Yardım yoneticiler bakabilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
    Konu Sahibi
yoneticiler bakabilirmi
ben andoid oyunda paylaştığım konuları göremiyorum ve
görülmüyor konu paylasiyorum konular artıyor ama
gözükmüyor. bazı uylere sordum benim açtığım 1.sayfada konu varmı yok dediler 1 ay once paylastiklarim sadece gözüküyor.

yardım edermisiniz

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Konuların mevcut veya eksik içerikli olduğu için çöpe taşınmış.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
    Konu Sahibi
greksiz mesajlara tasinsa bildirim gelirdi bide pofilde acilan konularda gözükür ama gözükmüyor

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
greksiz mesajlara tasinsa bildirim gelirdi bide pofilde acilan konularda gözükür ama gözükmüyor

yazılanı okuma ve anlamayı çokca denemelisin çünkü şu yazdığın şey onu gösteriyor, yukarda yazılanları okumamış ve anlamamışsın

Revengeful

Emekli Yönetici
Paylaştığın uygulamaların versiyonlarına dikkat etmen gerekiyor. Eğer önceden paylaşılmışsa çöp kutusuna taşındı diye bildirim gelir. Paylaşılan uygulamaları gereksizlere göndermeyiz.

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
    Konu Sahibi
tüm forum kuralları na uygun bir şekilde paylastim istersen ekran videosu çekip yolluyem androd oyun bölümünde yetkin varmı.

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Kurallara uygun olabilir forumda mevcut konular ya da eksik içerikli (indirme linki vs) yönetici bile paylaşmış olsa çöpe taşınır. Benim orada yetkim yok fakat profiline girip açtığın konulara bakınca kategori olarak çöp kutusu olarak görünüyor.

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürlerama hala sorunun ne olduğunu anlamadım

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
Daha acik nasıl yazılır ki ? Yazdığımı iyice okuduysan anlamış olman gerekli.

Revengeful

Emekli Yönetici
Konuların mevcut veya eksik içerikli olduğu için çöpe taşınmış.

Baştan sona size forum kurallarını okuyunuz dediğimi tekrar hatırlatırım değerli arkadaşım

Okuyunuz
Site Kuralları | MaxiCep.Com

Paylaştığın uygulamaların versiyonlarına dikkat etmen gerekiyor. Eğer önceden paylaşılmışsa çöp kutusuna taşındı diye bildirim gelir. Paylaşılan uygulamaları gereksizlere göndermeyiz.

Gereksizlere değil direk silinmis konuların mevcut konular ve içerikleri eksik olduğu için.

Kurallara uygun olabilir forumda mevcut konular ya da eksik içerikli (indirme linki vs) yönetici bile paylaşmış olsa çöpe taşınır. Benim orada yetkim yok fakat profiline girip açtığın konulara bakınca kategori olarak çöp kutusu olarak görünüyor.
Bir üye fifa 2015 paylaşır sen ondan sonra tekrar paylaşırsın. Biz de sileriz senin açtığın konuyu. Olay bundan ibaret. Daha nasıl açıklarız bilmiyorum.

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
    Konu Sahibi
neden ya ilk 10 sayfada olmayan oyunları paylaştım

Revengeful

Emekli Yönetici
Konu başlığı yazdığınız sırada benzer konu başlıklı konular listelenir oradan kontrol edeceksin. Olmadı garanti olsun diye googleden "site:maxicep.com oyunun ismi" yazıp kontrol edeceksin. Hiç bir tarihte açılmamış olması gerekiyor. İlk 10 sayfa vs önemli değil

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Aynı konudan 2 tane açılması ne kadar mantıklı sence? İlk 10 sayfanın hiçbir önemi yok zaten.

Revengeful

Emekli Yönetici
Neyse artık anlaşılmıştır muhtemelen. Konuyla ilgili hala aklına takılan soru varsa PM atabilirsin :locked:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt