Yolcudur Emre

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Yolcudur Emre

Sezon başında Inter’den Newcastle’a transfer olan Emre’nin İngiltere’de mutlu olmadığı ve özellikle Souness’ın gidişinden sonra ayrılmak için fırsat kolladığı öğrenildi. Milli yıldıza Milan’ın talip olduğu belirtildi

Avrupa fırsatı kaçıncaİngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United’da forma giyen Emre Belözoğlu’nun takımdan ayrılmak istediği bildirildi. Sezon başında Greame Souness’ın çabalarıyla Inter’den Siyah-Beyazlı ekibe transfer olan milli yıldızın Ada’ya bir türlü uyum sağlayamadığı ve özellikle İskoç çalıştırıcının işine son verilmesinin ardından iyice mutsuzlaştığı ifade edildi. İngiliz ekibinin Federasyon Kupası’ndan da elenip, Avrupa’ya gitme şansını yitirmesinin Emre’nin motivasyonunu olumsuz etkilediği kaydedildi.

‘Yanlış takıma geldim’24 yaşındaki yıldız oyuncunun yakın çevresine yanlış takıma geldiği yolunda sürekli dert yandığı öğrenilirken, “Ben bu takıma büyük hedefler için geldim. Ama istediğim ortamı bulamadım. Sanırım bu konuda biraz yanıldım” diye konuştuğu belirtildi. İsviçre maçındaki olaylar nedeniyle FIFA’dan 6 maç ceza alan milli oyuncuyla Milan’ın ilgilendiği dile getirildi. Emre’nin de daha önceki İtalya tecrübesi nedeniyle Kırmızı-Siyahlılar’a sıcak baktığı bildirildi. Tek sorun yıldız oyuncunun yüksek bonservis bedeli...

Türkiye’yi istemiyor
Emre’nin Türkiye’ye dönmeyi ise şu aşamada kesinlikle düşünmediği gelen bilgiler arasında. Bu arada Premier Lig’de dün Charlton ile karşılaşan Newcastle United sahadan 3-1 mağlup ayrılarak, üst üste üçüncü yenilgisini aldı. Siyah-Beyazlılar, ev sahibinin Bent (Pen.), Bowyer (K.K) ve Bothroyd ile bulduğu gollere Parker ile cevap verdi. 11’de başlayan Emre Belözoğlu 90 dakika forma giydi. Günün gol düellosu şeklinde geçen diğer karşılaşmasında da Middlesbrough sahasında Bolton’ı 4-3’lük skorla devirdi.

ua_yako

ua_yako

Üye
ahhhh emre ahhhhh kendine takimina ve ulkene yazik ettin yazik nolurdu ITALYADA kalsaydin veya git ISPANYAYA ... newcastle`a GITTcegine valencia veya milana giderdin hayatin kurtulurdu ahhh ahhh

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Geç kalmadan ayrılmalı , İnterden ayırlması hataydı

perfectlover

Üye
İngiltere'de başarılı sayılabilecek bir dönem geçirdi. Ama Emre'nin ayrılmayı düşünmesinde esas etken Graham Souness'ın görevine son verilmesi. Hayırlısı olsun. Emre gideceği her takımda başarılı olur.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Fenerde talipmiş gazetede yazıyodu..

Caine

Caine

Üye
fener zaten talip olmasaydı yemin ediyorum şaşardım gene fanatikte mi yazıyor
ne 3 kağıtçı gazete bu yawwww. feneri dünya karması yaptı

ua_yako

ua_yako

Üye
fener dunya karmasi adayinin adayinin adayinin adayi ... her hafta roberto carlos ronaldo emre BELOZOGLU gokhan unal ve daha bircogu bu ne len bole her szlesmesi bitecek oyunucuya talipler... affedersiniz: benim icimdeki bokun sozlesmesini bittikten sonra sicmaya giderken bokuma bile talip olacaklar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Oooo , gazetelere göre Fener Emreye kç senedir talip

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Fotosporda yazıyordu..

ua_yako

ua_yako

Üye
BENCEEEEEEEEE
fenere gelmez...

YOK BIDE GELCEKTIIIII

_BECK_HAM_

Üye
ferner lig arasında ; emre , ronaldo, roberto carlos uda alacakmış diyordu gazete

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
fenerbahçede adamın işi ne ya gelse geçen sezon gelirdi ingiltereyi trcih etti..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...