Odysseus Üye Lina_TR' Alıntı: Arkadaşlar artık yolda para bulmak mümkün mü siz neyin peşindesiniz Genişletmek için tıkla ... Eskiden bu topraklar daha bereketiydi. Nereye ayağımı bassam para buluyordum. Şimdi ise sadece hayal edebiliyorum Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Lina_TR' Alıntı: Arkadaşlar artık yolda para bulmak mümkün mü siz neyin peşindesiniz Genişletmek için tıkla ... Eskiden bu topraklar daha bereketiydi. Nereye ayağımı bassam para buluyordum. Şimdi ise sadece hayal edebiliyorum
silop_kms Üye bağırırım....para buldum kimindir sahibi yoksa benimdir diye... şaka bir yana ben o parayı almaya bile utanırım ama kesin birşey var oda cebe atmam...
bağırırım....para buldum kimindir sahibi yoksa benimdir diye... şaka bir yana ben o parayı almaya bile utanırım ama kesin birşey var oda cebe atmam...
Lina_TR Üye jackalx_06' Alıntı: sahibini bulmak için elimden ne gelirse yapmaya çalışırım tabiki. Genişletmek için tıkla ... ayın üyesinede bu yakışır
jackalx_06' Alıntı: sahibini bulmak için elimden ne gelirse yapmaya çalışırım tabiki. Genişletmek için tıkla ... ayın üyesinede bu yakışır