olur :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Hakısın da günde 2 felsefe konusu açılıyorsa neden ayrı bir bölüm açarak kategori fazlalıgı olusturalım. Ana kategoriler sadece sürekli aktif olarak konu açılabilecek sekilde olusturulur

Zaten bu gidişte, Konu dısı bölümünü kaldıracagiz :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Kaldırmayın :ağlarım:

:ehe

ßUr@k

ßUr@k

Üye
haha :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt