Reşwan
Emekli Yönetici
Dün met edilen maxicep bugün çöktü helal olsunOğuz'un söylediklerinin arkasındayım,doğru söylüyor,ortada acı bir gerçek var,maxicep bir süredir çöküşe geçti ve gerileme döneminde
Arkadaş şu "mod olmayı hak etmek" olayını anlamıyorumKonuları mesajları silip taşıyacaksınız hepsi bu.. Milletin yaptığı hataları siz düzeltmeye çalışacaksınız rahat rahat istediğiniz zaman foruma girip çıkmak varken.. Neden bu kadar önemli bir şey olarak görülüyor bu yöneticilik ? Sizi kral yapmıyor. Elalemin çöpünü toplamak kabaca..
Ben kimseye damga yapıştırmadım. Yorumlarda hak etme terimi geçiyor onun için yazdım.
Vallahi komiksiniz ya bir gün gerçekten bu site para kazandirmazsa o zaman anlarsiniz. Hala dalga geçmeye calisiyorsunuz gerçekten kendimi zor tutuyorum ters bir şey söylememek için su tabloyu gorse insanlar foruma kayit olupta emek harcarlar mi ama size bir şey olmasin yine yiyin ekmeğinizi forumunuzdan, kimsenin ekmeğinde gozumuz yok çok şükür. Bunu yapanlar admin abi utanç verici
Mert Abi senin gibi düşünüyorum ben de ama moderator yönetici vs olmak için didinen bir suru insan var senin burada yorum yapan insanlara direkt olarak moderator olmayi istiyor damgasi yapistirman gerçekten kirici. Burada önemli olan hak yenmemesi yönetici alimlarinda.
MaxiCep Sitesinde Yönetime Girmek / Yönetici Olmak / Moderatör Olmak İsteyenlere Duyuru - MaxiCep Burdaki anlatım tatmin etmemiş olmalı, yada henüz okumadın! yada illa kendi dediğinize getirtmeye çalışıyorsunuz, ki öyleyse burda kasıtlı olarak forum huzurunu bozma çabasındanız demektir.Öyle bir niyetin yoksa özür dilerim. Sana bana gore bu yöneticilik konusu önemsiz olsa da burada her şeyin kurali varken en ufak bir hakaretten ceza verilirken (olması gereken bu) bu isin de bir kurali olmali neye gore seçildiğini üyelerin bilmesi ve tatmin olması gerekiyor
Bu da ayrı bir dünyadagereksiz görüp silmeyin konuda mesajım olsun
Bu tabloyu hazırlayanlar sizlersiniz, madem maxicep bu kadar değersizleşti neden hala çabalıyorsun, görende diyecek maxicep'in tüm gelirleri sein sayende oluyor, Adminler ne yapıyor abi şöyle bi özet geçsene bize seninle karşılıklı bi konuşalım bu olayı çözelim hadi utanacak birşey varsa utanmak istiyorum.
Mod olmayı artistlik için istiyorlar galiba. Çünkü elalemin çöpünü kimse toplamak istemez.Arkadaş şu "mod olmayı hak etmek" olayını anlamıyorumKonuları mesajları silip taşıyacaksınız hepsi bu.. Milletin yaptığı hataları siz düzeltmeye çalışacaksınız rahat rahat istediğiniz zaman foruma girip çıkmak varken.. Neden bu kadar önemli bir şey olarak görülüyor bu yöneticilik ? Sizi kral yapmıyor. Elalemin çöpünü toplamak kabaca..
MaxiCep Sitesinde Yönetime Girmek / Yönetici Olmak / Moderatör Olmak İsteyenlere Duyuru - MaxiCep Burdaki anlatım tatmin etmemiş olmalı, yada henüz okumadın! yada illa kendi dediğinize getirtmeye çalışıyorsunuz, ki öyleyse burda kasıtlı olarak forum huzurunu bozma çabasındanız demektir.
Bir kısım artistlik bir kısım da sorumluluk almayı sevdiği için ister. Ayrıca söylenilen gibi sadece "elalemin çöpünü toplamak" değildir. O bölüm için konu açmaya da devam edersiniz. bkz:Buğra bkz:ANILMod olmayı artistlik için istiyorlar galiba. Çünkü elalemin çöpünü kimse toplamak istemez.
Biliyorum moderatör olmanın sadece başkalarının artıklarını toplamak olmadığını söylemek istedim.Onun için mod olmaya gerek yok gene açılır..
hay çok yaşaMod olmayı istiyorum kim dedi burada Allah aşkına
Bir anlatabilsek... Şu anda hepsi bize "Moderatör olmayı isteyip de olamayan hazımsız insanlar" gözüyle bakıyor.Yeni mod olmuş arkadaşı tanımıyorum o yüzden o konuda bi yorum yapamam ama anlamadığım bi nokta var. Konu nasıl oldu da bu durumdan şikayetçi olan arkadaşlarımın mod olmak istediği yönünde bi algıya dönüştü?
hay çok yaşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?