Mert Üye Buda benim telefon. 3 sene önce doğumgünü hediyemdi. Böyle pırıl pırıldı. Şimdi telefon demeye 1000 şahit ister Her milimetre karesinde özenle hazırlanmış çizikler mevcuttur
Buda benim telefon. 3 sene önce doğumgünü hediyemdi. Böyle pırıl pırıldı. Şimdi telefon demeye 1000 şahit ister Her milimetre karesinde özenle hazırlanmış çizikler mevcuttur
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi çok eskiden biz arkide wardı bu telefon epimiz hayretle bakardık yutdışından babası getirmişti nerden nereye
çok eskiden biz arkide wardı bu telefon epimiz hayretle bakardık yutdışından babası getirmişti nerden nereye
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi --------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: Allah hepinize daha güzeLini nasip etsin kardeşLer bu arada N95 8gb' ımı satabiLirim Genişletmek için tıkla ... ya abi hediye et ya sende cimri çıktın derrmişim
--------------- Ekleme --------------- Samsunspor' Alıntı: Allah hepinize daha güzeLini nasip etsin kardeşLer bu arada N95 8gb' ımı satabiLirim Genişletmek için tıkla ... ya abi hediye et ya sende cimri çıktın derrmişim
Mert Üye Aslında telefona format attırsam kasasını değiştirsem bataryasını yeniletsem hoparlörede bi baktırsam eski haline döner
Aslında telefona format attırsam kasasını değiştirsem bataryasını yeniletsem hoparlörede bi baktırsam eski haline döner
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi Mert' Alıntı: Aslında telefona format attırsam kasasını değiştirsem bataryasını yeniletsem hoparlörede bi baktırsam eski haline döner Genişletmek için tıkla ... mi
Mert' Alıntı: Aslında telefona format attırsam kasasını değiştirsem bataryasını yeniletsem hoparlörede bi baktırsam eski haline döner Genişletmek için tıkla ... mi
fnldstntn Üye Mert' Alıntı: Aslında telefona format attırsam kasasını değiştirsem bataryasını yeniletsem hoparlörede bi baktırsam eski haline döner Genişletmek için tıkla ... Yenisini al daha ucuza çıkar...
Mert' Alıntı: Aslında telefona format attırsam kasasını değiştirsem bataryasını yeniletsem hoparlörede bi baktırsam eski haline döner Genişletmek için tıkla ... Yenisini al daha ucuza çıkar...
Mert Üye FinalDestinatioN' Alıntı: Yenisini al daha ucuza çıkar... Genişletmek için tıkla ... Harçlılarımı falan biriktirdim ama peder izin vermiyor almaya. Zaten almaya niyeti olsa bana aldırmaz direk kendi alır biliyorum da izin yok işte
FinalDestinatioN' Alıntı: Yenisini al daha ucuza çıkar... Genişletmek için tıkla ... Harçlılarımı falan biriktirdim ama peder izin vermiyor almaya. Zaten almaya niyeti olsa bana aldırmaz direk kendi alır biliyorum da izin yok işte
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi Samsunspor' Alıntı: Oğuzcan Genişletmek için tıkla ... abi yolla n95 i bana yakında zengin olursam kamyonla telefon gönderrim
Samsunspor' Alıntı: Oğuzcan Genişletmek için tıkla ... abi yolla n95 i bana yakında zengin olursam kamyonla telefon gönderrim
Praetor Emekli Yönetici Oguzc@N Albay Mesaj gönder Üyeyi Ekle/Çıkar Profili Düzenle son Aktivitesi: 13.11.2010 22:20:42 Şu anki aktifliği: Bulunduğu yer http: // www. maxicep. com / forumdan - uzaklas. html
Oguzc@N Albay Mesaj gönder Üyeyi Ekle/Çıkar Profili Düzenle son Aktivitesi: 13.11.2010 22:20:42 Şu anki aktifliği: Bulunduğu yer http: // www. maxicep. com / forumdan - uzaklas. html
Nadir Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: Sahte hesap alır şimdi xd Genişletmek için tıkla ... yapar mı?