‘Yolumuz açık, dönüş yok’

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
‘Yolumuz açık, dönüş yok’
[h=2]Aysal: “Avrupa’da yolumuz açıldı. G.Saray gruptan çıkar. Takımın neye ihtiyacı varsa ben onları yapacağım. Çok güçlüyüz. Avrupa’da başarı için elimden geleni yapacağım.”[/h]
G.SARAY Başkanı Ünal Aysal, çok iyi bir takım oluşturduklarını ve 5 yıl aradan sonra Avrupa’da yeniden söz sahibi olduklarını söyledi. Kanaltürk’e konuşan Aysal, Avrupa yolunun açıldığını ve artık dönüşün olmadığını belirtti.
BU sene içinde koyduğumuz hedef ilk olarak gruptan çıkmak. Geleceğe dönük projelerimizi ancak o zaman söylerim. G.Saray gruptan çıkar. Teknik direktörlerin tercihine karışılmaz. Her görüşe saygılıyız ama teknik adamların işine karışamayız.
HOCANIN bütün sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz, izletiyorum. Hiçbir hoca destek almadan başarılı olamaz. Yeşil saha içinde o, dışarıda biz yardım ediyoruz. Takımın neye ihtiyacı varsa ben onları yapacağım. Çok güçlüyüz. G.Saray’ın özellikle Avrupa’daki başarısı için elimden geleni yapacağım. Teknik heyet ile mükemmel bir iş birliğimiz var. Başarıyı ekip ruhu getirir. Bu da bizde faylasıyla var.
‘DERS ÇIKARMALIYIZ’
M.UNITED karşısında çok etkili bir futbol oyanadıklarını ancak yine de yenilgiden dersler çıkarmaları gerektiğini söyledi. G.Saray’ın kadrosu da her yerde oynamaya yeterli. Çok iyi bir kadroyasahibiz. Biz her yerde oynamalıyız. Ancak forvet hattımızın biraz daha çalışmalı.”
 
hidayet02

hidayet02

Üye
Ördek Değil, ÖRNEK Başkan. Hiç Bir Başkanın Takımına ve Teknik Direktörüne Bu Kadar Destek Verdiğini Görmedim. Fatih Hoca Kimi İstediyse Aldı. Başka Takımların Teknik Direktörleri Gibi İstediğim Futbolcu Alınmadı Denilmiyor Galatasaray'da...

Futbol, Futbol Profesyonelleri Tarafından Yönetildiği Zaman Zevk Verir...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
271
hidayet02
Cevap
8
Görüntüleme
488
Amaru Shady
Kdr05
Cevap
1
Görüntüleme
372
esokmen
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
332
Kingmortall


Üst Alt