greksiz mesajlara tasinsa bildirim gelirdi bide pofilde acilan konularda gözükür ama gözükmüyor
Gereksizlere değil direk silinmis konuların mevcut konular ve içerikleri eksik olduğu için.greksiz mesajlara tasinsa bildirim gelirdi bide pofilde acilan konularda gözükür ama gözükmüyor
teşekkürlerama hala sorunun ne olduğunu anlamadım
Konuların mevcut veya eksik içerikli olduğu için çöpe taşınmış.
Baştan sona size forum kurallarını okuyunuz dediğimi tekrar hatırlatırım değerli arkadaşım
Okuyunuz
Site Kuralları | MaxiCep.Com
Paylaştığın uygulamaların versiyonlarına dikkat etmen gerekiyor. Eğer önceden paylaşılmışsa çöp kutusuna taşındı diye bildirim gelir. Paylaşılan uygulamaları gereksizlere göndermeyiz.
Gereksizlere değil direk silinmis konuların mevcut konular ve içerikleri eksik olduğu için.
Bir üye fifa 2015 paylaşır sen ondan sonra tekrar paylaşırsın. Biz de sileriz senin açtığın konuyu. Olay bundan ibaret. Daha nasıl açıklarız bilmiyorum.Kurallara uygun olabilir forumda mevcut konular ya da eksik içerikli (indirme linki vs) yönetici bile paylaşmış olsa çöpe taşınır. Benim orada yetkim yok fakat profiline girip açtığın konulara bakınca kategori olarak çöp kutusu olarak görünüyor.
neden ya ilk 10 sayfada olmayan oyunları paylaştım